washcloud Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, karapro είπε Καλησπέρα, εγώ που δεν έχω το παλιό κλιματιστικό εγκατεστημένο τώρα (αλλά δουλεύει κανονικότατα) να πάω σε γνωστή αλυσίδα ή είναι πιο πιθανό πρώτα αυτοί να μην το δεχτούν; γιατί διάβασα κάποια σχόλια ότι ούτε καν τα ελέγχουν. Τηλ. και στρέιτ ερώτηση αν θα το δεχτούν. 1
nikotsal Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 12 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Λοιπόν εγώ τελικά δεν βλέπω να παίρνω ψυγείο γιατί πλέον δεν τα ανεβάζουν από την σκάλα όπως μου είπε και το πλαίσιο που είχα παραγγείλει και ο κωτσοβολος αλλά πρέπει να έρθει αναβατοριο που χρεώνουν συν 100 ευρώ. Άρα για ένα ψυγείο που το βρίσκω κάτω από 600 να δώσω 375 συν 100 να χεσω το 50% που έχω. Εμένα από Κωτσοβολο, μου το ανέβασαν στον 2ο όροφο με τα χέρια, όπως ήταν συσκευασμένο και το άνοιξαν έξω από την πόρτα μου. Πήρα ψυγείο 203x70x65. Δεν χρέωσαν κάτι.
Vault13 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, DhZou είπε Την πήρα εγώ, την ξόδεψα σε public (είναι πλέον ίδια αλυσίδα) και σήμερα μου στείλαν το ίδιο μήνυμα με καινούριο κωδικό. Τι φάση; Κερδισες δευτερο κατοσταρικο. Δεν το δικαουσαι. Για στειλε με pm το extra και θα στα εξηγησω την φαση Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2022 από Vault13 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 3 λεπτά πριν, nikotsal είπε Εμένα από Κωτσοβολο, μου το ανέβασαν στον 2ο όροφο με τα χέρια, όπως ήταν συσκευασμένο και το άνοιξαν έξω από την πόρτα μου. Πήρα ψυγείο 203x70x65. Δεν χρέωσαν κάτι. Εμένα είναι 193Χ70Χ80 89 κιλά αλλά αν έβλεπες αυτούς που ήρθαν να κουβαλήσουν θα έπεφτες κάτω από τα γέλια. Τώρα περιμένω να επιστραφεί το voucher να κάνω πάλι παραγγελία.
Vault13 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 9 ώρες πριν, nikotsal είπε Εμένα από Κωτσοβολο, μου το ανέβασαν στον 2ο όροφο με τα χέρια, όπως ήταν συσκευασμένο και το άνοιξαν έξω από την πόρτα μου. Πήρα ψυγείο 203x70x65. Δεν χρέωσαν κάτι. Νομιζω μονο οι του Κωτσοβολου το κανουν αυτο. Ουτε τιπ δεν εδωσες; 9 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Εμένα είναι 193Χ70Χ80 89 κιλά αλλά αν έβλεπες αυτούς που ήρθαν να κουβαλήσουν θα έπεφτες κάτω από τα γέλια. Τώρα περιμένω να επιστραφεί το voucher να κάνω πάλι παραγγελία. Κρεοπωλειο ανοιγεις; τι τερας ψηγειο.
LLLEFTERIS Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 13 λεπτά πριν, Vault13 είπε Νομιζω μονο οι του Κωτσοβολου το κανουν αυτο. Ουτε τιπ δεν εδωσες; Κρεοπωλειο ανοιγεις; τι τερας ψηγειο. Εχω τρια παιδια. 😁 1
alex19871987 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα.οσες αιτήσεις δεν πήραν έγκριση γίνονται αυτόματα επιλαχουσες??
nikotsal Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 47 λεπτά πριν, Vault13 είπε Νομιζω μονο οι του Κωτσοβολου το κανουν αυτο. Ουτε τιπ δεν εδωσες; Θα ήθελα να δώσω ναι, αλλά όπως έγραψα σε προηγούμενο ποστ, ήταν πολύ αρτσουμπαλοι-αξεστοι-τσαπατσουληδες και μας έκαναν και ζημιά στα πλακάκια της οικοδομής σέρνοντας το παλιό ψυγείο. Ακόμα και τα παγωτίνια που έβγαλα από το παλιό ψυγείο να τους δώσω δεν πρόλαβα καθώς έφυγαν σε χρόνο dt 😄
sostos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Θα περιμενουμε μεχρι να γεννηθει το παιδι !!!!!!!!, πολλες αδικιες εγιναν....
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, sostos είπε Θα περιμενουμε μεχρι να γεννηθει το παιδι !!!!!!!!, πολλες αδικιες εγιναν.... Ελα; 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Καλα του Πλαισιου ειναι αστα να πανε εχει χαρη που δεν βρηκα αλλου το ψυγειο που θελω και το βρηκα μονο σε αυτους γιατι ειναι προς καταργηση και ο αντικαταστατης που ειναι ακριβως το ιδιο εχει 1150 ευρω απο 750 που εχει αυτο. Μου ειπαν πως ουτε το παλιο δεν μπορουν να κατεβασουν θα πρεπει να ερθει ανυψωτικο μηχανημα δηλαδη 99 ευρω. Εβγαλα πορτες ραφια το κατεβασα με τον 12 ετων γιο μου απο τον 2ο οροφο.
geodimis Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Στις 22/8/2022 στις 6:00 ΜΜ, Silverage είπε Ελέγχουν τη διεύθυνση; Θα θέλαμε να αλλάξουμε ένα aircondition στο σπίτι της γιαγιάς μου και ένα στο δικό μας αλλά τα κουπόνια βγήκαν μόνο για το σπίτι της γιαγιάς μου. Εύκολη παράκαμψη: αγόρασα 2 κλιματιστικά από πρακτικερ και δεν τους έβαλα να τα στείλουν στη διευθυνση που εγκρίθηκαν τα κουπόνια αλλά τα παρέλαβα εγώ ο ίδιος και τα πήγα εκεί που ήθελα να αντικαταστήσω τα παλιά. Απλά γκρίνιαζαν λίγο στην εξόφληση που δε δήλωσα διευθυνση εγκατάστασης αλλά τα βρήκα μετά τον εγκαταστάτη τους. Θα μπορούσα να δηλώσω και τη διευθυνση μου στο παραστατικό αλλά λέω μια στο εκατομμύριο να γίνει έλεγχος παραστατικών -που δεν παίζει- να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
LLLEFTERIS Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Μου ηρθε το ψυγειο, με ενα μικρο ψεματακι και δυο 10ευρα ανεβηκε σπιτι μου στον δευτερο οροφο. Ηρθαν μου λενε βλεπουμε παραδοση στο ισογειο τους λεω (το ψεματακι) οτι η παραδοση εναι στον 2ο απλα η κοπελα εβαλε ισογειο γιατι πρεπει εσεις να δειτε αν μπορειτε να το ανεβασετε. Κοιτανε την σκαλα ανεβαινει μου λενε αλλα ειναι σχεδον 100 κιλα, τους λεω να σας δωσω απο 10 ευρω για καμια μπυρα να το ανεβασετε; και το ανεβασαν με κοστος 20 ευρω. 2
Doubt Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Με γειά σου και μαγκιά σου. Καλά ξηγήθηκες. Με τα υπόλοιπα 80€ πάρε "περιεχόμενο" 1
jenny1972 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 hello, hello και goodevening . Τάξανε ότι ψάχνουν για κονδύλια, να δώσουν σε όλους τους επιλαχόντες τελικά, επιδότηση. Μπορεί κάποιος να προβλέψει, το πότε περίπου ? 🤔🙄😵 ή 🤥 ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από elgrec0,
Προσωρινά αποτελέσματα!
Έχει προταθεί από Thresh
1 ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα