Προς το περιεχόμενο

Επιδοτηση Ηλεκτρικων Συσκευων

Papadgianis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 λεπτά πριν, elen46 είπε

Αυτο δεν το γνωριζω,ξερω οτι θα αντικαταστησει ενα 24αρι και θελει να βαλει και ενα 9αρι

Αν έχει μεγάλη έκπτωση, μπορεί να ψάξει για μεταχειρισμένο πχ https://www.car.gr/xyma/view/325622091-klimatistiko-lg-9000btuoxi-inverter

αν το παζαρέψει στα 70-80 κι έχει όφελος 200-300 έχει νόημα.

Υ.Γ.

ή κανένα τέτοιο χωρίς παζάρι

https://www.car.gr/xyma/view/326665812-klimatistiko

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

19 λεπτά πριν, Doubt είπε

Αν έχει μεγάλη έκπτωση, μπορεί να ψάξει για μεταχειρισμένο πχ https://www.car.gr/xyma/view/325622091-klimatistiko-lg-9000btuoxi-inverter

αν το παζαρέψει στα 70-80 κι έχει όφελος 200-300 έχει νόημα.

Υ.Γ.

ή κανένα τέτοιο χωρίς παζάρι

https://www.car.gr/xyma/view/326665812-klimatistiko

Θα τον ενημερωσω κι ας πραξει αναλογως.Εγω παντως δεν θα εδινα 100 ή 50 για να γλυτωσω 150 ή 200.Η επιδοτηση χανει το νοημα της

Κάνουμε υπομονή να δούμε ποιοι θα είναι οι επόμενοι δικαιούχοι....

Θα ξεκινήσει το black friday .... εμείς θα περιμένουμε ..... θα τελειώσει το black friday , μετά θα μάθουμε ότι παραμείναμε στους επιλαχόντες , θα χάσουμε και τις δήθεν τάχα μου, σούπερ τιμές του black friday ... αντε και καλό Πάσχα ,  καλό καλοκαίρι , και του χρόνου και σε άλλα με υγεία και βοήθειά μας.

• Like 4

Καλησπέρα,

Μου ήρθε sms ότι έγινα δικαιούχος και έχω εκδώσει τις επιταγές από το gov.gr. Γνωρίζει κάποιος τη προθεσμία που έχουν οι νέοι δικαιούχοι για την αγορά και απόσυρση των συσκευών?

3 ώρες πριν, andy49 είπε

Καλησπέρα,

Μου ήρθε sms ότι έγινα δικαιούχος και έχω εκδώσει τις επιταγές από το gov.gr. Γνωρίζει κάποιος τη προθεσμία που έχουν οι νέοι δικαιούχοι για την αγορά και απόσυρση των συσκευών?

Δεν υπάρχει προς το παρόν προθεσμία. Ακούγεται για 31/12 ώστε να κλείσει το σύστημα και να αρχίσουν να πληρώνονται οι προμηθευτές που υποτίθεται θα πληρώνονταν ένα μήνα μετά την αποδοχή κάθε συσκευής. 

Δεν εχω καταλαβει τι γινεται, καθε μερα που περναει στελνουν sms σε νεους δικαιουχους? γιατι  δεν βαζουν μια συγκεκριμενη ημ/νια ετσι ωστε να ξερουμε τι μας γινεται?

• Like 2

1 ώρα πριν, Subzerog7 είπε

Από Αττική κανένας καινούριος μπήκε ? 

Στο allazosyskevi.gov.gr, στα αποτελέσματα αξιολόγησης, έχει 2  λίστες με τους καινούριους δικαιούχους.

allazo.jpg

• Like 1

Στις 14/11/2022 στις 7:07 ΜΜ, andy49 είπε

Καλησπέρα,

3 Φεβ 2023 λήγει η προθεσμία που μου δώσανε χτες 

Θα κάνω μία χαζή ερώτηση . Πως ξέρουμε ότι τα αποτελέσματα είναι αληθινά? Βλέπουμε έναν αριθμό αίτηση , την βαθμολογία , την κατάταξη , κλπ κλπ. Βλέπω τελικά παρέμεινα στους επιλαχόντες μπαίνοντας μέσα στην αίτηση μου. εψαξα και τις 2 νέες λίστες  . Πως ξέρουμε ότι οι αριθμοί πρωτοκόλου με του δικαιούχους , είναι αληθινοί και αντιστοιχούν σε "συνδρομητή".? Οταν μοιράστηκαν τα πρώτα voucher πέρναγα κάθε μέρα απο τον Κωτσο , για πάνω από ένα μήνα.είναι στο δρόμο μου .  δεν είδα κανενα κακό χαμό να γίνεται , ρώταγα τους υπαλλήλους και μου έλεγαν , α ναι ένας το πρωι πήρε με κουπόνι. ένας εχθές ... Τι στο καλό ? όλοι ιντερνετικά και τηλεφωνικά έκαναν τις παραγγελίες τους με επιδότηση ? ρωτάω γιατί κάτι λιγο κατέχω από αλγοριθμους και είναι πολυ ευκολάκι να τα φτιάξεις στα μέτρα σου όλα, όπου εμπλεκεται η τεχνολογία και στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν βλέπω διαύγεια μόνο κάτι αριθμούς αιτήσεων.

• Like 1
  • Thanks 1

Ξερουμε περιπου ποτε θα κληρωθουν και αλλοι?  Ωστοσο ειμαι ενα τσακ στο να παρω ενα μεταχειρισμενο απο τις αγγελιες του ινσομνια. Η συντηρηση του ψυγειου μου χθες με αποχαιρετησε. 

1 λεπτό πριν, madgordons είπε

Ξερουμε περιπου ποτε θα κληρωθουν και αλλοι?  Ωστοσο ειμαι ενα τσακ στο να παρω ενα μεταχειρισμενο απο τις αγγελιες του ινσομνια. Η συντηρηση του ψυγειου μου χθες με αποχαιρετησε. 

Πόσο επιλαχών είσαι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κρητη

Βαθμολογια αιτησης

34933

Και ο 43237 ειναι ο τελευταιος μεχρι στιγμης στη κρητη που εγκριθηκε. 

Επεξ/σία από madgordons

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...