Προς το περιεχόμενο

Επιδοτηση Ηλεκτρικων Συσκευων

Papadgianis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, st2 είπε

Παιδιά ξέρετε πόσο διάστημα έχουμε περιθώριο από τοτε που μπήκαμε στο πρόγραμμα να χρησιμοποίησουμε τα κουπόνια;;;

πήγαινε στις "επιταγές μου" και δες την ημερομηνία.

Εμένα γράφει μέχρι 2/2/2023

Επεξ/σία από The_Judas
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

καλησπέρα και χρόνια πολλά στην παρέα! Είμαι επιλαχών βαουτσερ για ψυγείο και κλιματιστικό και ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε τι ψυγείο μπορώ να δώσω για ανακύκλωση; ρωτάω γιατί το υπάρχον ψυγείο λέω να το κατεβάσω στο χωριό και να δώσω για ανακύκλωση ένα παλιό λειτουργικό ψυγείο περίπου στο 1μετρο.Θα το κάνουν δεκτό ή θα γίνουμε ξεφτίλα  και χάσουμε και το βαουτσερ;

4 ώρες πριν, 2koykoy είπε

καλησπέρα και χρόνια πολλά στην παρέα! Είμαι επιλαχών βαουτσερ για ψυγείο και κλιματιστικό και ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε τι ψυγείο μπορώ να δώσω για ανακύκλωση; ρωτάω γιατί το υπάρχον ψυγείο λέω να το κατεβάσω στο χωριό και να δώσω για ανακύκλωση ένα παλιό λειτουργικό ψυγείο περίπου στο 1μετρο.Θα το κάνουν δεκτό ή θα γίνουμε ξεφτίλα  και χάσουμε και το βαουτσερ;

Δώσε αυτό και βλέπεις... Θα δείξει.. 

• Like 1

Στις 23/12/2022 στις 4:28 ΜΜ, Subzerog7 είπε

2 Κλιματιστικά Carrefour άλλαξα ! Σκυλιά από το 2001 ( καίγανε μεν)  θυμάμαι τα έιχε πάρει ο πατέρας μου από τα Carrefour στην Δημοκρατίας στο Ίλιον.

Λοιπόν έχω πάθει πολιτισμικό σοκ. Παρασκευή 16/12 μου ήρθε μήνυμα ότι μπήκα στο πρόγραμμα. Τρίτη 20/12 πήγα σε γνωστή αλυσίδα που δίνει δωρεάν απεγκατάσταση και εγκατάσταση και πήρα 2 Midea Extreme Save 9άρια (να αλλάξω τα σκυλιά τα carrefour που λέγαμε - δουλεύουν ακόμα άψογα), Τετάρτη 21/12 έγινε παραλαβή, χθες  Πέμπτη 22/12 ήρθαν οι εξωτερικοί συνεργάτες τη γνωστής αλυσίδας τα βάλανε και τα 2, σήμερα 23/12 με πήραν τηλ ότι έρχονται αύριο 24/12 να πάρουν τα 2 παλιά. Μιλάμε δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι δουλεύουμε με τέτοιες ταχύτητες στην Ελλάδα ( και ειδικά μέσα στις γιορτές). Τι να πω. Πάντα τέτοια.

Κωτσόβολο επέλεξες;

• Like 1

Να ρωτήσω κάτι που δεν κατάλαβα. Πάω στον Κωτσόβολο και βρίσκω ένα ψυγείο με μυθική έκπτωση από τα 1800 στα 1050 ευρώ, συν €300 η εποδότησή μου, πάμε στα 750. Κοιτάω το αμέσως νεώτερο μοντέλο στο σκρουτζ και το βρίσκω στα €830, χωρίς δυνατότητα χρήσης κουπονιού, τουλάχιστον δεν το είδα κάπου μέχρι την πληρωμή όπου έφτασα.

Γιατί συμβαίνει αυτό; Τι εμποδίζει τα μικρότερα καταστήματα να μπουν στο πρόγραμμα; Η φασαρία της ανακύκλωσης; Τελικά το πρόγραμμα επιδότησης απευθύνεται μόνο στις μεγάλες αλυσίδες; 

Συγνωμη που θα το πω. Εγω πηρα μορρις μεγαλο  ψυγειοκαταψυκτη των 800 ευρω κωτσοβολος απο μικρο μαγαζι 700 βγαλε το voucher 350.. Μια χαρα ευχαριστημενος. Διαβαζω ολοι οτι πατε στο κωτσοβολο. Στα μικρα πηγαινετε. 

• Thanks 1

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους !!

Θέλω να ρωτήσω κάτι..Ο αδερφός μου δήλωσε 2 AC από τα οποία θα βάλει το 1...Το άλλο γίνεται να το δώσει σε εμένα κατά κάποιο τρόπο;; Να πάρω δλδ το voucher και να το εγκαταστήσω στο δικό μου σπίτι...

Στις 24/12/2022 στις 10:25 ΠΜ, takoulou είπε

Συνήθως κανένα μήνα ίσως και λίγο παραπανω καιρό.. 

εμενα μου ηρθε μηνυμα στις 16/12 και λεει οτι εχω περιθωριο μεχρι 23/3...Απο που προκυπτει η απαντηση σου,ή μηπως αυτο που ειδα δεν ισχυει?

57 λεπτά πριν, phoenix67 είπε

εμενα μου ηρθε μηνυμα στις 16/12 και λεει οτι εχω περιθωριο μεχρι 23/3...Απο που προκυπτει η απαντηση σου,ή μηπως αυτο που ειδα δεν ισχυει?

Γι'αυτό είπα από ένα μήνα  και παραπανω.. Που μπορεί να δοθεί μετά και άλλη παράταση... 

6 λεπτά πριν, maotag είπε

Καλησπέρα μπορούμε αν έχουμε voucher για ψυγείο κ κλιματιστικό να χρησιμοποιήσουμε μόνο το ένα η πρέπει να πάρουμε κ τις 2 συσκευές?

Καλο θα ηταν να παρετε και τα δυο.. Αφου τα ζητησατε.. Γιατι καποιοι μενουν απεξω!!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...