Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από την στιγμή που που έχεις βάουτσερ, προχωράς απλά σε αγορά. Πάρε τηλ. σε οποιοδήποτε κατάστημα σκοπεύεις να πας, για να στα πουν.

Πέρασες καθόλου από το στάδιο του "επιλαχόντα"; Για ποια περιφέρεια μιλάμε; 

Δημοσ.
On 20/10/2022 at 14:24, phoenix67 said:

Λαβαμε εχθες sms που λεει πως ειμαστε πλεον δικαιουχοι.Μπηκαμε σημερα στο gov και κατεβασαμε τους κωδικους για το voucher.

Απο εδω και περα,τι κανουμε?

Πηγαινουμε σε καταστημα και επιλεγουμε τις συσκευες?

Η μηπως χρειαζεται να κανουμε κατι παραπανω?

Σιγουρα εχει απαντηθει η ερωτηση,αλλα παρ'ότι εψαξα αρκετες σελιδες πισω,δε βρηκα τη διαδικασια.

Μπορείς και να ενημερωθείς ή ακόμα να κάνεις την αγορά που θέλεις με το voucher και online 

• Thanks 1
Δημοσ.

Βρήκα το παρακάτω και δεν αντέχω το παραθέτω. "τα 5 φάουλ του ανακυκλώνω αλλάζω συσκευή"

1. Ανακοίνωση των δικαιούχων του «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή» επτά (7) μήνες αργότερα από την πρώτη εξαγγελία του προγράμματος.
  2. Οι ωφελούμενοι, όσοι και όσες τελικά ολοκληρώσουν το πρόγραμμα, θα προμηθευτούν νέα κλιματιστικά και ψυγεία μετά το τέλος της θερινής περιόδου.
  3. Στο σύνολο της χώρας είναι επιλέξιμη μόλις μία (1) στις 6 (έξι) αιτήσεις (στην Αττική λιγότερες από μία (1) στις 10).
  4. Ανοιχτή η τελική απορρόφηση του προγράμματος, καθώς η χρηματοδότηση, ακόμα και για τους πιο ευάλωτους, δεν υπερβαίνει το 50%.
  5. Δεν τηρήθηκαν οι αρχικές δηλώσεις για 300.000 ωφελούμενους
  • Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, jenny1972 είπε

Βρήκα το παρακάτω και δεν αντέχω το παραθέτω. "τα 5 φάουλ του ανακυκλώνω αλλάζω συσκευή"

1. Ανακοίνωση των δικαιούχων του «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή» επτά (7) μήνες αργότερα από την πρώτη εξαγγελία του προγράμματος.
  2. Οι ωφελούμενοι, όσοι και όσες τελικά ολοκληρώσουν το πρόγραμμα, θα προμηθευτούν νέα κλιματιστικά και ψυγεία μετά το τέλος της θερινής περιόδου.
  3. Στο σύνολο της χώρας είναι επιλέξιμη μόλις μία (1) στις 6 (έξι) αιτήσεις (στην Αττική λιγότερες από μία (1) στις 10).
  4. Ανοιχτή η τελική απορρόφηση του προγράμματος, καθώς η χρηματοδότηση, ακόμα και για τους πιο ευάλωτους, δεν υπερβαίνει το 50%.
  5. Δεν τηρήθηκαν οι αρχικές δηλώσεις για 300.000 ωφελούμενους

Που να δεις το αντίστοιχο πρόγραμμα για ηλιακό που έχει εξαγγελθεί που θα τρέξει στην επόμενη αλλαγή ώρας από θερινή σε χειμερινή 

• Like 1
Δημοσ.

καλησπερα και απο εμενα. εχω μια απορια, αν καποιος δε θελει να χρησιμοποιησει τις επιταγες, μπορει να τις δωσει σε αλλο ατομο να τις χρησιμοποιησει μη πανε χαμενες? και οσο για το μαγαζι που θα χρησιμοποιηθουν ειναι φιλος. ευχαριστω. 

και αν οντως ισχυει, τοτε καλο θα ειναι οσοι δεν τις χρησιμοποιησουν να τις δωσουν σε αλλους, (και μεσω του ινσομνια)

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, madgordons είπε

καλησπερα και απο εμενα. εχω μια απορια, αν καποιος δε θελει να χρησιμοποιησει τις επιταγες, μπορει να τις δωσει σε αλλο ατομο να τις χρησιμοποιησει μη πανε χαμενες? και οσο για το μαγαζι που θα χρησιμοποιηθουν ειναι φιλος. ευχαριστω. 

και αν οντως ισχυει, τοτε καλο θα ειναι οσοι δεν τις χρησιμοποιησουν να τις δωσουν σε αλλους, (και μεσω του ινσομνια)

Καλησπέρα... Καλο θα ήταν να μην είχαν την αίτηση αυτή.. Γιατί κάποιοι έχασαν την θέση τους.. 

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, madgordons είπε

Νομίζω δεν γίνεται, εκτός αν αγοραστεί στο όνομα του δικαιούχου και πάει άμεσα στον πραγματικό αγοραστή. Οπότε μόνο με άτομο εμπιστοσύνης.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, madgordons είπε

Δεν χρειάζεται να κάνουν κάτι.

Αν δεν χρησιμοποιηθούν, πάνε στους επιλαχόντες.

Δημοσ.

Όσοι δίνετε τις επιταγές σε άλλους, να ξέρετε ότι έρχεται κλιμάκιο από το υπουργείο και αν δεν είναι στο σπίτι που δήλωσε το κλιματιστικο εκτός του ότι δεν θα πληρωθεί η επιδότηση έχει και πρόστιμο 

• Like 1
Δημοσ.

Σωστά όλα αυτά.. στην πράξη όμως το ξέρουμε πως δεν θα τηρηθούν. Όπως δεν τηρήθηκε ο έλεγχος των συσκευών προς απόσυρση (λειτουργικές υποτίθεται).

Το να μπει κλιμάκιο στο σπίτι του οποιουδήποτε ωφελούμενου το αποκλείω, τι εννοεί το "επιτόπιο" δεν ξέρω ακριβώς. Εγώ πάντως, αν έρθει η σειρά μου, δεν θα το επιτρέψω. Ας φέρουν εισαγγελέα. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Doubt είπε

Σωστά όλα αυτά.. στην πράξη όμως το ξέρουμε πως δεν θα τηρηθούν. Όπως δεν τηρήθηκε ο έλεγχος των συσκευών προς απόσυρση (λειτουργικές υποτίθεται).

Το να μπει κλιμάκιο στο σπίτι του οποιουδήποτε ωφελούμενου το αποκλείω, τι εννοεί το "επιτόπιο" δεν ξέρω ακριβώς. Εγώ πάντως, αν έρθει η σειρά μου, δεν θα το επιτρέψω. Ας φέρουν εισαγγελέα. 

Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, Doubt είπε

Άλλα ντάλα της Παρασκευής το γάλα.. Σιγά μην φέρουμε και τον Μητσοτάκη. Θα σου πούνε απένταξη, πρόστιμο καλή σας νύχτα και τέλος.

Σε πάνε δικαστικά χάνεις με διαδικασίας εξπρές και καλορίζικο.

Επεξ/σία από Subzerog7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...