Προς το περιεχόμενο

Επιδοτηση Ηλεκτρικων Συσκευων

Papadgianis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

40 λεπτά πριν, kirileman είπε

Τόσο χύμα είναι;

Το μόνο που νοιάζονται είναι να έχεις λειτουργική συσκευή να τους δώσεις πίσω. Ούτε από που θα την πάρουν τους νοιάζει, ούτε που θα παραδώσουν την καινούργια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Eχει αγορασει καποιος κλιματιστικο να μας πει την διαδικασια?Εγω θελω να βγαλω το παλιο αλλα να μην  τοποθετησω το καινουργιο να το κρατησω για του χρονου το καλοκαιρι να το βαλω γινετε?

5 λεπτά πριν, Gilmen είπε

Eχει αγορασει καποιος κλιματιστικο να μας πει την διαδικασια?Εγω θελω να βγαλω το παλιο αλλα να μην  τοποθετησω το καινουργιο να το κρατησω για του χρονου το καλοκαιρι να το βαλω γινετε?

Θα γίνεται φαντάζομαι, αλλά γιατί να το κάνεις; Προσφέρει και θέρμανση το κλιματιστικό και πολύ οικονομική μάλιστα.

Πέρα από αυτό, θα σου μείνει η τρύπα στον τοίχο, που θα πρέπει να την κλείσεις και να την ξανανοίξεις.

Στις 27/8/2022 στις 10:28 ΜΜ, basilis_k6 είπε

αντε να τελειωνει το πανηγυρι γιατι θελω να αγοράσω ενα ψυγειο και ενα κλιματιστικο σε κανονικη τιμη. 😠

και γω το ίδιο περιμένω !!! Επίσης πριν από λίγο διάβασα και δεν το βρίσκω να το αναρτήσω, ότι θα δώσουν σε ακόμα 70.000 !!!  (σε πρωινή εκπομπή του σκάι το είπαν σήμερα ) ζήσε μάη μου να φας τριφύλλι δηλαδή. 😠😠😠

Ρε παιδιά δεν μπορώ να βρω 2πορτο ψυγείο της προκοπής no frost να κάψω το κουπονάκι μου με μέγιστο ύψος 1,68 μέγιστο πλάτος 0,68 και ελέυθερο βάθος. έχει θήκη (1,70x0,70) η κουζίνα και με περιορίζει σε πολύ μικρότερα μεγέθη ψυγείων...

Βλέποντας τη λιστα των δικαιουχων παντως που ειναι ελαχιστοι και ο καθενας με 1500 ευρω επιδοτηση απορώ, θα καταβαλλουν ολοι αυτοί άλλα 1500 ευρω για να παρουν κλιματιστικά? Υποτιθεται γινεται για οσους εχουν χαμηλα εισοδηματα κλπ δεν εχει λογική να πανε να παρουν κλιματιστικά των 1500 αυρω για να παρουν την πληρη επιδοτηση των 750!!!

50 λεπτά πριν, agnostos99 είπε

Βλέποντας τη λιστα των δικαιουχων παντως που ειναι ελαχιστοι και ο καθενας με 1500 ευρω επιδοτηση απορώ, θα καταβαλλουν ολοι αυτοί άλλα 1500 ευρω για να παρουν κλιματιστικά? Υποτιθεται γινεται για οσους εχουν χαμηλα εισοδηματα κλπ δεν εχει λογική να πανε να παρουν κλιματιστικά των 1500 αυρω για να παρουν την πληρη επιδοτηση των 750!!!

Ο καθένας δήλωνε ότι ήθελε γιατί νόμιζε ότι είναι δωρεάν 

• Like 1

3 ώρες πριν, geodimis είπε

Ρε παιδιά δεν μπορώ να βρω 2πορτο ψυγείο της προκοπής no frost να κάψω το κουπονάκι μου με μέγιστο ύψος 1,68 μέγιστο πλάτος 0,68 και ελέυθερο βάθος. έχει θήκη (1,70x0,70) η κουζίνα και με περιορίζει σε πολύ μικρότερα μεγέθη ψυγείων...

εχουν αλλαξει κατα πολυ οι διαστασεις των νεων ψυγειων.  οι διαστασεις των παλιων ψυγειων δεν βγαίνουν πια . έγω 1.60Χ0,70 έψαχνα . και το υψος με περιοριζει σε μια σταλια ψυγείο . οταν ερθει η ώρα θα φωναξω μαραγκό να μου αφαιρέσει το ντουλάπι απο πάνω μαζι με τη 0,70 κορνιζα . θα παρω ότι υψος θέλω ψυγείο , και μετα στα πλαινα θα χω αλλους δεκα ποντους κενο, μια αηδία δηλαδη , μιας που για 60αρι με βλεπω. γιατι τα 70αρια νομιζω πρεπει να πληρωσεις 100 εξτρα για να στο ανεβάσουν με γερανό . τα 60 αρια τα ανεβαζουν απ τα σκαλια . όλα του γαμου δυσκολα και φαγαμε και χυλοπιτα απο το κρατος.

3 ώρες πριν, geodimis είπε

Γνωστη μου παλιοτερα φωναξε τον ξυλουργο και ξηλωσε το ραφι απο πανω, και εβαλε ψυγειοκαταψυκτη στη θεση απλου ψυγειου.

Εχω δει βεβαια πολυ χειροτερα, σε κουζινα του 1960 χτιστη εσοχη στον τοιχο της κουζινας για ψυγειο. Εκει ή συμβιβαζεσαι με μικρο ή πας σε ανακαινιση.

10 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Ο καθένας δήλωνε ότι ήθελε γιατί νόμιζε ότι είναι δωρεάν 

Δεν ξερω τι νομιζε αλλά αποκλειεται ολοι αυτοί να χρησιμοποιησουν την επιδοτηση των 1500 ευρω συνολικά οπότε θα έπρεπε να δινουν σε όλους σειριακά μέχρι να συμπληρωθεί το συνολικό ποσό. Ουτε καν το μισό δε θα συμπληρωθεί έτσι οπως ειναι τωρα

6 ώρες πριν, agnostos99 είπε

Δεν ξερω τι νομιζε αλλά αποκλειεται ολοι αυτοί να χρησιμοποιησουν την επιδοτηση των 1500 ευρω συνολικά οπότε θα έπρεπε να δινουν σε όλους σειριακά μέχρι να συμπληρωθεί το συνολικό ποσό. Ουτε καν το μισό δε θα συμπληρωθεί έτσι οπως ειναι τωρα

ΘΑ δείξει 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μην συμπιεζετε τα ψυγεια πανω σε επιπλα ή σε τοιχους. Θελει αποσταση, για εκτονωση της θερμοτητας αλλα και για της υγρασιας. Αφηστε οσο κενο λεει το manual, και μην βαζετε πραγματα ή μαγνητακια δεξια αριστερα και πανω (ταβανι) του ψυγειου.

επισης το ψυγειο ΔΕΝ χρειαζεται ups. Μην πω και ζημια μπορει να κανετε…

Επεξ/σία από Vault13

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...