vasilismf Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 παντως ο υπουργος ειχε πει οτι σχεδον ολοι θα παρουν γιατι θα δινονται λεφτα σε καθε ευκαιρια, δηλαδη, εκτος απο τα 140 τωρα θα δοθουν και αλλα λεφτα εν καιρω. Αν δεν υπηρχαν και αυτοι που συμμετείχαν νομίζοντας οτι θα παρουν δωρο ac τωρα μπορει να ειχαμε σχεδόν ολοι με το καινουριο χρημα. 1
Doubt Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 10 ώρες πριν, burnedmarkblan είπε Και να φανταστείς ότι είναι ο υπεύθυνος του προγράμματος που Υπογράφει "Με εκτίμηση, Για τον Τεχνικό Σύμβουλο του προγράμματος “Ανακυκλώνω Αλλάζω-Αλλάζω Συσκευή” Παραθέτω όλο το μήνυμα Άλλο οι δικαιούχοι κι άλλο οι επιταγές. 1 δικαιούχος = 1 ως 3 επιταγές (που δεν εξαργυρώθηκαν)
jenny1972 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 12 ώρες πριν, burnedmarkblan είπε Έχεις δίκιο, εμένα τώρα που δεν μου βγαίνουν τα νούμερα ?.....😵🙄🤔🤣😵 120.577+99.884+30.403 = 250.864 κάτι λείπει.. κάτι σε 40,000 ? α δεν ειμαι εγώ για τέτοια.
therock Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Ξαναμπηκα τωρα στο προγραμμα της Αιτησης και μου βγαζει κατασταση επιλαχουσα. Τι σημαινει αυτο οτι δικαιουμαι πλεον την επιδοτηση?
GREGORYMO Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, therock είπε Ξαναμπηκα τωρα στο προγραμμα της Αιτησης και μου βγαζει κατασταση επιλαχουσα. Τι σημαινει αυτο οτι δικαιουμαι πλεον την επιδοτηση? Πριν, τι σου έβγαζε?
therock Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δε θυμάμαι. Από ένα excelaki νόμιζω η pdf είχα δει ότι δεν ήμουν δικαιούχος με βάση τον αριθμό της αιτησης. Τώρα πως βλέπω στα σίγουρα την τελική κατασταση?
fredd0 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Να δεις σιγουρα τι? Εξ ορισμου ο επιλαχων ειναι ο μη επιτυχων ...
washcloud Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, therock είπε Ξαναμπηκα τωρα στο προγραμμα της Αιτησης και μου βγαζει κατασταση επιλαχουσα. Τι σημαινει αυτο οτι δικαιουμαι πλεον την επιδοτηση? ...σημαίνει ότι προβιβάστηκες σε "αναπληρωματικός". Ντοντ γουώρυ, αν είναι να σε κεράσουν βάουτσερ τα παιδιά, θα σε ειδοποιήσουν....(μτφ : χέζε ψηλά κι αγνάντευε)
therock Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Επιλαχών τόσο καιρό νομίζω ότι είναι ότι βρίσκεσαι στις επιλογές.. οκ κάτι μάθαμε μετά από τόσα χρόνια Δεν ξαναβγήκε νέος κατάλογος τώρα? Πώς θα ειδοποιηθουμε με email
paylidis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, therock είπε Επιλαχών τόσο καιρό νομίζω ότι είναι ότι βρίσκεσαι στις επιλογές.. οκ κάτι μάθαμε μετά από τόσα χρόνια Δεν ξαναβγήκε νέος κατάλογος τώρα? Πώς θα ειδοποιηθουμε με email επιλαχων ποτε δε βρισκοσουν στις επιλογες, επιτυχων ναι. επιλαχων σημαινει οτι εισαι αναπληρωματικος... θεωρω πως πολυς κοσμος μεσα στον οκτωβριο θα βρεθει με voucher, οι 3 στους 4 γνωστους μου που πηραν δε θα τα χρησιμοποιήσουν...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 5 hours ago, paylidis said: θεωρω πως πολυς κοσμος μεσα στον οκτωβριο θα βρεθει με voucher, οι 3 στους 4 γνωστους μου που πηραν δε θα τα χρησιμοποιήσουν... Μακάρι, μπας και προλάβουμε Black Friday. 1 1
agnostos13 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, Thresh είπε Μακάρι, μπας και προλάβουμε Black Friday Βλακ Φράιντεϊ (the Greek way). fixed! 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 18 minutes ago, agnostos13 said: fixed! Μωρέ ας πέσουν κοντά στις "παλιές" τιμές και με το voucher θα είμαστε μια χαρά. 😛
agnostos13 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Thresh είπε Μωρέ ας πέσουν κοντά στις "παλιές" τιμές και με το voucher θα είμαστε μια χαρά. 😛 Μη φτάσουν κοντά στις παλιές τιμές ΜΕ το voucher φοβάμαι...
fredd0 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 δε παιζει να σου δωσουν προιον black friday με voucher οχι οτι κι η black friday εχει τπτ τρομερες προσφορες στις αλυσιδες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από elgrec0,
Προσωρινά αποτελέσματα!
Έχει προταθεί από Thresh
1 ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα