leonhonda Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, madgordons είπε Γιατι το you.gr δεν τα βαρεσε??? ολοι το ιδιο απατεωνες ειναι. μη τους διαφημιζουμε κιολας. Δεν διαφημίζω τίποτα φίλε μου δεν έχω κάτι να κερδίσω. Την γνώμη μας λέμε μήπως βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον. Γενικά αν ψάξεις βρίσκεις ευκαιρίες πάντως.Εγώ βρήκα 12αρι inventor με την επιδότηση 300€.Αν βγαλεις και κανένα 100αρι που γλυτώνω απο την εγκατάσταση που έχει δώρο παει στα 200€.Εντάξει δεν είναι και τόσο άσχημα πιστεύω. Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2022 από leonhonda Διορθωση 3
madgordons Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 ΓΕΝΙΚΑ ολα τα μαγαζια ανεβασαν κατα 10% και παραπανω τις τιμες .... εχω και screenshot απο αυγουστο-σεπτεμβριο και τωρα δεκεμβριο στο κωτσοβολο που τα λεει ολα. οποιος θελει του στελνω τις φωτογραφιες. Προσωπικα μετα απο πολυ ψαξιμο εχω καταληξει στα morris, ψυγειοκαταψυκτης> https://www.skroutz.gr/s/28830207/Morris-R71369CAP-Ψυγειοκαταψύκτης-367lt-Total-NoFrost-Υ201xΠ60xΒ65εκ-Inox.html και πλυντηριο με το voucher του κλιματιστικου (για οσους καταλαβαν) παλι morris > https://www.skroutz.gr/s/36515230/Morris-WIW-10128-Πλυντήριο-Ρούχων-10kg-με-Ατμό-1400-Στροφών.html ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΥΤΕΣ???
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 9 minutes ago, madgordons said: ΓΕΝΙΚΑ ολα τα μαγαζια ανεβασαν κατα 10% και παραπανω τις τιμες .... 1 μήνα πριν να έσκαγαν τα κουπόνια, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί, θα μιλάγαμε για επικές αγορές σε συνδυασμό με τις προσφορές BF. Τώρα θα περίμενα 1-2 μήνες ακόμα αφού λήγει στις 17 Μαρτίου.
The_Judas Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, madgordons είπε ΓΕΝΙΚΑ ολα τα μαγαζια ανεβασαν κατα 10% και παραπανω τις τιμες .... εχω και screenshot απο αυγουστο-σεπτεμβριο και τωρα δεκεμβριο στο κωτσοβολο που τα λεει ολα. οποιος θελει του στελνω τις φωτογραφιες. Προσωπικα μετα απο πολυ ψαξιμο εχω καταληξει στα morris, ψυγειοκαταψυκτης> https://www.skroutz.gr/s/28830207/Morris-R71369CAP-Ψυγειοκαταψύκτης-367lt-Total-NoFrost-Υ201xΠ60xΒ65εκ-Inox.html και πλυντηριο με το voucher του κλιματιστικου (για οσους καταλαβαν) παλι morris > https://www.skroutz.gr/s/36515230/Morris-WIW-10128-Πλυντήριο-Ρούχων-10kg-με-Ατμό-1400-Στροφών.html ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΥΤΕΣ??? Σε ψυγειο γιατι δεν πας σε samsung/lg ; Για την morris δεν ξερω πολλα μαλλον φασον κινεζικο θα ειναι.
ppmarkos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, leonhonda είπε Δεν διαφημίζω τίποτα φίλε μου δεν έχω κάτι να κερδίσω. Την γνώμη μας λέμε μήπως βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον. Γενικά αν ψάξεις βρίσκεις ευκαιρίες πάντως.Εγώ βρήκα 12αρι inventor με την επιδότηση 300€.Αν βγαλεις και κανένα 100αρι που γλυτώνω απο την εγκατάσταση που έχει δώρο παει στα 200€.Εντάξει δεν είναι και τόσο άσχημα πιστεύω. Για το κλιματιστικό το inventor με εγκατάσταση σε αυτά τα λεφτά ποιο λες;
leonhonda Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, ppmarkos είπε Για το κλιματιστικό το inventor με εγκατάσταση σε αυτά τα λεφτά ποιο λες; Αυτό εδώ είναι. Α++,Α+++, wi-fi, ιονιστή. Γενικά έχω ακούσει καλά λόγια για inventor. 1
Doubt Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 11 ώρες πριν, madgordons είπε Προσωπικα μετα απο πολυ ψαξιμο εχω καταληξει στα morris Αμοιρίδης-Σαββίδης, φασόν, έχει γραφτεί άπειρες φορές. 2
martin27 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Τους προμηθευτές μαζεμένους τους έχει κάπου?Έχετε να προτείνετε κάποιον που μείνατε ευχαριστημένοι εκτός των μεγάλων αλυσίδων
Subzerog7 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις μπήκα και εγώ. Για Midea Extreme save με βλέπω 2 9αρια που θέλω να αλλάξω. Είμαι κατά των μεγάλων αλυσίδων γενικά αλλά βλέπω στο Πλαίσιο έχει τσάμπα απεγκατάσαση και εγκατάσταση και τιμή σκρούτζ τα συγκεκριμένα και δεν νομίζω ότι έχω άλλη επιλογή. Αν ξέρει κανείς κανέναν άλλον ενημερώστε πλζ
Chrissotris Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα σας νέος δικαιούχος και εγώ για δύο κλιματιστικά τα οποία ακόμα δεν έχω βρει. Ωστόσο να υποθέσω ότι τα παλιά κλιματιστικά θα τα πάρουν πίσω σωστά ?
Subzerog7 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Chrissotris είπε Καλησπέρα σας νέος δικαιούχος και εγώ για δύο κλιματιστικά τα οποία ακόμα δεν έχω βρει. Ωστόσο να υποθέσω ότι τα παλιά κλιματιστικά θα τα πάρουν πίσω σωστά ? Σωστά και κοίτα να λειτουργούν κιόλας αλλιώς δεν τα παίρνουν
Chrissotris Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Λειτουργούν, έλεγα σαν κλασικός Έλληνας μήπως το ένα από τα παλιά να έφευγε για το εξοχικό. Τεσπά για toyotomy με βλέπω έχετε καλή άποψη ή να κοιτάξω άλλη εταιρεία. Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2022 από Chrissotris
Amaretos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Καλημερα νεος δικαιουχος και εγω, εχω 2-3 "χαζες" ερωτησεις 1) Αγοραζω εστω απο μεγαλη αλυσιδα, πρεπει υποχρεωτικα να το εγκαταστησουν αυτοι/ δικοι τους τεχνικοι? 2) Μπορω να αγορασω 2 και να δωσω πισω τα 2 (το ενα το εχω βγαλει ηδη εδω και 1 μηνα) το αλλο ειναι ακομα εγκατεστημενο, και να μην γινει η εγκατασταση τωρα σε ενα απο τα 2? 3) Αυτο που εχω βγαλει ηδη, το οποιο ομως δουλευει μια χαρα, πως θα τσεκαρουν αυτοι οτι δουλευει? η θα μου πουν μα μου? Ευχαριστω
Doubt Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 20 λεπτά πριν, Amaretos είπε Αυτο που εχω βγαλει ηδη, το οποιο ομως δουλευει μια χαρα, πως θα τσεκαρουν αυτοι οτι δουλευει? η θα μου πουν μα μου? Συνδέουν το μέσα με το έξω, το βάζουν στην πρίζα κι αν πάρει μπρος, όλα καλά. Όσον αφορά τα 1 και 2, όλα κατόπιν συνεννόησης γίνονται.
XghosT7 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δικαούχος και εγώ επιτέλους. Εχώ βρει μια καλή ευκαιρία για ψυγείοκαταψυκτη Candy που ταιριάζει όλες της ανάγκες μου (χωρητικότητα κατάψυξεις, χαμηλός θόρυβος, total no frost, αντιβακτηριδιακό κτλπ). Έχει κανείς εμπειρία με Candy?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από elgrec0,
Προσωρινά αποτελέσματα!
Έχει προταθεί από Thresh
1 ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα