Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 2 hours ago, kirileman said: Η Αττική είναι στις 45000 μόρια. Λίγη υπομονή και θα πέσει κι άλλο, ο χειμώνας είναι ζόρικος. Πήρα ψυγείο τελικά, δεν άντεξα μιας κι έπεσε αρκετά αυτό που ήθελα. Θα ήταν τέλειο να έσκαγε και κουπόνι ή τουλάχιστον να ξέρω ότι έχω φάει άκυρο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, Thresh είπε Πήρα ψυγείο τελικά, δεν άντεξα μιας κι έπεσε αρκετά αυτό που ήθελα. Θα ήταν τέλειο να έσκαγε και κουπόνι ή τουλάχιστον να ξέρω ότι έχω φάει άκυρο. Πόσα μόρια; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 18 minutes ago, kirileman said: Πόσα μόρια; 36Κ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Thresh είπε 36Κ 37 και κάτι εδώ, θέλω να αλλάξω σίγουρα 2 κλιματιστικά συγγενή από το κατάστημα που με εξυπηρέτησε και παραδίδει οπουδήποτε. Από τα vouchers που έδωσαν τώρα, πιστεύω ότι θα μείνουν τα μισά, αν και όσο κατεβαίνουμε, τόσο μεγαλύτερα τα πορτοφόλια, οπότε μπορεί να μείνουν και λιγότερα αδιάθετα. Την επόμενη φορά λογικά θα είμαστε μέσα, ίσως οριακά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 4 minutes ago, kirileman said: 37 και κάτι εδώ, θέλω να αλλάξω σίγουρα 2 κλιματιστικά συγγενή από το κατάστημα που με εξυπηρέτησε και παραδίδει οπουδήποτε. Από τα vouchers που έδωσαν τώρα, πιστεύω ότι θα μείνουν τα μισά, αν και όσο κατεβαίνουμε, τόσο μεγαλύτερα τα πορτοφόλια, οπότε μπορεί να μείνουν και λιγότερα αδιάθετα. Την επόμενη φορά λογικά θα είμαστε μέσα, ίσως οριακά. Δεν υπήρχε περίπτωση να κρατηθώ, η μείωση ήταν 270 euro από την χαμηλότερη ever στο skroutz, που όμως δεν δέχονται κουπόνι και -430 στις αλυσίδες (+160 ευρώ σχεδόν σε alpha bonus), δλδ λίγο παραπάνω από το μέγιστο κουπόνι. Στο ενδιάμεσο θα κούμπωναν οι λογαριασμοί στο ρεύμα. 😛 To ονειρο χειμερινής νυκτός θα ήταν να έδιναν επιλογή αλλαγής άλλης συσκευής κάποτε, αλλά πιο πιθανο βλέπω να κερδίζω στο τζόκερ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 15 λεπτά πριν, Thresh είπε Στο ενδιάμεσο θα κούμπωναν οι λογαριασμοί στο ρεύμα. Πόσα W ήταν το παλιό/πόσα το νέο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 31 λεπτά πριν, Thresh είπε Δεν υπήρχε περίπτωση να κρατηθώ, η μείωση ήταν 270 euro από την χαμηλότερη ever στο skroutz, που όμως δεν δέχονται κουπόνι και -430 στις αλυσίδες (+160 ευρώ σχεδόν σε alpha bonus), δλδ λίγο παραπάνω από το μέγιστο κουπόνι. Στο ενδιάμεσο θα κούμπωναν οι λογαριασμοί στο ρεύμα. 😛 To ονειρο χειμερινής νυκτός θα ήταν να έδιναν επιλογή αλλαγής άλλης συσκευής κάποτε, αλλά πιο πιθανο βλέπω να κερδίζω στο τζόκερ. Ε, μικρή διαφορά. Εγκατάσταση δωρεάν τα σκρουτζομάγαζα; Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω κοιτάξει τρέχουσες τιμές. Στο μεταξύ, όπως λες, έχω φτιάξει εν μέρει μάνα και πεθερά με Α++/Α+ και έχω μείνει εγώ με Α/Β (δεν έχω ιδέα αν ο νόμος επιτρέπει να αλλάξω τέτοιες συσκευές, αλλά και να μην επιτρέπει θα φύγουν τα μεσοπολεμικά του εξοχικού), ενώ μας χαιρέτησε το Enter και μας καλωσόρισε το Open, δηλαδή +50% για Δεκέμβρη, όπως είδα. Anyway, αν σκάσει ειδοποίηση, τα 2 τουλάχιστον θα τα χρησιμοποιήσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 6 minutes ago, kirileman said: Ε, μικρή διαφορά. Εγκατάσταση δωρεάν τα σκρουτζομάγαζα; Ψυγείο, οπότε δεν χρειάζεται, το βάζω κι εγώ στην πρίζα. 😛 Και μένα τελειώνει σε 3 μέρες το enter. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 13 λεπτά πριν, Thresh είπε Ψυγείο, οπότε δεν χρειάζεται, το βάζω κι εγώ στην πρίζα. 😛 Και μένα τελειώνει σε 3 μέρες το enter. Για τα κλιματιστικά ρωτάω που με ενδιαφέρει. Θα ρίξω μια ματιά να δω μήπως δεν αξίζει να περιμένω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 1 minute ago, kirileman said: Για τα κλιματιστικά ρωτάω που με ενδιαφέρει. Θα ρίξω μια ματιά να δω μήπως δεν αξίζει να περιμένω. Δεν έχω κοιτάξει καθόλου κλιματιστικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Κοιτούσα 2-3 συγκεκριμένα κλιματιστικά στις μεγάλες αλυσίδες, +100€-150€ παραπάνω απο Σκρούτζ, αλλά με δωρεάν αποξήλωση και εγκατάσταση.Ομως δεν έχουν για την κάθε μάρκα πολλά μοντέλα, 1-2. Στο Σκρούτζ ίδιο μοντέλο στην μισή τιμή χωρίς εγγύηση αντιπροσωπείας 10 έτη, σε άλλο κατάστημα με εγγύηση 10 έτη διπλάσια τιμή. Κοιτάζω για φθηνό 9.000 BTU στα 300-400€. TCL VS Haier VS Hisense Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madgordons Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 https://xristika.gr/nea-epidotisi-ilektrikon-syskeyon-voucher-m/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 "Σύντομα", είχαν πει για μέσα στο Νοέμβριο, έφυγε κι αυτός. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madgordons Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, Thresh είπε "Σύντομα", είχαν πει για μέσα στο Νοέμβριο, έφυγε κι αυτός. Και εγω εχω απογοητευτει... Πιστευω παντως 4 δεκεμβριου που κλεινει μηνας απο την προηγουμενη ενταξη, να ανακοινωσουν νεους δικαιουχους.... παρεπιπτοντως για ψυγειοκαταψυκτη καμια καλη συμφερουσα προταση ειτε κληρωθω ειτε οχι εχουμε?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Just now, madgordons said: παρεπιπτοντως για ψυγειοκαταψυκτη καμια καλη συμφερουσα προταση ειτε κληρωθω ειτε οχι εχουμε?? Δεν γνωρίζω, μονο side by side κοιτάζα, θα έπρεπε να είχες τσεκάρει μέχρι χθες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από elgrec0,
Προσωρινά αποτελέσματα!
Έχει προταθεί από Thresh
1 ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα