Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

(για άλλη μια φορά , δεν βγάζω άκρη ) με τις 2 νέες λίστες δικαιούχων , ο τελευταίος δικαιούχος Αττική , ποιος είναι ? βαθμολογία αίτησης, σειρά κατάταξης ? βγάζει άκρη κανείς ? 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, jenny1972 είπε

(για άλλη μια φορά , δεν βγάζω άκρη ) με τις 2 νέες λίστες δικαιούχων , ο τελευταίος δικαιούχος Αττική , ποιος είναι ? βαθμολογία αίτησης, σειρά κατάταξης ? βγάζει άκρη κανείς ? 

δες την αιτηση σου, αν λεει επιλαχων τοτε δεν εχεις επιλεγει ακομα

υγ απο οσο ξερω οι "εξτρα" δικαιουχοι ειναι ελαχιστοι, καμια 10ρια χιλιαδες απο τις 150+ χιλιαδες. Λογικα θα ενεργοποιησουν τους "πολλους" τα Χριστουγενα. Ως εξτρα "δωρο" και καλα

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, fredd0 είπε

δες την αιτηση σου, αν λεει επιλαχων τοτε δεν εχεις επιλεγει ακομα

υγ απο οσο ξερω οι "εξτρα" δικαιουχοι ειναι ελαχιστοι, καμια 10ρια χιλιαδες απο τις 150+ χιλιαδες. Λογικα θα ενεργοποιησουν τους "πολλους" τα Χριστουγενα. Ως εξτρα "δωρο" και καλα

ο τελευταίος στην αττικη στην αρχική λίστα είναι στη σελίδα 468 του pdf , στη σειρά κατάταξης 25.654 . εγώ είμαι στην 75,000 και κάτι ψιλά . με βαθμολογία 38,349 . Στις 2 νέες λίστες είναι χύμα οι περιοχές της ελλάδας. δεν βγάζω άκρη . (στην αίτηση μου μέσα, στους επιλαχόντες παραμένω) (και εκεί θα παραμείνω πάω και στοίχημα)

Δημοσ.

απο τον Ιανουάριο που ανακοίνωσε ότι θααα επιδοτήσει , και περιμένω σαν τον βλάκα , μου κάηκαν 2 από τα 3 a/c που έχω. Ετσι και ελέγχουν τις συσκευές αν είναι λειτουργικές , στο πρώτο στάδιο  , έξω απ την βουλή με βλέπω,  με τα 2 ac , βρέχει φωτιά στη στράτα μου. Αφου πληρώσω και εγκατασταθούν ας βρούνε ότι ειναι μη λειτουργικές , Θα τους πω εσεις τις χαλάσατε. μια χαρα δούλευαν. χο χο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, tzotzo είπε

30041 και Κ1 83448 στη αιτηση λεει επιλαχον. Ελπιζουμε σε κατι ή μπα;

Μπα (για Αττική).

Επεξ/σία από kirileman
Δημοσ.
Στις 1/12/2022 στις 12:55 ΜΜ, jenny1972 είπε

έξω απ την βουλή με βλέπω,  με τα 2 ac , βρέχει φωτιά στη στράτα μου

🤣

(...με λίγη τύχη, θα πλακώσουν τα κανάλια, και αν δεν προλάβουν να σε μαζέψουν τα,,,μπουζούκια, μπορεί να βγει καμμιά αλυσίδα να τσιμπήσει την τζαμπέ διαφήμιση, "προσφέροντάς σου δύο κλίμα στην τιμή που θα τα έπαιρνες με την επιδότηση")

Δημοσ.
On 29/11/2022 at 21:28, Thresh said:

"Σύντομα", είχαν πει για μέσα στο Νοέμβριο, έφυγε κι αυτός.

"Είμαστε ακόμα αφελείς..."... Πάμε όλοι μαζί τραγουδιστά αδέρφια.. 👀😎😁😂.. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, virginkiller είπε

να μας πουν ρε αδερφέ αν φάμε άκυρο τουλάχιστον 

...αφού μέχρι το 2025 θα πάρουμ' όλοι, τί αγχώνεσαι

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, xraxra said:

Για τις εντάξεις  του Νοεμβρίου, εχουμε καταληκτική ημερομηνία αγοράς?

Το γνωστό "Soon TM"

Δημοσ.
10 ώρες πριν, xraxra είπε

Για τις εντάξεις  του Νοεμβρίου, εχουμε καταληκτική ημερομηνία αγοράς?

Κύκλος # 1- Ένταξη # 3

ΟΡΟΣΗΜΟ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ / ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ
Έναρξη Λήψης Επιταγών 4/11/2022
Λήξη δυνατότητας Εξαργύρωσης Επιταγών 2/2/2023

Λήξη δυνατότητας Παράδοσης παλαιών συσκευών από Δικαιούχους προς τα Καταστήματα

2/2/2023 θα δώσουν και καμιά παράταση μετά ............ δηλαδή ΖΉΣΕ ΜΑΙ ΜΟΥ ΝΑ ΦΑΣ ......δικό σας.!

• Thanks 1
  • Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...