Προς το περιεχόμενο

Επιδοτηση Ηλεκτρικων Συσκευων

Papadgianis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
21 hours ago, agnostos13 said:

Μη φτάσουν κοντά στις παλιές τιμές ΜΕ το voucher φοβάμαι...

Εκεί δεν είμαστε τώρα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
5 minutes ago, agnostos13 said:

Τι σε κάνει να πιστεύεις οτι θα αλλάξει;

Αρα δεν θα φτάσουν, είναι ήδη. 😛

Κατά τα άλλα, πάντα υπάρχει ελπίδα, γιατί θα χάνουν πελάτες που δεν έχουν voucher και θέλουν νέα συσκευή.

2 λεπτά πριν, Thresh είπε

Αρα δεν θα φτάσουν, είναι ήδη. 😛

Κατά τα άλλα, πάντα υπάρχει ελπίδα, γιατί θα χάνουν πελάτες που δεν έχουν voucher και θέλουν νέα συσκευή.

Εννοώ και στο Black Friday θα φτάσουν να κάνουν ακριβώς το ίδιο (δεν το έχουμε δει ακόμα σε BF, όχι οτι δεν θα το δούμε).

Καλησπέρα. Κάνω σύνδεση με κωδικούς taxis και στην πρώτη σελίδα που εμφανίζει τα στοιχεία μου και το ποσοστό της επιδότησης που δικαιούμαι, κάτω λέει ΛΗΨΗ ΣΤΟΙΧΕΊΩΝ ή ΑΠΟΔΟΧΗ ΣΤΟΙΧΕΊΩΝ.

Τίποτα από τα δύο δεν μπορώ να επιλέξω για κάποιο λόγο.

Γνωρίζει κανείς γιατί ; 

Ευχαριστώ 

Σε αιτήσεις που έχουμε υποβάλει, μπορούμε να αλλάξουμε την επιλογή συσκευών που θέλουμε για μελλοντικές κληρώσεις ή θα ξανακάνουμε νέες αιτήσεις όταν χρειαστεί ;;

• 2 εβδομάδες αργότερα...

AΛΛAZΩ ΣYΣKEYH: EIΣTE NEOΣ ΔIKAIOYXOΣ.ΣYNΔEΘEITE ΣTO GOV.GR & EΠIΛEΞTE ΛHΨH KΩΔIKΩN EΠITAΓΩN ΣTO MENOY OI EΠITAΓEΣ MOY ΓIA NA TIΣ ΛABETE.

Αυτό το μήνυμα το έλαβα μόλις τώρα. 
Πριν ήμουν επιλαχόν , τώρα άλλαξε σε δικαιούχος. 
Μάλλον ξεκίνησαν να παίρνουν επιταγές και αυτοί που είμασταν κάτω κάτω στη λίστα. 

• Like 3

4 ώρες πριν, costasduck είπε

AΛΛAZΩ ΣYΣKEYH: EIΣTE NEOΣ ΔIKAIOYXOΣ.ΣYNΔEΘEITE ΣTO GOV.GR & EΠIΛEΞTE ΛHΨH KΩΔIKΩN EΠITAΓΩN ΣTO MENOY OI EΠITAΓEΣ MOY ΓIA NA TIΣ ΛABETE.

Μάλλον ξεκίνησαν να παίρνουν επιταγές και αυτοί που είμασταν κάτω κάτω στη λίστα. 

περιοχή;

σε ποια χιλιάδα ήσουν στην λίστα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, costasduck είπε

Πρόσεξε μην είναι phising...Δεν ακούστηκε πουθενά για καινούριους δικαιούχους στην παρούσα φάση..

Επεξ/σία από giorgos_76
  • Like 1

1 ώρα πριν, washcloud είπε

περιοχή;

σε ποια χιλιάδα ήσουν στην λίστα;

Ηράκλειο Κρήτης

Καμιά πεντακοσαριά άτομα κάτω από τον τελευταίο δικαιούχο.

39 λεπτά πριν, giorgos_76 είπε

Πρόσεξε μην είναι phising...Δεν ακούστηκε πουθενά για καινούριους δικαιούχους στην παρούσα φάση..

Δεν είναι pfising.

ΑΦΜ Δικαιούχου: 054

Κωδικός Αίτησης: A-00009Κατάσταση: Εγκεκριμένη???issueEndDate??? : Κυρ, 15 Ιαν 2023

Εγκρίθηκε εχτές το μεσημέρι και εμένα. Περιφέρεια Πελοποννήσου, ήμουν καμία 60αρια νούμερα πιο κάτω από τον τελευταίο που είχε εγκριθεί όπως φαινόταν στη λίστα.

Στις 17/10/2022 στις 4:57 ΜΜ, costasduck είπε

21 ώρες πριν, dispi είπε

Εγκρίθηκε εχτές το μεσημέρι και εμένα. Περιφέρεια Πελοποννήσου, ήμουν καμία 60αρια νούμερα πιο κάτω από τον τελευταίο που είχε εγκριθεί όπως φαινόταν στη λίστα.

Αν είναι εύκολο γράψτε και τη σειρά κατάταξης της αίτησης σας για να έχομε μία εικόνα για το πόσα vouchers ανοίγουν για τους επιλαχόντες. Είναι η έβδομη στήλη στο pdf των οριστικών αποτελεσμάτων.

3 ώρες πριν, elgrec0 είπε

Αν είναι εύκολο γράψτε και τη σειρά κατάταξης της αίτησης σας για να έχομε μία εικόνα για το πόσα vouchers ανοίγουν για τους επιλαχόντες. Είναι η έβδομη στήλη στο pdf των οριστικών αποτελεσμάτων.

Μα αφού το λέμε και οι δύο , εγώ είμαι Ηράκλειο  καμιά πεντακοσαριά κάτω από τον πρώτο επιλαχόντα και ο dispi στη Πελοπόννησο λέει καμιά 60ρια.

Επί τη ευκαιρία σήμερα παράγγειλα ένα ψυγειοκαταψύκτη Bosch  από το πλαίσιο με αρχική τιμή 799 ευρώ ,  μετά το voucher και την επιστροφή 20% της Eurobank  θα μου κοστίσει παραδομένο στο σπίτι μου 320 ευρώ

Καθόλου άσχημα!!!!!!!!

• Like 2

Λαβαμε εχθες sms που λεει πως ειμαστε πλεον δικαιουχοι.Μπηκαμε σημερα στο gov και κατεβασαμε τους κωδικους για το voucher.

Απο εδω και περα,τι κανουμε?

Πηγαινουμε σε καταστημα και επιλεγουμε τις συσκευες?

Η μηπως χρειαζεται να κανουμε κατι παραπανω?

Σιγουρα εχει απαντηθει η ερωτηση,αλλα παρ'ότι εψαξα αρκετες σελιδες πισω,δε βρηκα τη διαδικασια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...