Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, vali είπε

Μετα από 10 ημέρες ήρθε άλλο φορτηγό παρέλαβε τα 2 παλιά κλιματιστικά και αρχικά μου ήρθε μύνημα ότι παρελήφθησαν και σε δεύτερη φάση μετά από 3 ημέρες, δεύτερο μήνυμα ότι βρέθηκαν κατάλληλα για ανακύκλωση.

Θα περιμένεις και 3ο μήνυμα που λέει ότι  εκπληρώθηκε η υποχρέωση παράδοσης συσκευής προς ανακύκλωση.

Σε εμένα ήρθε σήμερα παρόλο που η η απεγκατάσταση-εγκατάσταση έγινε στις 30/8 ενώ το 2ο μήνυμα για την πιστοποίηση καταλληλότητας (πρακτικά είναι το scanάρισμα του QR από τον πιστποιημένο και εισαγωγή του στην παλτφόρμα) το πήρα λίγες μέρες αργότερα.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, SilentVoice είπε

Ακύρωσα μια παραγγελία καταψύκτη απο τον Κοτσο με το πρόγραμμα αλλάζω συσκευή. 

Το κουπόνι τώρα είναι δεσμευμένο σε αυτούς; Πότε θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω σε άλλο κατάστημα που θέλω;

Με την εξυπηρέτηση του Κότσου που μίλησα, δεν ξέρουν πότε θα γίνει η ακύρωση στα συστηματα τους και μου λένε οτι μπορεί να πάρει και 15 ημέρες. Σε τόσες ημέρες, θα έχω 'χάσει' το κουπόνι επειδή το λογιστηριο τους καθυστερεί. Μπορώ να κάνω κάτι να τους κυνηγήσω για να το κάνουν πιο γρήγορα;

Update: Αποδέσμευσαν το κουπόνι πριν λίγο. Ισως φταιει οτι τους σπάμαρα αβέρτα. Καπάκι το δεσμευσα αλλου.

Απ'οτι κατάλαβα, ας λένε οτι λήγει 16. Η τελευταια δεσμευση πρέπει να γίνει μέχρι αυριο 15, έτσι μου είπαν. Για όσους αλλους ενδιαφερόνται της τελευταιας στιγμής.

Δημοσ.

Παιδιά ενώ εγώ είμαι επιλαχών, δε μου έχει έρθει κανένα sms και όταν πηγαίνω στις επιταγές μου μου βγάζει "Δεν βρέθηκε κάποια επιλέξιμη αίτηση." Κάνω κάτι λάθος;

• Super Moderators
Δημοσ.
11 minutes ago, cgioris said:

Παιδιά ενώ εγώ είμαι επιλαχών, δε μου έχει έρθει κανένα sms και όταν πηγαίνω στις επιταγές μου μου βγάζει "Δεν βρέθηκε κάποια επιλέξιμη αίτηση." Κάνω κάτι λάθος;

Άλλος δικαιούχος κι άλλο επιλαχών. Το 2ο είναι αυτοί που περιμένουν νέα κονδύλια κι ότι περισσέψει από τους δικαιούχους.

• Like 2
Δημοσ.

Δε βλέπω ενδεχόμενο παράτασης για τους ήδη κουπονούχους πάντως αφού σήμερα είναι τυπικά η τελευταία μέρα δέσμευσης (ή και εξαργύρωσης;).

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, geodimis είπε

Δε βλέπω ενδεχόμενο παράτασης για τους ήδη κουπονούχους πάντως αφού σήμερα είναι τυπικά η τελευταία μέρα δέσμευσης (ή και εξαργύρωσης;).

Μαλλον θα δοθει παραταση ακουστηκε..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, antykaps είπε

image.png.2a63605ce50b9ecd27b7740eeee56849.png

οποτε λογικα , θα αργήσουμε να μάθουμε ποιοι είναι οι επόμενοι 200.000 δικαιούχοι ... ωραία ... καλό πάσχα.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω που ειχα μηδενικη δηλωση με βγαζει ποσοτο επιδοτησης 50% αλλα δεν πατιουνται τα κουμπια ωστε να προχωρησει η αιτηση.

Εχει ληξει η επιδοτηση η μηπως κανω κατι αλλο λαθος ?

Τα παρακατω κουμπια εννοω.

ιμγ 1.PNG

Επεξ/σία από Fertite
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι νεοι επιλαχοντες που ανακοινωθηκαν σημερα, μηπως γνωριζουμε σε ποια ημερομηνια θα παρουν το vouchers στα χερια τους (στην οθονη τους)?

Στην καθημερινη διαβασα αυτο:

"Αυτή την περίοδο, αποστέλλονται SMS και emails στους έξτρα δικαιούχους που επιλέχθηκαν από τους επιλαχόντες του προγράμματος."

Μηπως ηταν κανεις επιλαχοντας και σημερα εγινε δικαιουχος?

Επεξ/σία από panos4tw
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fertite είπε

εγω που ειχα μηδενικη δηλωση με βγαζει ποσοτο επιδοτησης 50% αλλα δεν πατιουνται τα κουμπια ωστε να προχωρησει η αιτηση.

Εχει ληξει η επιδοτηση η μηπως κανω κατι αλλο λαθος ?

Τα παρακατω κουμπια εννοω.

ιμγ 1.PNG

Τώρα κάνεις αίτηση για πρώτη φορά;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...