geodimis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, Thresh είπε Στην Αττική δεν ελπίζουμε και πολλά. Την πάτησε αρκετός κόσμος -παραλίγο κι εγώ- γιατί δεσμεύτηκαν κουπόνια από καταστήματα με ανοιχτές ημερομηνίες παράδοσης εξοπλισμού (ελπίζοντας σε έγκαιρη παράδοση τα καταστήματα) και μη ενημερώνοντας τους πελάτες εγκαίρως ότι καταληκτική ημερομηνία τιμολόγησης ήταν η 1/11. Εμενα προσωπικά ενώ με είχαν διαβεβαιώσει ότι δεν θα έχω πρόβλημα αφού περίμενα ψυγείο αρχές Νοέμβρη, με πήραν τηλ τελευταία μετά να βρω άλλη συσκευή και ότι μου αποδεσμεύουν το κουπόνι αν δε βρω εναλλακτική! Ετσι πήρα σβάρνα διαφορά μεγάλα καταστήματα και βρήκα το μοναδικό ψυγείο που με κάλυπτε σε διαστάσεις θήκης σε δείγματα εκποίησης όπως έγραψα στην προηγούμενη σελίδα. μάλιστα αναγκάστηκαν να το παραδόσουν την αμέσως επόμενη για να τιμολογηθεί εγκαίρως.
takoulou Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, geodimis είπε Την πάτησε αρκετός κόσμος -παραλίγο κι εγώ- γιατί δεσμεύτηκαν κουπόνια από καταστήματα με ανοιχτές ημερομηνίες παράδοσης εξοπλισμού (ελπίζοντας σε έγκαιρη παράδοση τα καταστήματα) και μη ενημερώνοντας τους πελάτες εγκαίρως ότι καταληκτική ημερομηνία τιμολόγησης ήταν η 1/11. Εμενα προσωπικά ενώ με είχαν διαβεβαιώσει ότι δεν θα έχω πρόβλημα αφού περίμενα ψυγείο αρχές Νοέμβρη, με πήραν τηλ τελευταία μετά να βρω άλλη συσκευή και ότι μου αποδεσμεύουν το κουπόνι αν δε βρω εναλλακτική! Ετσι πήρα σβάρνα διαφορά μεγάλα καταστήματα και βρήκα το μοναδικό ψυγείο που με κάλυπτε σε διαστάσεις θήκης σε δείγματα εκποίησης όπως έγραψα στην προηγούμενη σελίδα. μάλιστα αναγκάστηκαν να το παραδόσουν την αμέσως επόμενη για να τιμολογηθεί εγκαίρως. Αφου εχε δοθει παραταση στην παραταση... Ποσο αλλο να παει δηλαδη... Να παρει ο κοσμος... https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/oikonomia/401000/epidotisi-ilektrikon-syskevon-paratasi-gia-to-programma-anakyklono-allazo-syskevi https://www.ieidiseis.gr/oikonomia/168436/epidotisi-ilektrikon-syskevon-nea-dedomena-kai-prothesmies-ti-anakoinothike https://www.thetoc.gr/oikonomia/article/anakuklono-allazo-suskeui-paratasi-os-tin-1i-noembriou-gia-tin-epidotisi-ton-ilektrikon-suskeuon/
jenny1972 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 'Αραγε τους επόμενους δικαιούχους...θα τους ανακοινώσει/στείλει sms, πριν το black friday ή μετά? (εν το μεταξύ τις δύο τελευταίες εβδομάδες , παρατηρώ κι άλλη αύξηση στις τιμές των συσκευών στους μεγαλοκαρχαρίες , για να τα κατεβάσουν προφανώς για το black friday ) . (καμία σωτηρία απ όπου κ αν το πιάσεις ) 😭
xraxra Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα παιδιά. Εχω παρει προχτες εγκριση για κλιματιστικό . Σκεφτομαι αντι για 9αρι που σκεφτόμουν σε υπνοδωμάτιο να κάνω αλλαγή, να παρω 12άρι. Εχει ουσία αυτό? Ξέρει κανείς? Δηλαδή αξίζει τον τοπο? Θα θερμαινει πιο γρήγορα τον χώρο το 12άρι,οπότε θα υπάρχει οικονομία? Μηπως κάποιος έχει γνώση το τι γίνεται?
burnedmarkblan Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Κώστας Σκρέκας: Επιπλέον 61 χιλιάδες νοικοκυριά εντάσσονται στο Πρόγραμμα «Ανακυκλώνω - Αλλάζω Συσκευή» - (ypen.gov.gr) Συνολικά πάνω από 230 χιλιάδες οι δικαιούχοι μέχρι σήμερα Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ανακοινώνει την ένταξη επιπλέον 61.429 ωφελούμενων στο πρόγραμμα «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή», από την υπάρχουσα λίστα των επιλαχόντων. Οι πόροι για τους επιπλέον δικαιούχους προέρχονται από τον αρχικό προϋπολογισμό του Προγράμματος, ύψους 150 εκατ. ευρώ, και απελευθερώνονται σταδιακά. Οι νέοι ωφελούμενοι ειδοποιούνται με προσωπικό μήνυμα στα κινητά τους τηλέφωνα. Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας, δήλωσε: «Συνεπείς στη δέσμευση μας, έχουμε καταφέρει να εντάξουμε συνολικά, μέχρι σήμερα, στο Πρόγραμμα «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή» πάνω από 230 χιλιάδες ωφελούμενους. Ένας μεγάλος αριθμός καταναλωτών έχει τη δυνατότητα να ανακυκλώσει τις παλιές ενεργοβόρες συσκευές, μειώνοντας αποτελεσματικά το ενεργειακό τους κόστος. Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθεί η ένταξη ακόμα 140.000 δικαιούχων στο Πρόγραμμα, όπως έχει ανακοινώσει και ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης». Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2022 από burnedmarkblan 1
Doubt Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, xraxra είπε Καλησπέρα παιδιά. Εχω παρει προχτες εγκριση για κλιματιστικό . Σκεφτομαι αντι για 9αρι που σκεφτόμουν σε υπνοδωμάτιο να κάνω αλλαγή, να παρω 12άρι. Εχει ουσία αυτό? Ξέρει κανείς? Δηλαδή αξίζει τον τοπο? Θα θερμαινει πιο γρήγορα τον χώρο το 12άρι,οπότε θα υπάρχει οικονομία? Μηπως κάποιος έχει γνώση το τι γίνεται? Εξαρτάται από το χώρο και τις απώλειες του (θερμικές). Αν σε καλύπτει το 9αρι μείνε στο 9αρι.
xraxra Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 19 ώρες πριν, Doubt είπε Εξαρτάται από το χώρο και τις απώλειες του (θερμικές). Αν σε καλύπτει το 9αρι μείνε στο 9αρι. Αρα ανεξαρτητως απωλειών και ανεξαρτητως χώρου(ο χωρος ειναι 12 τμ,αλλά με ανοιχτή την πόρτα πιάνει και διαδρομο) δεν ισχύει οτι το 12αρι θα καψει λιγότερο απο το 9άρι? Αυτο ειναι το ερωτημα. Υπάρχει η δυνατότητα να πάρω 12αρι αντί 9άρι δηλαδή.
Doubt Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, xraxra είπε δεν ισχύει οτι το 12αρι θα καψει λιγότερο απο το 9άρι? Όχι, δεν ισχύει.
Vasileios26 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Περιμένουμε τις επιπλέον 140000 προσθήκες Vouchers, μπας και επιλεχθούμε.. Προσωπικά είμαι στην Αττική, σε θέση 144200plus, και έχουν επιλεχθεί με την πρώτη κλήρωση μόνο 25000+.. Επομένως πρέπει να ενταχθούν τουλάχιστον 120000 ΜΟΝΟ στην Αττική, μπας και έχουμε ελπίδες.. δε γνωρίζω με τη μεγάλη προσθήκη που είναι να γίνει άμεσα, ποια θα είναι η κατανομή των vouchers ανά νομό.. Δηλαδή πόσοι θα προστεθούν στην Αττική που είμαστε οι πολλοί. Δε γνωρίζω εάν έχω ελπίδες.. 1
elen46 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Μια ερωτηση θελω να κανω για γνωστο μου.Εχει παρει voucher για το ανακυκλωνω αλλα για τη μια συσκευη δεν εχει να δωσει παλια στην ανακυκλωση.Τι γινεται σε αυτη την περιπτωση?Χανει το voucher της συγκεκριμενης συσκευης?
Vasileios26 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, elen46 είπε Μια ερωτηση θελω να κανω για γνωστο μου.Εχει παρει voucher για το ανακυκλωνω αλλα για τη μια συσκευη δεν εχει να δωσει παλια στην ανακυκλωση.Τι γινεται σε αυτη την περιπτωση?Χανει το voucher της συγκεκριμενης συσκευης? Εάν είναι πχ ψυγείο ή ψυγειοκαταψύκτης, μπορεί να δώσει απο άλλο άτομο συσκευή, η οποία (αυτή) συσκευή θα πρέπει να είναι τοποθετημένη στο χώρο/οικία που έχει δηλώσει ο κληρωθέντας γνωστός σου για να την πάρει το κατάστημα. Δηλαδή με απλά λόγια, να παραχωρήσει κάποιος άλλος που έχει συσκευή για πέταμα (αλλά λειτουργική) στον γνωστό σου, για να έχει να δώσει ο γνωστός σου "κάτι" στο κατάστημα.
elen46 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Vasileios26 είπε Εάν είναι πχ ψυγείο ή ψυγειοκαταψύκτης, μπορεί να δώσει απο άλλο άτομο συσκευή, η οποία (αυτή) συσκευή θα πρέπει να είναι τοποθετημένη στο χώρο/οικία που έχει δηλώσει ο κληρωθέντας γνωστός σου για να την πάρει το κατάστημα. Δηλαδή με απλά λόγια, να παραχωρήσει κάποιος άλλος που έχει συσκευή για πέταμα (αλλά λειτουργική) στον γνωστό σου, για να έχει να δώσει ο γνωστός σου "κάτι" στο κατάστημα. Προκειται για κλιματιστικο.Εχει 2vouchers αλλα ενα για αντικατασταση
Doubt Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, elen46 είπε Προκειται για κλιματιστικο.Εχει 2vouchers αλλα ενα για αντικατασταση Με πόση έκπτωση το voucher?
Vasileios26 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, elen46 είπε Προκειται για κλιματιστικο.Εχει 2vouchers αλλα ενα για αντικατασταση Τότε, δε γίνεται.
elen46 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Doubt είπε Με πόση έκπτωση το voucher? Αυτο δεν το γνωριζω,ξερω οτι θα αντικαταστησει ενα 24αρι και θελει να βαλει και ενα 9αρι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από elgrec0,
Προσωρινά αποτελέσματα!
Έχει προταθεί από Thresh
1 ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα