Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παντως ο υπουργος ειχε πει οτι σχεδον ολοι θα παρουν γιατι θα δινονται λεφτα σε καθε ευκαιρια, δηλαδη, εκτος απο τα 140 τωρα θα δοθουν και αλλα λεφτα εν καιρω. Αν δεν υπηρχαν και αυτοι που συμμετείχαν νομίζοντας οτι θα παρουν δωρο ac τωρα μπορει να ειχαμε σχεδόν ολοι με το καινουριο χρημα.

• Like 1
  • Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 ώρες πριν, burnedmarkblan είπε

Και να φανταστείς ότι είναι ο υπεύθυνος του προγράμματος που 

Υπογράφει

"Με εκτίμηση,

Για τον Τεχνικό Σύμβουλο του προγράμματος “Ανακυκλώνω Αλλάζω-Αλλάζω Συσκευή”

Παραθέτω όλο το μήνυμα 

Screenshot_20220922-222729_Office.jpg

Άλλο οι δικαιούχοι κι άλλο οι επιταγές. 1 δικαιούχος = 1 ως 3 επιταγές (που δεν εξαργυρώθηκαν)

Δημοσ.
12 ώρες πριν, burnedmarkblan είπε

Έχεις δίκιο, 

Screenshot_20220922-221900_Edge.jpg

εμένα τώρα που δεν μου βγαίνουν τα νούμερα ?.....😵🙄🤔🤣😵 120.577+99.884+30.403 = 250.864    κάτι λείπει.. κάτι σε 40,000 ? α δεν ειμαι εγώ για τέτοια.

Δημοσ.

Ξαναμπηκα τωρα στο προγραμμα της Αιτησης και μου βγαζει κατασταση επιλαχουσα. Τι σημαινει αυτο οτι δικαιουμαι πλεον την επιδοτηση?

image.jpeg.81d83714640486f3b4c705541d71508e.jpeg

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, therock είπε

Ξαναμπηκα τωρα στο προγραμμα της Αιτησης και μου βγαζει κατασταση επιλαχουσα. Τι σημαινει αυτο οτι δικαιουμαι πλεον την επιδοτηση?

Πριν, τι σου έβγαζε?

Δημοσ.

Δε θυμάμαι. Από ένα excelaki νόμιζω η pdf είχα δει ότι δεν ήμουν δικαιούχος με βάση τον αριθμό της αιτησης. Τώρα πως βλέπω στα σίγουρα την τελική κατασταση?

Δημοσ.
5 ώρες πριν, therock είπε

...σημαίνει ότι προβιβάστηκες σε "αναπληρωματικός". Ντοντ γουώρυ, αν είναι να σε κεράσουν βάουτσερ τα παιδιά, θα σε ειδοποιήσουν....(μτφ : χέζε ψηλά κι αγνάντευε)

Δημοσ.

Επιλαχών τόσο καιρό νομίζω ότι είναι ότι βρίσκεσαι στις επιλογές.. οκ κάτι μάθαμε μετά από τόσα χρόνια

Δεν ξαναβγήκε νέος κατάλογος τώρα? Πώς θα ειδοποιηθουμε με email

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, therock είπε

Επιλαχών τόσο καιρό νομίζω ότι είναι ότι βρίσκεσαι στις επιλογές.. οκ κάτι μάθαμε μετά από τόσα χρόνια

Δεν ξαναβγήκε νέος κατάλογος τώρα? Πώς θα ειδοποιηθουμε με email

επιλαχων ποτε δε βρισκοσουν στις επιλογες, επιτυχων ναι.

επιλαχων σημαινει οτι εισαι αναπληρωματικος...

θεωρω πως πολυς κοσμος μεσα στον οκτωβριο θα βρεθει με voucher, οι 3 στους 4 γνωστους μου που πηραν δε θα τα χρησιμοποιήσουν...

• Super Moderators
Δημοσ.
5 hours ago, paylidis said:

θεωρω πως πολυς κοσμος μεσα στον οκτωβριο θα βρεθει με voucher, οι 3 στους 4 γνωστους μου που πηραν δε θα τα χρησιμοποιήσουν...

Μακάρι, μπας και προλάβουμε Black Friday.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
18 minutes ago, agnostos13 said:

fixed!

Μωρέ ας πέσουν κοντά στις "παλιές" τιμές και με το voucher θα είμαστε μια χαρά. 😛

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Thresh είπε

Μωρέ ας πέσουν κοντά στις "παλιές" τιμές και με το voucher θα είμαστε μια χαρά. 😛

Μη φτάσουν κοντά στις παλιές τιμές ΜΕ το voucher φοβάμαι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...