Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά,

Προσπαθώ να κάνω access μια σελίδα, και βλέπω ερρορ ότι έχει μετακινηθεί ή λείπει. Αυτό το ερρορ δεν το έχω στο κινητό (χρησιμοποιώντας φυσικά το ίδιο WiFi), αλλά το έχω στα Windows σε ένα λαπτοπ όταν προσπαθώ να ανοίξω την σελίδα με Chrome, Chrome Incognito, Edge, Edge Incognito, Opera χωρίς vpn, καθώς και οποιοδήποτε browser με χρήση πληρωμένου vpn.

Το site πάντως μπαίνει κανονικά με το built-in vpn του Opera. Είναι πολύ περίεργο και δεν έχω ιδέα πως να το ψάξω online.

Ξέρει κανένας τι να κάνω?

Ευχαριστώ

(άμα είναι σε λάθος φόρουμ ας μετακινηθεί :) )

Επεξ/σία από Realakias
Ανανέωση τίτλου σε Solved
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Kthulhou είπε

άλλες σελίδες ανοίγεις κανονικά ?

Ναι. Όλες οι άλλες ανοίγουν.

Επεξ/σία από Realakias
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Update:

Έπαιξα λίγο παραπάνω και είδα κάποια ενδιαφέροντα πράγματα. Άμα απενεργοποιησω Kaspersky, το site μπαίνει με επανεκκίνηση Chrome, αλλά αυτό δεν συμβαίνει στο Edge. Άμα δουλεύει όμως έτσι, τότε γιατί δουλεύει με Opera vpn, αλλά όχι πχ με Nord? Είναι περίεργο. Έβαλα exclusion (keyboard exclusion?, τι περίεργο πράγμα...) στο Kaspersky, και τώρα μπαίνω κανονικά.

Θα έμπαινα διαφορετικά μέσω Opera, αλλά ακόμα είμαι λίγο περίεργος σχετικά με το τι έγινε. Περίεργη συμπεριφορά από Kaspersky. Το συγκεκριμένο website το χρησιμοποιώ εδώ και κάνα χρόνο. Το πρόβλημα δημιουργήθηκε πριν τρεις βδομάδες και δεν δούλευε από τότε.

23 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

To URL είναι ίδιο;

Λοιπόν, λύθηκε το πρόβλημα βάζοντας Exclusion στο Secure Keyboard Input. Θα ψάξω λίγο παραπάνω να βρω πως μπορεί η ρύθμιση αυτή να επηρεάσει κάτι σαν και αυτό... Το αστείο είναι πως πήγα πάλι να δω την ρύθμιση, την διέγραψα, άνοιξα Browser, και το site άνοιξε παντού.. Επιπλέον, έκανα και επανεκκίνηση, και είδα ότι το site πλέον ανοίγει κανονικά (χωρίς καμία απολύτως ρύθμιση στο Kaspersky), ενώ πιο πριν η επανεκκίνηση δεν έκανε τπτ.. Και ναι, το URL είναι το ίδιο, copy paste κιόλας.

Σας κουφανα Σαββιατικα, ε? 😂 😜

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από Realakias
Σόρυ, πολλά updates..
  • Thanks 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, Realakias είπε

Λοιπόν, λύθηκε το πρόβλημα βάζοντας Exclusion στο Secure Keyboard Input. Θα ψάξω λίγο παραπάνω να βρω πως μπορεί η ρύθμιση αυτή να επηρεάσει κάτι σαν και αυτό... Το αστείο είναι πως πήγα πάλι να δω την ρύθμιση, την διέγραψα, άνοιξα Browser, και το site άνοιξε παντού.. Επιπλέον, έκανα και επανεκκίνηση, και είδα ότι το site πλέον ανοίγει κανονικά (χωρίς καμία απολύτως ρύθμιση στο Kaspersky), ενώ πιο πριν η επανεκκίνηση δεν έκανε τπτ.. Και ναι, το URL είναι το ίδιο, copy paste κιόλας.

Καλημέρα φίλε

Είχα και εγώ παρόμοιο θέμα με Firefox ή Edge και Kaspersky internet security, όπου δεν μπορούσα να συνδεθώ στο www.subs4free.club.

Διότι το Kaspersky ξαφνικά σταμάτησε να αναγνωρίζει το πιστοποιητικό της σελίδας.

Εγώ βρήκα λύση με το να βάλω (όπως στην φωτογραφία) το subs4free σε αυτή την εξαίρεση.

Ελπίζω να μην επηρεάζει κάπου αλλού…

178223271_.png.66957a59309c79ba81bbbd1a364de3f8.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

Καλημέρα φίλε

Είχα και εγώ παρόμοιο θέμα με Firefox ή Edge και Kaspersky internet security, όπου δεν μπορούσα να συνδεθώ στο www.subs4free.club.

Διότι το Kaspersky ξαφνικά σταμάτησε να αναγνωρίζει το πιστοποιητικό της σελίδας.

Εγώ βρήκα λύση με το να βάλω (όπως στην φωτογραφία) το subs4free σε αυτή την εξαίρεση.

Ελπίζω να μην επηρεάζει κάπου αλλού…

178223271_.png.66957a59309c79ba81bbbd1a364de3f8.png

Μέρα. Ναι, και σε μένα πιστοποιητικό ήταν. Κατέβασα Firefox και μου το σφύριξε αυτός όταν μου έβγαλε το πιστοποιητικό.

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από Realakias

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...