Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα μπήκαν τα πρώτα χρήματα από το υπουργείο προς τους προμηθευτές για πωλήσεις Αυγούστου. Μόλις πιστωθουν και τα συμπληρωματικά από την Ευρώπη θα γίνει και η ένταξη των επιλαχών

Επεξ/σία από burnedmarkblan
Δημοσ.

Τα  ψυγεία της candy είναι καλα;;

Δυστυχώς ψάχνω ψυγείο μονο στα 59.50 εκ πλατος οπότε είναι λίγες οι επιλογές...

Δημοσ.

Οι επιταγές βγήκαν, μην περιμένετε μήνυμα, κάντε login και αφου εχει αλλάξει από επιλαχουσα σε εγκεκριμένη .

Πάνω δεξιά λέει οι επιταγές μου και από εκεί κάνετε εκδοση

• Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, NobodyRankXV είπε

Έχει πέσει το σύμπαν , έχει μείνει κάνα ψυγείο και ερκοντισιον που να αξίζουν ;

Φυσικά. Απλά δεν υπάρχει σάλιο, κακή εποχή βγήκαν. Αν χρησιμοποιηθούν τα μισά θα εκπλαγώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

(και το λεγε ο/η τακουλου , υπομονή θα προστιθονται και αλλοι, πρέπει να το είχαν γραψει κ αλλοι περι υπομονής δεν θυμάμαι ) . ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!! ΓΙΟΥΠΙ !!!! ΕΓΙΝΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ !!!! απερίγραπτη η χαρά μου. το ψηλοπεριμενα ότι θα γίνω δικαιούχος , γιατί μετα το μπλακ φραιντει ανέβηκαν κ αλλο οι τιμές ... σου λεει ερχετε το νέο κυμα δικαιουχων .  Αντε τώρα να βγάλουμε άκρη τι να πάρουμε . μαλλον πάλι θέλει λίγο υπομονή ? μήπως μετά τον νέο χρόνο πέσουν λίγο οι τιμές γιατί τώρα με το δώρο χριστουγέννων τα μεγαλα κατ/τα κάνουν πάρτυ ? Και τι μάρκα ψυγείο ? η lg μηδέν εκπτώσεις σήμερα . και τι μάρκα a/c ....? ποσα +++++ ?  ποοοο ... δεν πειράζει όμως , θα την βρούμε και πάλι την άκρη . φτάνει που ήρθε το sms και πειστηκα ότι δεν είναι όλο αυτο μούφα. 

Επεξ/σία από jenny1972
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, kirileman είπε

Φυσικά. Απλά δεν υπάρχει σάλιο, κακή εποχή βγήκαν. Αν χρησιμοποιηθούν τα μισά θα εκπλαγώ.

Καλά δίκαιο έχεις, αν έχεις σταμπάρει τίποτα αξιόλογο και θες ενημέρωσε με 

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, kirileman said:

Έγκριση και εδώ. Αττική, 38000 παρά κάτι.

Τώρα ήρθε και το sms.

Μου ήρθε και μένα sms, ξενέρωσα....

• Like 1
  • Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...