Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, NobodyRankXV είπε

Καλά δίκαιο έχεις, αν έχεις σταμπάρει τίποτα αξιόλογο και θες ενημέρωσε με 

Δεν είμαι ειδικός, θα σε βοηθήσουν τα παιδιά στο σχετικό τόπικ. Εμείς Mitsubishi πήραμε, φθηνή σειρά (αλλά καλή).

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kirileman είπε

Δεν είμαι ειδικός, θα σε βοηθήσουν τα παιδιά στο σχετικό τόπικ. Εμείς Mitsubishi πήραμε, φθηνή σειρά (αλλά καλή).

που ειναι αυτό το τοπικ βρε παιδιά ? πως το βρίσκω ?

Δημοσ.

Μπορουν να αντικατασταθουν κλιματιστικα με μεγαλυτερα btu? 

Να δωσω πισω 9αρι και να παραγγειλω 12αρι

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, nikos121 είπε

Μπορουν να αντικατασταθουν κλιματιστικα με μεγαλυτερα btu? 

Να δωσω πισω 9αρι και να παραγγειλω 12αρι

ναι

Δημοσ.

Είμαι ενοικιαστής και μόλις έγινε δεκτή η αίτηση μου. 

Στο διαμέρισμα υπάρχει 1 πολύ παλιό κλιματιστικό το οποίο ανήκει στον ιδιοκτήτη. Μπορώ να το αντικαταστήσω, μετά από συνεννόηση μαζί του πρώτα φυσικά φαντάζομαι. Και είτε να το πληρώσει αυτός και σε περίπτωση αποχώρησης μου να το κρατήσει. Σε περίπτωση όμως που δεν τον ενδιαφέρει και το πληρώσω εγώ σε αποχώρηση μου τι γίνεται; Καθώς αν το πάρω θα μείνει το διαμέρισμα χωρίς ac.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι λέει αλάνια ?! Δυστυχώς είμαι δικαιούχος για ψυγείο (στα 4 πρώτα ψυγεία που είδα ,σπάστηκα  ,είναι 30% πάνω, έτσι απροκάλυπτα .... )

Αν έχει κανένας πρόταση για οικονομικό φθηνό και αξιοπρεπές ψυγείο , αλλά να μην κοροϊδευόμαστε , να έχει κρατήσει ίδιες τιμές στο χρόνο , ας ρίξει καμια ιδέα

Κατάστημα δυστυχώς μόνο Κώτσος είναι γνωστός , αν τύχει κανείς απο Βόλο και ξέρει στα άλλα τα τοπικά κάτι που να αξίζει για ψυγείο ,θα το εκτιμούσα απο το να λιώσω στα eshop και να κοιτάω και ιστορικό skroutz

Επεξ/σία από korakios
Δημοσ.
1 ώρα πριν, archimidis είπε

Στο διαμέρισμα υπάρχει 1 πολύ παλιό κλιματιστικό το οποίο ανήκει στον ιδιοκτήτη. Μπορώ να το αντικαταστήσω, μετά από συνεννόηση μαζί του πρώτα φυσικά φαντάζομαι. Και είτε να το πληρώσει αυτός και σε περίπτωση αποχώρησης μου να το κρατήσει. Σε περίπτωση όμως που δεν τον ενδιαφέρει και το πληρώσω εγώ σε αποχώρηση μου τι γίνεται; Καθώς αν το πάρω θα μείνει το διαμέρισμα χωρίς ac.

δε νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι αν δε συμφωνήσει.

Θα το αλλάξεις μόνος (ενώ δεν είναι δικό σου) και όταν θα φύγεις θα το πάρεις.

Σήμερα έλαβα μήνυμα κι εγώ ότι τελικά είμαι δικαιούχος.

Τώρα όμως αρχίζω να προβληματίζομαι αν αξίζει να αλλάξω τα ac που σκεφτόμουν

Δημοσ.

Παιδιά ήρθε και σε εμένα μήνυμα οτι επιλέχθηκα (Αττική), αυτο που δεν μπορώ να βρώ πουθενά είναι πόσο διάστημα έχω μέχρι να ολοκληρωθεί η αγορά πριν λήξει η επιταγή! Δλδ συμφέρει να περιμένω μέχρι τις εκπτώσεις Γενάρη μήπως υπάρξει προσφορά;

Δημοσ.

καλημέρα, φρεσκοεπιλεγμένος κι εγώ και έχω την εξής απορία:

υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε να βρω ποια μαγαζιά συμμετέχουν(για Θεσσαλονίκη ειδικά) ?Σκρουτζ πχ δεν έχει κάποιο φίλτρο

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή ψάχνω ψυγείο αποκλειστικά στα 59.50 εκ πλάτος τι προτείνετε; Απ' ότι διάβασα τα candy δεν είναι πολύ καλά, ομοίως κάτι matsui/grundig/indesit κλπ:

Οπότε οι επιλογές μου είναι λίγες στα 59.50 (bosch/pitsos Κλπ είναι στα 60εκ):

https://www.plaisio.gr/i-kouzina-mou/psiksi-sintirisi/psigeiokatapsiktes/whirlpool-w7821oox-psigeiokatapsiktis-inox_3402975?qId=3960d47e82203ee6b581da7e55bccb7c&qIx=products

https://www.kotsovolos.gr/household-appliances/fridges/fridge-freezers/217376-null

9 ώρες πριν, korakios είπε

Τι λέει αλάνια ?! Δυστυχώς είμαι δικαιούχος για ψυγείο (στα 4 πρώτα ψυγεία που είδα ,σπάστηκα  ,είναι 30% πάνω, έτσι απροκάλυπτα .... )

Αν έχει κανένας πρόταση για οικονομικό φθηνό και αξιοπρεπές ψυγείο , αλλά να μην κοροϊδευόμαστε , να έχει κρατήσει ίδιες τιμές στο χρόνο , ας ρίξει καμια ιδέα

Κατάστημα δυστυχώς μόνο Κώτσος είναι γνωστός , αν τύχει κανείς απο Βόλο και ξέρει στα άλλα τα τοπικά κάτι που να αξίζει για ψυγείο ,θα το εκτιμούσα απο το να λιώσω στα eshop και να κοιτάω και ιστορικό skroutz

https://www.plaisio.gr/i-kouzina-mou/psiksi-sintirisi/psigeiokatapsiktes/bosch-kgn36nwea-psigeiokatapsiktis-leukos_3558967

Εγώ αυτό θα έπαιρνα αν χωρούσε στην κουζίνα μου και είναι και σε νορμαλ τιμή.

22 λεπτά πριν, hara75gr είπε

υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε να βρω ποια μαγαζιά συμμετέχουν(για Θεσσαλονίκη ειδικά) ?Σκρουτζ πχ δεν έχει κάποιο φίλτρο

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Εδώ βλέπεις στο excel:

https://allazosyskevi.gov.gr/mitroa/

Οι μεγάλοι είναι σίγουρα στο πρόγραμμα (mediamarkt, plaisio, praktiker, public ). 

Επεξ/σία από The_Judas
  • Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, archimidis είπε

Δεν μπορείς να αποσύρεις κλιματιστικό άλλου χωρίς την έγκριση του, εννοείται.

Αν μείνεις 2-3 χρόνια, παραμείνουν οι ψηλές τιμές ηλεκτρικού ρεύματος και γίνεται χρήση του κλιματιστικού, τα λεφτά του θα τα βγάλει.

Αν το πληρώσει αυτός, θα επιλέξει εκείνος τι συσκευή θα βάλει κι εσύ θα παραχωρήσεις ουσιαστικά την έκπτωση σου.

Αν το πληρώσεις εσύ, το κάνεις ότι θέλεις και δεν σε ενδιαφέρει το μετά.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Bubs είπε

Παιδιά ήρθε και σε εμένα μήνυμα οτι επιλέχθηκα (Αττική), αυτο που δεν μπορώ να βρώ πουθενά είναι πόσο διάστημα έχω μέχρι να ολοκληρωθεί η αγορά πριν λήξει η επιταγή! Δλδ συμφέρει να περιμένω μέχρι τις εκπτώσεις Γενάρη μήπως υπάρξει προσφορά;

Καλημερα... Δεν θα ληξει αμεσα αυτο... Θα δοθει η δυνατοτητα για αγορες μετα απο  20-40 μερες...

1 ώρα πριν, hara75gr είπε

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Συνηθως στις  μεγαλες αλυσιδες  με ηλεκτρικα θα βρεις... Θελει ψαξιμο...

Δημοσ.

καλημέρα , μια ερώτηση μου ήρθε sms στον αριθμό μου ότι είμαι δικαιούχος , μπαίνοντας όμως στην πλατφόρμα δεν εμφανίζει  πουθενά την επιλογή  για να κατεβάσω το voucher μπορείτε να βοηθήσετε ? 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, korakios είπε

Δες και στο you.gr. Ο Κωτσος τα βάρεσε στον Θεό

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...