Kalavrouu Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 κατσε να εχω 24πινο και ραμ μονο πανω στην μητρικη?
Τέρης Α. Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, Kalavrouu είπε κατσε να εχω 24πινο και ραμ μονο πανω στην μητρικη? Μόνο 24πινο, 8πινο και τη μητρική. Μέχρι 7η γενιά Intel άναβε η μητρική. 2 λεπτά πριν, PC_Science_Lefkada είπε Τζαμπεράκι cmos ξεχασμένο, pas mal! Αυτό υπέθεσα κι εγώ, μόνο που παλιότερα αν έλειπε το jumper δεν ξεκινούσε (στις Asus και branded pc τουλάχιστον). 3 λεπτά πριν, PC_Science_Lefkada είπε Ο οδηγός του tomshardware αναφέρει ότι πρέπει να γίνει απόπειρα να ξεκινήσει ο ανεμιστήρας της cpu, με μόνο τη cpu συνδεδεμένη πάνω στη μητρική, πρωτού απομονωθεί το πρόβλημα σε ένα εκ των τροφοτικού, μητρικής και cpu. Εγώ δεν θέλω ούτε CPU!
Kalavrouu Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 θα το δοκιμασω θα δω μηπως δοκιμασω την μητρικη σε build φιλου που εχει 10400φ..αν δεν κανιε και εκει τιποτα θα την στειλω πισω γτ ειναι 1 ημερας μητρικη
Τέρης Α. Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Καλύτερα κάντε τη δοκιμή με τα δικά σας κομμάτια μην τυχών έχουν κάποιο πρόβλημα και χαλάσουν κάτι από το σύστημα του φίλου. 2
Kalavrouu Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 σωστα σε περιπτωση ασυμβατοτητας ραμ υπαρχει περιπτωση να μην ανοιγε καν το πς?
Τέρης Α. Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Απ' όσο γνωρίζω όχι. Απλά θα έκανε beeps και θα άναβε το αντίστοιχο led σφάλματος.
Kalavrouu Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 ετσι ξερω κι εγω οποτε μητρικη λογικα
Τέρης Α. Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Αναμένουμε τη τελευταία δοκιμή λοιπόν! Spoiler Το έκανα trend το θέμα... Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2022 από Τέρης Α. 1
gianniz_k Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 30 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Το έκανα trend το θέμα... Έχουμε παρατήσει το σαρβαιβορ και παρακολουθούμε Τέρη
Kthulhou Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Kalavrouu είπε Ναι ρε φιλε δεν στηνω πρωτη φορα πς μην παρεξηγείσαι βρε, να βοηθήσουμε θέλουμε πας με χύμα κατάσταση, εκτός κουτιού όπως είπαν κ πριν (Τέρης κλπ) και minimum configuration πάνω σε μη αγώγιμο πάγκο βγάλε τον επεξεργαστή με προσοχή, μη στραβώσει κανενα pin στο socket κ μετά σου λένε πως έκανες εσύ ζημιά κ δεν τη δέχονται πίσω ! μόνο τροφοδοσία και μητρική και cpu fan αν δεις τον ανεμιστήρα να γυρίζει, σβήνεις, αποφορτίζεις, βάζεις cpu αν πάλι φαίνεται οκ, βάζεις μια μνήμη μετά τη 2η μετά GPU κλπ κλπ κλπλ κλπ 1
Kalavrouu Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Εντάξει και ανάβω μητρική με τα πινακια από το φροντ πάνελ με ένα κατσαβίδι εε; 1
MrHavoC Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) πήγαινε το σύστημα σε έναν τεχνικό υπολογιστών και θα σου βρει το πρόβλημα. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2022 από MrHavoC
PC_Science_Lefkada Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, MrHavoC είπε πήγαινε το σύστημα σε έναν τεχνικό υπολογιστών και θα σου βρει το πρόβλημα. Κι εμείς εδώ τι θα κάνουμε, χωρίς δουλειά θα μείνουμε; 15 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Ναι. Άντε Τέρη τι θα γίνει, θα το φτιάξεις το πισί να πάμε για ύπνο; Δηλαδή έλεος, έχει κάνει κοιλιά το νήμα και ακούγονται παράπονα...
Τέρης Α. Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, PC_Science_Lefkada είπε Κι εμείς εδώ τι θα κάνουμε, χωρίς δουλειά θα μείνουμε; Πες τα! 3 λεπτά πριν, PC_Science_Lefkada είπε Άντε Τέρη τι θα γίνει, θα το φτιάξεις το πισί να πάμε για ύπνο; Τι να κάνω εγώ; Ό, τι ήταν να πω το είπα. Τώρα αναμένω από τον t.s. να ενεργήσει! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα