Προς το περιεχόμενο

Επιδοτηση Ηλεκτρικων Συσκευων

Papadgianis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, kostaspsilos13 είπε

Παιδιά, με 31.000 και κάτι ψιλά μόρια, θα μπούμε ή...??.? 👀🙄🤔

Υπομονη να εχεις.. Μετα απο κανενα μηνα... Οταν θα ξανα μπουν και αλλοι μεσα...

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 ώρες πριν, takoulou είπε

Υπομονη να εχεις.. Μετα απο κανενα μηνα... Οταν θα ξανα μπουν και αλλοι μεσα...

Α, δηλαδή θα μπουν κι άλλοι? Πόσοι δηλαδή? 

Εχω 1 παλιό Air-condition το οποίο λειτουργεί στην ψύξη, αλλά όχι στην θέρμανση, ανάβει μόνο η ένδειξη power.Θα το περάσουν άραγε αν κάποτε στο μακρινό 2023 γίνει έγκριση επιδότησης;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

Εχω 1 παλιό Air-condition ...Θα το περάσουν άραγε αν κάποτε στο μακρινό 2023 γίνει έγκριση επιδότησης;

Είσαι οκ..

Tο λοιπόν.. Εγώ θα προτιμήσω κλιματιστικό noname από τα φθηνά..

Ο λόγος: Αγόρασα πριν 12 χρόνια 3 κλιματιστικά από το Carrefour (Carrefour Home).

1. Μέχρι τώρα δουλεύουν άψογα.

2. Τα δύο έχουν μηχανισμό Mitsoubishi και το άλλο Gree. Αν θέλετε το πιστεύετε..

Επεξ/σία από dimigar
  • Like 2

47 λεπτά πριν, dimigar είπε

Είσαι οκ..

Ο λόγος: Αγόρασα πριν 12 χρόνια 3 κλιματιστικά από το Carrefour (Carrefour Home).

2. Τα δύο έχουν μηχανισμό Mitsoubishi και το άλλο Gree. Αν θέλετε το πιστεύετε..

Κι εγώ είχα πάρει για το σπίτι στο χωριό, πιο παλιά ακόμα, ούτε καν ινβέρτερ. Τώρα θα τα αντικαταστήσω γιατί ναι μεν "σκυλιά" έστω και με περιορισμένη χρήση, αλλά από κατανάλωση, άστα. Καλοκαίρι 21 με το σούπερ καύσωνα των 10 ημερών μας ήρθε 90 ευρώ για 15 μέρες το ρεύμα.

Το πότε θα γίνω δικαιούχος όμως.. αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Καλό καλοκαίρι και βλέπουμε.

Μάλλον για τίποτα Arielli ή AUX βλέπω την επιλογή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, dimigar είπε

Είσαι οκ..

Μάρκα Firstline είναι;Νομίζω τότε τα είχαν 150€.

Επεξ/σία από AntiCambeR

22 ώρες πριν, dimigar είπε

Είσαι οκ..

2 Κλιματιστικά Carrefour άλλαξα ! Σκυλιά από το 2001 ( καίγανε μεν)  θυμάμαι τα έιχε πάρει ο πατέρας μου από τα Carrefour στην Δημοκρατίας στο Ίλιον.

Λοιπόν έχω πάθει πολιτισμικό σοκ. Παρασκευή 16/12 μου ήρθε μήνυμα ότι μπήκα στο πρόγραμμα. Τρίτη 20/12 πήγα σε γνωστή αλυσίδα που δίνει δωρεάν απεγκατάσταση και εγκατάσταση και πήρα 2 Midea Extreme Save 9άρια (να αλλάξω τα σκυλιά τα carrefour που λέγαμε - δουλεύουν ακόμα άψογα), Τετάρτη 21/12 έγινε παραλαβή, χθες  Πέμπτη 22/12 ήρθαν οι εξωτερικοί συνεργάτες τη γνωστής αλυσίδας τα βάλανε και τα 2, σήμερα 23/12 με πήραν τηλ ότι έρχονται αύριο 24/12 να πάρουν τα 2 παλιά. Μιλάμε δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι δουλεύουμε με τέτοιες ταχύτητες στην Ελλάδα ( και ειδικά μέσα στις γιορτές). Τι να πω. Πάντα τέτοια.

• Like 4

10 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

Μάρκα Firstline είναι;Νομίζω τότε τα είχαν 150€.

Τα δυο είναι Firstline 12αρια (Μitsubishi δηλ.)τα αγόρασα μαζί και μάλιστα έδιναν το δεύτερο μισή τιμή 75 €. Το άλλο είναι Carrefour Home (Cree δηλαδή) με 190€

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, dimigar είπε

Τα δυο είναι Firstline 12αρια (Μitsubishi δηλ.)τα αγόρασα μαζί και μάλιστα έδιναν το δεύτερο μισή τιμή 75 €. Το άλλο είναι Carrefour Home (Cree δηλαδή) με 190€

Κοιτούσα την εξέλιξη τιμής σε κάποια κλιματιστικά και απογοητεύτηκα, μιλάμε για μεγάλη διαφορά τιμής προς τα πάνω σε σχέση με πρίν 6-12 μήνες πρίν, ακόμα και απο τα ίδια καταστήματα.

Τα κλιματιστικά που έχεις δεν είναι inverter όμως, όλα τα παλιά αντικατάσταση θέλουν.

Επεξ/σία από AntiCambeR

1 ώρα πριν, st2 είπε

Παιδιά ξέρετε πόσο διάστημα έχουμε περιθώριο από τοτε που μπήκαμε στο πρόγραμμα να χρησιμοποίησουμε τα κουπόνια;;;

Συνήθως κανένα μήνα ίσως και λίγο παραπανω καιρό.. 

2 ώρες πριν, dimigar είπε

Δεν ειναι inverter.. Θα αλλάξω  μόνο το ένα, του σαλονιού..

Αυτή την εποχή καλυτερα να αγόραζες inverter.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...