takoulou Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, jenny1972 είπε Θα κάνω μία χαζή ερώτηση . Πως ξέρουμε ότι τα αποτελέσματα είναι αληθινά? Βλέπουμε έναν αριθμό αίτηση , την βαθμολογία , την κατάταξη , κλπ κλπ. Βλέπω τελικά παρέμεινα στους επιλαχόντες μπαίνοντας μέσα στην αίτηση μου. εψαξα και τις 2 νέες λίστες . Πως ξέρουμε ότι οι αριθμοί πρωτοκόλου με του δικαιούχους , είναι αληθινοί και αντιστοιχούν σε "συνδρομητή".? Οταν μοιράστηκαν τα πρώτα voucher πέρναγα κάθε μέρα απο τον Κωτσο , για πάνω από ένα μήνα.είναι στο δρόμο μου . δεν είδα κανενα κακό χαμό να γίνεται , ρώταγα τους υπαλλήλους και μου έλεγαν , α ναι ένας το πρωι πήρε με κουπόνι. ένας εχθές ... Τι στο καλό ? όλοι ιντερνετικά και τηλεφωνικά έκαναν τις παραγγελίες τους με επιδότηση ? ρωτάω γιατί κάτι λιγο κατέχω από αλγοριθμους και είναι πολυ ευκολάκι να τα φτιάξεις στα μέτρα σου όλα, όπου εμπλεκεται η τεχνολογία και στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν βλέπω διαύγεια μόνο κάτι αριθμούς αιτήσεων. Υπομονη... Θα βγουν και αλλοι... Περιμενε... Γιατι μερικοι δεν πηγαινουν να παρουν ενω εχουν κληρωθει!!! 1
dhmak Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μπήκανε και κάνανε όλοι αίτηση με την ψευδαίσθηση ότι θα τους χαρίσουνε καινούριες συσκευές αλλά όταν ήρθε η ώρα να βάλουνε το χέρι στην τσέπη τότε συνειδητοποιήσανε αυτό που ήτανε γνωστό από την αρχή (ότι το πρόγραμμα προσφέρει μία επιδότηση και όχι χάρισμα ολόκληρη την συσκευή) με αποτέλεσμα οι αληθινοί ενδιαφερόμενοι που θα αξιοποιήσουμε 100% την επιδότηση, να μένουμε εκτός. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2022 από dhmak 8
washcloud Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 ...οι περισσότεροι ΔΕΝ μπήκανε - μπήκε ο λογιστής τους που τους πρότεινε να μπει, για να τσιμπήσει κανένα δεκαρικάκι (ή και εικοσαρικάκι) "για τον κόπο".... 3
Savvas765 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Οι νέοι δικαιούχοι βγήκαν; Είμαι 6000 θέσεις κάτω από τον τελευταίο. Πόσο πιθανό είναι να είμαι και εγώ μέσα; 1
takoulou Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 34 λεπτά πριν, Savvas765 είπε Οι νέοι δικαιούχοι βγήκαν; Είμαι 6000 θέσεις κάτω από τον τελευταίο. Πόσο πιθανό είναι να είμαι και εγώ μέσα; Υπομονη λιγο ακομα...Θα μπαινουν σιγα σιγα και αλλοι... 1
madgordons Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, Savvas765 είπε Οι νέοι δικαιούχοι βγήκαν; Είμαι 6000 θέσεις κάτω από τον τελευταίο. Πόσο πιθανό είναι να είμαι και εγώ μέσα; Και εγω μια απο τα ιδια... Σημερα ειδα στο μαρκετπλεις στο φειςμπουκ οτι πουλανε voucher μερικοι μαγκες... Τελικα ειμαστε αξιοι της μοιρας μας...
takoulou Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, madgordons είπε Και εγω μια απο τα ιδια... Σημερα ειδα στο μαρκετπλεις στο φειςμπουκ οτι πουλανε voucher μερικοι μαγκες... Τελικα ειμαστε αξιοι της μοιρας μας... Αυτοί θέλουν κραξιμο πολυ.. Να το αναφέρεται.. Κρίμα.. 1
madgordons Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Το αρθρο εννοει αυτη την εβδομαδα? Απο 21 νοεμβριου εως 27? https://ergasiakanea.eu/anakyklono-allazo-syskeyi-erchontai-nea-vouchers/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2022 από madgordons
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 On 06/11/2022 at 11:02, Thresh said: Επιδότηση ηλεκτρικών συσκευών: Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα με τα νέα voucher για ψυγεία και κλιματιστικά | Ειδησεις (dikaiologitika.gr) Σε 15 μερες νέοι δικαιουχοι. Κάτι μου λέει ότι κανονίστηκε να μην βγουν αυτή τη βδομάδα.
madgordons Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Γραφει μονο για κλιματιστικο. Αλλο τουτο παλι....
makis225 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα. Έχει τύχει σε κάποιον να πληρώσει το υπόλοιπο που προκύπτει μετα το voucher με κάποια δωροεπιταγη? Αναφέρεται στους όρους του προγράμματος ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό? Γιατί έτσι μου αναφέρθηκε από μεγάλη αλυσίδα αλλά δεν βρίσκω κάτι σχετικό. 1
geodimis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 16 ώρες πριν, makis225 είπε Καλησπέρα. Έχει τύχει σε κάποιον να πληρώσει το υπόλοιπο που προκύπτει μετα το voucher με κάποια δωροεπιταγη? Αναφέρεται στους όρους του προγράμματος ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό? Γιατί έτσι μου αναφέρθηκε από μεγάλη αλυσίδα αλλά δεν βρίσκω κάτι σχετικό. Κι εμένα δεν με άφησαν να χρησιμοποιήσω δωροεπιταγή. δεν έχει σχέση με τους όρους του προγράμματος, λογιστικό είναι το θέμα γιατί τα καταστήματα θα αποζημιωθούν βάσει αξίας εμπορεύματος και προφανώς το να μπει μέσα στη συναλλαγή δωροεπιταγή το κάνει πιο σύνθετο;
makis225 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Το θέμα είναι ότι από την στιγμή που δεν αναγράφεται κάπου ότι δεν επιτρέπεται ο παραπάνω συνδυασμός,ειναι υποχρεωμένα τα καταστήματα να το δεχθούν και όχι να καταφεύγουν σε τέτοιου τύπου "δικαιολογίες". Στην περίπτωση μου είπαν ότι δεν τους αφήνει το σύστημα. 1
kirileman Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Η Αττική είναι στις 45000 μόρια. Λίγη υπομονή και θα πέσει κι άλλο, ο χειμώνας είναι ζόρικος.
madgordons Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Καποια σιγουρη ενημερωση οτι θα κληρωθουν και αλλοι επιλαχοντες εχουμε?? Και αν ναι. Για ποτε θα γινει αυτο? Εχω βαρεθει να διαβαζω ανακφιβειες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από elgrec0,
Προσωρινά αποτελέσματα!
Έχει προταθεί από Thresh
1 ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα