Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, skaros1 είπε

καλημέρα , μια ερώτηση μου ήρθε sms στον αριθμό μου ότι είμαι δικαιούχος , μπαίνοντας όμως στην πλατφόρμα δεν εμφανίζει  πουθενά την επιλογή  για να κατεβάσω το voucher μπορείτε να βοηθήσετε ? 

επάνω δεξιά, 3 τελίτσες δίπλα στο όνομα σου, "οι επιταγές μου"

• Thanks 1
  • Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμεις που μπηκαμε αυτες τις μερες, μεχρι ποτε εχουμε περιθωριο? Γιατι διαβαζω μεχρι τη ληξη του προγραμματος αλλα ληξη δε βρισκω.

Δημοσ.
6 hours ago, Bubs said:

Παιδιά ήρθε και σε εμένα μήνυμα οτι επιλέχθηκα (Αττική), αυτο που δεν μπορώ να βρώ πουθενά είναι πόσο διάστημα έχω μέχρι να ολοκληρωθεί η αγορά πριν λήξει η επιταγή! Δλδ συμφέρει να περιμένω μέχρι τις εκπτώσεις Γενάρη μήπως υπάρξει προσφορά;

εμένα μου λέει μεχρι 17 Μαρτίου.

μου ήρθε και εμένα χτες το μήνυμα.Screenshot_20221217_120105_Firefox.jpg.7b2cedb95e087351d82b03d9924cf18e.jpg

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, skaros1 είπε

https://allazosyskevi.gov.gr/ σε αυτήν εδώ την σελίδα μπαίνουμε ? (γιατί εδώ στις 3 τελίτσες δεν μου εμφανίζει κατι ) 

Πας κάτω χαμηλά εκεί που γράφει με πράσινα γράμματα:

"Είσοδος στην ψηφιακή πλατφόρμα αιτήσεων", κάνεις log in και βλέπεις την κατάσταση της αίτησης και τις λεπτομέρειες.

Αυτό που δεν γνωρίζω, είναι αν η κατάσταση επιλαχούσα εμφανίζεται απο την αρχή της αίτησης η μετά, δηλαδή αν αλλάζει.

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Greengreen είπε

Επιλαχούσα. Υπαρχει κατι να κανω;

Νομίζω το καλυτερο να περιμενεις λιγο.. Μπαίνουν συνεχεια επιλαχοντες.. 

Δημοσ.

Χαζή ερώτηση έχω και εγώ 2 επιταγές  για air-condition και μου λέει μέγιστη αξία  639 η μια. Τι σημαίνει αυτό ότι παίρνω ένα air-condition πχ με 1000 ευρώ και συμπληρώνω εγώ τα 361? Η είναι το ταβάνι σε σχέση με κατι? Ευχαριστώ προκαταβολικα

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Amaretos είπε

Χαζή ερώτηση έχω και εγώ 2 επιταγές  για air-condition και μου λέει μέγιστη αξία  639 η μια. Τι σημαίνει αυτό ότι παίρνω ένα air-condition πχ με 1000 ευρώ και συμπληρώνω εγώ τα 361? Η είναι το ταβάνι σε σχέση με κατι? Ευχαριστώ προκαταβολικα

Είναι το ταβάνι της επιδότησης σου..Αν πχ πάρεις ένα κλιματιστικό με 2000€ η επιδότηση σου θα είναι 2000-639=1361 το ποσό που θα βάλεις από πλευράς σου.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ppmarkos είπε

Είναι το ταβάνι της επιδότησης σου..Αν πχ πάρεις ένα κλιματιστικό με 2000€ η επιδότηση σου θα είναι 2000-639=1361 το ποσό που θα βάλεις από πλευράς σου.

Και αν κάνει 639€, πόσο θα πληρώσει ?

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Amaretos είπε

Μην κοιτάς την μέγιστη αξία αλλα το ποσοστο επιδότησης 30 ,35 ή 50%

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, ppmarkos είπε

Α ωραία ευχαριστώ , με μπέρδεψε με το ποσοστό τώρα, στην αίτηση λέει ποσοστό 45% άρα?

Επεξ/σία από Amaretos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Και αν κάνει 639€, πόσο θα πληρώσει ?

Το ποσοστό της επιδότησης του...35-40-50% θα αφαιρεθεί από το κράτος...εκείνος τα υπόλοιπα..

8 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Μην κοιτάς την μέγιστη αξία αλλα το ποσοστο επιδότησης 30 ,35 ή 50%

Σωστός.

7 λεπτά πριν, Amaretos είπε

Α ωραία ευχαριστώ , με μπέρδεψε με το ποσοστό τώρα, στην αίτηση λέει ποσοστό 45% άρα?

Κοίταζε το ποσοστό επιδότησης που έχεις...Ο Κωτσόβολος πχ έχει στη σελίδα του να βάλεις το ποσοστό επιδότησης σου και σου βγάζει την τελική τιμή σε κάθε ένα κλιματιστικό...

Παράδειγμα με το 45% που έχεις..

Κλιματιστικο τιμή 700 ευρω - 45%=315   700-315 η επιδότηση σου=385 ευρώ που θα πληρώσεις εσύ.

Επεξ/σία από ppmarkos
  • Like 2
Δημοσ.
9 ώρες πριν, leonhonda είπε

Δες και στο you.gr. Ο Κωτσος τα βάρεσε στον Θεό

Γιατι το you.gr δεν τα βαρεσε??? ολοι το ιδιο απατεωνες ειναι. μη τους διαφημιζουμε κιολας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...