Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ φαντασία έχετε.

Δεν θα γίνει τίποτα από όλα αυτά και πάμε και στοίχημα. Το παν είναι να απορροφηθούν τα κονδύλια του ΕΣΠΑ. 

• Like 1
  • Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημέρα. Η αλήθεια είναι ότι για την αγορά και τοποθέτηση σε διαφορετικό μέρος από την αίτηση δεν προχωράει. Φίλος που η δικιά του είχε κάνει αίτηση για το σπίτι της και αποφάσισε να μείνει μαζί του παρέα με τα νέα κλιματιστικά, σε 3 κωτσους δεν το δέχτηκαν. 

Τους είπαν βέβαια να το αλλάξουν στο gov όπως και έκαναν. Σε λίγες ημέρες έγινε η αλλαγή η αγορά και την τρίτη που έρχεται η τοποθέτηση. Έτσι λοιπόν ο φίλος βρέθηκε και με προίκα νέα κλιματιστικά και ψυγείο χαχαχα. 

Δημοσ.

Επειδή μάλλον έχω χάσει επεισόδια... και δεν βγάζω άκρη απ το ιντερνετ ...  σε τι στάδιο είμαστε εμείς οι επιλαχόντες? έχετε κανένα νεότερο?

Δημοσ.

Αν "αναβαθμιστείς" σε δικαιούχο, θα ειδοποιηθείς, μην αγχώνεσαι.

(...το "ΑΝ" και το "πότε", εξαρτώνται από την περιοχή που είσαι, τί σειρά υπάρχει πριν από εσένα, κτλ...Αν μιλάμε για Αττική και ήσουν αρχικά πχ στην "20η χιλιάδα", χλωμό το κόβω να πάρεις κάποια στιγμή βάουτσερ...)

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, washcloud είπε

Αν "αναβαθμιστείς" σε δικαιούχο, θα ειδοποιηθείς, μην αγχώνεσαι.

(...το "ΑΝ" και το "πότε", εξαρτώνται από την περιοχή που είσαι, τί σειρά υπάρχει πριν από εσένα, κτλ...Αν μιλάμε για Αττική και ήσουν αρχικά πχ στην "20η χιλιάδα", χλωμό το κόβω να πάρεις κάποια στιγμή βάουτσερ...)

Σου στέλνουν sms αν κριθείς επιλαχών;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Σου στέλνουν sms αν κριθείς επιλαχών;

ολοι οσοι δεν ειναι δικαιουχοι ειναι επιλαχοντες. Λογικα μηνυμα σου στελνουν αν γινεις δικαιουχος

• Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, jenny1972 είπε

Επειδή μάλλον έχω χάσει επεισόδια... και δεν βγάζω άκρη απ το ιντερνετ ...  σε τι στάδιο είμαστε εμείς οι επιλαχόντες? έχετε κανένα νεότερο?

Καλημερα... Υπομονη λιγο ακομα..

https://www.insider.gr/oikonomia/249097/allazo-syskeyi-telos-hronoy-gia-toys-protoys-dikaioyhoys-pros-antikatastasi-idi

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γκολ στην παράταση σήμερα τελευταία ημέρα για τους πρώτους επιτυχόντες:

Βρήκα εκθεσιακο LG στα 650€ αρχική τιμή από Πρακτικερ και χρήση voucher 

https://www.skroutz.gr/s/12360228/LG-GTB583SHHZD-Ψυγείο-Δίπορτο-410lt-NoFrost-Υ168xΠ70xΒ73εκ-Λευκό.html?utm_campaign=skroutz_share&utm_source=ios

Επεξ/σία από geodimis
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 1/11/2022 στις 6:33 ΜΜ, geodimis είπε

Βρήκα εκθεσιακο LG στα 650€ αρχική τιμή από Πρακτικερ και χρήση voucher 

Ρώτησε χθες φίλος για το ίδιο και του είπαν υπάρχουν εκθεσιακά κομμάτια σε Πάτρα, Ηράκλειο, Μάνδρα, Ξάνθη και ίσως Καλαμάτα, Αλεξανδρούπολη.

Δημοσ.

Μου εστάλει μήνυμα ότι έχω εγκριθεί. Πάω στο μενού Οι επιταγές μου, πατάω Λήψη Κωδικών και μιυ βγάζει:

• Σφάλμα!

Πρόεκυψε σφάλμα σε κάποιον απομακρυσμένο διακομιστή.
    Κωδικός : 00.01, Περιγραφή : To πεδίο call for applications id δεν είναι έγκυρο.

Ξέρει κανείς τι κάνω;

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, yannis27gr είπε

Μου εστάλει μήνυμα ότι έχω εγκριθεί. Πάω στο μενού Οι επιταγές μου, πατάω Λήψη Κωδικών και μιυ βγάζει:

• Σφάλμα!

Πρόεκυψε σφάλμα σε κάποιον απομακρυσμένο διακομιστή.
    Κωδικός : 00.01, Περιγραφή : To πεδίο call for applications id δεν είναι έγκυρο.

Ξέρει κανείς τι κάνω;

το ιδιο ισχυει και για εμενα.πριν λιγο πηρα μηνυμα οτι εγκριθηκα αλλα λαμβανω το ιδιο μηνυμα λαθους.

Δημοσ.

Συστημικό είναι το λάθος θυμάμαι αντίστοιχες περιπτώσεις το καλοκαίρι όταν πρωτοήρθαν τα sms έγκρισης. 
Υπομονή 1-2 εργάσιμες προτείνω. 

• Like 1
Δημοσ.

οπως και να'χει εχει ληξει η πρωτη φαση του προγραμματος, οποτε ολοι εμεις που θα εγκριθουμε απο δω και περα περιμενουμε να ξεκινησει η δευτερη φαση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...