Προς το περιεχόμενο

Επιδοτηση Ηλεκτρικων Συσκευων

Papadgianis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 8/1/2023 στις 10:46 ΜΜ, johnny_pane είπε

Παιδιά ψάχνω για αγορά κλιματιστικού και ψυγείου με δυνατότητα επέκταση εγγύησης . Καμιά αξιόλογη πρόταση έως 1500€ κλιματιστικού και 800€ για ψυγείο;

Σας ευχαριστώ 

Παιδιά ψάχνω ακόμα... Υπάρχει δυνατότητα με αγορά μέσω eurobank αν υπάρχει σχετική προσφορά 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγώ αν και δεν έχω επιλεχθεί ακόμα, έκανα την βλακεία να μην δηλώσω κλιματιστικό...Ο αδερφός μου έχει επιλεχθεί με 2 voucher κλιματιστικά και μάλλον το 1 δεν θα το βάλει..Γίνεται να το χρησιμοποιήσω εγώ στο δικό μου σπίτι για να αλλάξω το παλιό ;;

Δεν υπάρχει λόγος να ρωτάτε εδώ για παρατυπίες, ρωτήστε το κατάστημα. Έχουν ακουστεί διάφορα, δεν χάνετε κάτι να προσπαθήσετε.

Πρέπει να είναι πολύ συνηθισμένο το φαινόμενο.

• Like 1

Το praktiker ειχε χτες αυτο το μοντελο 899 και σε μια μερα το εβαλε 200 ευρω πανω!

https://www.praktiker.gr/p/lg-gbb566pzhmn-psygeiokatapsyktis-total-no-frost-inox-131875

μας δουλευουν κανονικα !!

• Like 2

Καλησπέρα , γνωρίζει κάποιος κάποιο κατάστημα που να δέχεται αιρ κοντισιον τα οποια να μην είναι συνδεδεμένα ?είμαι δικαιούχος σε χωριό κοντά στη Θήβα και θέλω να αγοράσω από Αθήνα αλλά δεν έρχονται να το παραλάβουν οπότε θέλω να τους το πάω εγώ. Εάν δεν θέλετε να κάνετε διαφήμιση μπορείτε να μου στείλετε ένα μηνυμα.ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο τις 300 χιλ.αιτησεις αθηνα οι 250 χιλ ειναι απο 40! χιλ μορια και πανω..τι στα καλο  πολυτεκνοι η αστεγοι ειναι ολοι..?μετα διαβαζεις για μοντελα 1000 ευρω για εξοχικα για για γιαα....τι γινεται σε αυτη τη χωρα,το μαυρο χρημα μαλλον ειναι ο  κανονας..χαχχ

Επεξ/σία από Aloperitin

Σήμερα τελικά μετά από καιρό έκανα την κίνηση συνολική 3 voucher 1 ψυγείο 2 aircodition

συγκεκριμένα :

ψυγειο :

https://www.public.gr/product/oikiakes-syskeyes/psygeia/psygeia-ntoulapes/psugeio-ntoulapa-lg-gslv70pzte-total-no-frost-635-lt-me-doorcooling-thinq-kai-wifi--inox/1687682

aircodition :

https://www.public.gr/product/thermansi-klimatismos/air-condition/klimatistika/klimatistiko-inverter-daikin-siesta-perfera-arxm35r9atxm35r-12000-btu-aa-me-wi-fi/1708014

όποτε και οι 3 συσκευές μαζί μου βγήκανε 2005€ περίπου 

23 ώρες πριν, manosmanos13 είπε

Το praktiker ειχε χτες αυτο το μοντελο 899 και σε μια μερα το εβαλε 200 ευρω πανω!

https://www.praktiker.gr/p/lg-gbb566pzhmn-psygeiokatapsyktis-total-no-frost-inox-131875

μας δουλευουν κανονικα !!

Και το έβαλε 200 ευρώ πάνω για να κάνει σε όλο το site 20% και να μην πέσει πολύ η τιμή ! Τι ξεφτίλα ! Αυτό θέλει καταγγελία 

18 ώρες πριν, Aloperitin είπε

Απο τις 300 χιλ.αιτησεις αθηνα οι 250 χιλ ειναι απο 40! χιλ μορια και πανω..τι στα καλο  πολυτεκνοι η αστεγοι ειναι ολοι..?μετα διαβαζεις για μοντελα 1000 ευρω για εξοχικα για για γιαα....τι γινεται σε αυτη τη χωρα,το μαυρο χρημα μαλλον ειναι ο  κανονας..χαχχ

Πότε ήταν η τελευταία φορά που κοίταξες τον πληθυσμό της Αθήνας;

Καλημέρα,

αγόρασα χθες από Πλαίσιο ένα ψυγείο χρησιμοποιώντας το voucher του αλλάζω συσκευή

Ξέρει κάποιος αν ακυρώσω την παραγγελία, το voucher επιστρέφεται?

54 λεπτά πριν, 123Loukas123 είπε

Καλημέρα,

αγόρασα χθες από Πλαίσιο ένα ψυγείο χρησιμοποιώντας το voucher του αλλάζω συσκευή

Ξέρει κάποιος αν ακυρώσω την παραγγελία, το voucher επιστρέφεται?

Καλημέρα.. Αφού το αγόρασες; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακουσα οτι διευρυθηκαν οι δικαιουχοι. Με πόσα μορια δηλαδη τωρα καποιος παιρνει την επιδοτηση?

Στις 17/2/2023 στις 6:31 ΜΜ, giorgos_76 είπε

Εγώ αν και δεν έχω επιλεχθεί ακόμα, έκανα την βλακεία να μην δηλώσω κλιματιστικό...Ο αδερφός μου έχει επιλεχθεί με 2 voucher κλιματιστικά και μάλλον το 1 δεν θα το βάλει..Γίνεται να το χρησιμοποιήσω εγώ στο δικό μου σπίτι για να αλλάξω το παλιό ;;

Σε ελεγχουν τι θα κανεις τη συσκευη που παιρνεις? Προφανως και μπορει να σου την δωσει.

Επεξ/σία από rus
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...