Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βγάλε πόρτες και ράφια από το ψυγείο. Θα ελαφρύνει αρκετά. Εγώ έτσι ανέβασα, τρεις ορόφους το δικό μου, με τον γιο μου που είναι 16 ετών. Και μιλάμε για ψυγείο 420 λίτρα 201*70*65. Θα κάνεις και 3-4 διαλείμματα για ξεκούραση.

Έχει πάρει κανείς που έκανε χρήση 2 voucher στα mediamarkt, την δώρο επιταγή των 100 ευρώ;

Επεξ/σία από vali
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, vali είπε

Έχει πάρει κανείς που έκανε χρήση 2 voucher στα mediamarkt, την δώρο επιταγή των 100 ευρώ;

Την πήρα εγώ, την ξόδεψα σε public (είναι πλέον ίδια αλυσίδα) και σήμερα μου στείλαν το ίδιο μήνυμα με καινούριο κωδικό. Τι φάση;

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, DhZou είπε

Την πήρα εγώ, την ξόδεψα σε public (είναι πλέον ίδια αλυσίδα) και σήμερα μου στείλαν το ίδιο μήνυμα με καινούριο κωδικό. Τι φάση;

Πότε σου την έδωσαν; Έκανα την παραγγελία σε κατάστημα στις 11/8  και μου παρέδωσαν τα προϊόντα στις 17/8, αλλά επιταγή δεν ήρθε ακόμη.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, vali είπε

Πότε σου την έδωσαν; Έκανα την παραγγελία σε κατάστημα στις 11/8  και μου παρέδωσαν τα προϊόντα στις 17/8, αλλά επιταγή δεν ήρθε ακόμη.

Αφού πήραν οι μεταφορείς το παλιο κλιματιστικό και έφτασε στις αποθήκες τους, που είναι και η τελευταία πράξη της διαδικασίας.

• Thanks 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, phanispal είπε

Για ποιον όροφο μιλάμε;

2ο βρήκα με 50 να έρθει με ανυψωτικό αν δω ότι δεν τα καταφέρνουμε θα δώσω 50 αναγκαστικά.

42 λεπτά πριν, vali είπε

Βγάλε πόρτες και ράφια από το ψυγείο. Θα ελαφρύνει αρκετά. Εγώ έτσι ανέβασα, τρεις ορόφους το δικό μου, με τον γιο μου που είναι 16 ετών. Και μιλάμε για ψυγείο 420 λίτρα 201*70*65. Θα κάνεις και 3-4 διαλείμματα για ξεκούραση.

Το θέμα είναι ότι το ψυγείο είναι στο κουτί για να κάνω αυτό που λες θα πρέπει να βγει απ το κουτί άρα μεγαλύτερος κίνδυνος ζημιάς.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

Λοιπόν εγώ τελικά δεν βλέπω να παίρνω ψυγείο γιατί πλέον δεν τα ανεβάζουν από την σκάλα όπως μου είπε και το πλαίσιο που είχα παραγγείλει και ο κωτσοβολος αλλά πρέπει να έρθει αναβατοριο που χρεώνουν συν 100 ευρώ.

Άρα για ένα ψυγείο που το βρίσκω κάτω από 600  να δώσω 375 συν 100 να χεσω το 50% που έχω.

Ωστε δεν το ανεβάζουν;  Φαντάζομαι λοιπον ουτε κατεβάζουν το παλιό που θα τους δώσεις!

Τέλεια, μου έδωσες φοβερή ιδέα! 🙂

Και αφου λοιπον όλη η ιστορία γίνεται στο πεζοδρόμιο,  φαντάζομαι ούτε θα τους πειράξει που ο δικαιούχος του voucher μενει στον αρ. 110 ενώ το παλιό ψυγείο θα  ...κατέβει απο το αρ. 114,  δηλ 20 μετρα πιο πάνω... 😁

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, kounga είπε

Ωστε δεν το ανεβάζουν;  Φαντάζομαι λοιπον ουτε κατεβάζουν το παλιό που θα τους δώσεις!

Τέλεια, μου έδωσες φοβερή ιδέα! 🙂

Και αφου λοιπον όλη η ιστορία γίνεται στο πεζοδρόμιο,  φαντάζομαι ούτε θα τους πειράξει που ο δικαιούχος του voucher μενει στον αρ. 110 ενώ το παλιό ψυγείο θα  ...κατέβει απο το αρ. 114,  δηλ 20 μετρα πιο πάνω... 😁

Κράτα την, να μην σου φύγει.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Thresh είπε

Για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις

Αναφορά σε κείμενο

Με την υπ’ αρ. 760/2021 απόφασή της, η Ολομέλεια της Επιτροπής Ανταγωνισμού (ΕΑ) αποφάσισε την επιβολή προστίμων συνολικού ύψους 1.167.381,61 ευρώ 

Αναφορά σε κείμενο

Ιούνιο του 2017, η ΓΔΑ εκκίνησε αυτεπάγγελτη έρευνα στην ευρύτερη αγορά των συστημάτων και ειδών ψύξης και θέρμανσης στην Ελλάδα, πραγματοποιώντας σειρά μέτρων έρευνας (επιτόπιους ελέγχους, ερωτηματολόγια, κ.α.).

Η σχετική Εισήγηση κοινοποιήθηκε στις ελεγχόμενες εταιρείες τον Μάρτιο του 2021. Η ακροαματική διαδικασία ενώπιον της Ολομέλειας της ΕΑ έλαβε χώρα τον Ιούνιο και Ιούλιο του 2021.

Αναφορά σε κείμενο

Με την υπ’ αρ. 760/2021 απόφασή της, η Ολομέλεια της ΕΑ, ομόφωνα αποφάσισε, κατόπιν της σχετικής Εισήγησης, ότι, από τα στοιχεία που συλλέχθηκαν από επιτόπιους ελέγχους και λοιπά μέτρα έρευνας, αποδεικνύεται ότι οι ως άνω εταιρείες έχουν υιοθετήσει, ανά διαφορετικά χρονικά διαστήματα η καθεμία κατά την περίοδο 2011 έως και 2020, πρακτικές καθορισμού λιανικών τιμών στο διαδίκτυο, στο πλαίσιο κάθετων συμφωνιών με τους λιανοπωλητές τους.

• Super Moderators
Δημοσ.
11 minutes ago, Doubt said:

Φαντάσου όμως τι θα γίνεται τώρα...

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Thresh είπε

Φαντάσου όμως τι θα γίνεται τώρα...

Επειδή ήξεραν πως θα το γράψεις αυτό, έβγαλαν το άρθρο σήμερα 22/8/22. Άξιοι clickbait masters..

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, εγώ που δεν έχω το παλιό κλιματιστικό εγκατεστημένο τώρα (αλλά δουλεύει κανονικότατα) να πάω σε γνωστή αλυσίδα ή είναι πιο πιθανό πρώτα αυτοί να μην το δεχτούν; γιατί διάβασα κάποια σχόλια ότι ούτε καν τα ελέγχουν.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Doubt είπε

κατά την περίοδο 2011 έως και 2020...

Ιούνιο του 2017, η ΓΔΑ εκκίνησε αυτεπάγγελτη έρευνα...

2021 απόφασή

διαδικασίες εξπρες

Δημοσ.

Ελέγχουν τη διεύθυνση; Θα θέλαμε να αλλάξουμε ένα aircondition στο σπίτι της γιαγιάς μου και ένα στο δικό μας αλλά τα κουπόνια βγήκαν μόνο για το σπίτι της γιαγιάς μου.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Silverage είπε

Ελέγχουν τη διεύθυνση; Θα θέλαμε να αλλάξουμε ένα aircondition στο σπίτι της γιαγιάς μου και ένα στο δικό μας αλλά τα κουπόνια βγήκαν μόνο για το σπίτι της γιαγιάς μου.

Απεγκατασταση και μεταφορά στο άλλο σπίτι. Αρκεί να αφήσουν πάνω τα ρακόρ για να μπορεί να συνδεθεί και να δουλέψει. Καλού/ κακού το τελευταίο, 99,99% δεν θα χρειαστεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...