Nickbin Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Η κόρη μου έριξε τον καφέ και ένα μικρό μέρος απ' αυτόν έπεσε πάνω στο λάπτοπ που ήταν ανοιχτό. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα έκλεισε και δεν άνοιγε. Το στέγνωσα με το πιστολάκι και άνοιξε μετά από 10 λεπτά αλλά τώρα αντιμετωπίζω το εξής. Σχεδόν τα μισά keys του λάπτοπ δεν λειτουργούν σωστά. Πατάς ας πούμε το "f" και με πετάει 2-3 ακόμα γράμματα. Τώρα τον έκλεισα και θα τον ανοίξω αύριο. Υπάρχει περίπτωση να λυθεί έτσι απλά το πρόβλημα ή είμαι για service? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας
Τέρης Α. Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 28 λεπτά πριν, Nickbin είπε Υπάρχει περίπτωση να λυθεί έτσι απλά το πρόβλημα ή είμαι για service? Λυθεί δεν λυθεί πάει για service, γιατί αν πέρασε το υγρό κάτω από το πληκτρολόγιο μπορεί να οξειδώσει τις επαφές της μητρικής και μετά... Πότε συνέβη; 2
Nickbin Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Λυθεί δεν λυθεί πάει για service, γιατί αν πέρασε το υγρό κάτω από το πληκτρολόγιο μπορεί να οξειδώσει τις επαφές της μητρικής και μετά... Πότε συνέβη; Πριν περίπου 2 ώρες
Kthulhou Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 κανονικά θέλει άνοιγμα καθάρισμα καλό των υγρών από τη μητρική και από τις επαφές με τις καλωδιοταινίες κλπ, πχ η υποδοχή της ταινιάς του πληκτρολογίου κλπ (ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ κ σε καλό τεχνικό για καθάρισμα κ στέγνωμα με ειδικά μηχανηματα, UV κλπ κλπ) επίσης πολύ καλό καθαρισμα το πληκτρολόγιο, γιατί αφού φύγει το νερό , θα μείνουν τα κολλώδη σάκχαρα κλπ κ τα κουμπιά θα γίνουν στίκυ ή απευθείας αλλαγή προσωρινά καλά θα ήταν να μείνει σβηστό, αν είναι παλιότερο μοντέλο κ βγαίνει εύκολα η μπαταρία, να βγει αν πιάνουν τα χέρια σου κ έχεις εργαλεία, το ανοίγεις εσύ, βγάζεις τα υλικά, καθαρίζεις με πανάκια αιθυλικής αλκοόλης ή σε μαλακό πανί (πχ αυτό που καθαρίζουμε τα γυαλιά) βάζεις λίγο οινόπνευμα κ καθαρίζεις. αφού φύγουν τα πολλά, μπατονέτα για να φύγει όσο γίνεται κ από στενά σημεία, σε μικρά υλικά κ ανάμεσα σε αγωγούς. ήρεμες κινήσεις, δε χρειάζεται πανικός, μη ξηλώσεις κ τίποτα 1
Τέρης Α. Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Nickbin είπε Πριν περίπου 2 ώρες Οριακά προλαβαίνατε να το πάτε... Από Δευτέρα και βλέπουμε. Γνωρίζετε να το λύσετε; Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2022 από Τέρης Α.
Nickbin Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 28 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Οριακά προλαβαίνατε να το πάτε... Από Δευτέρα και βλέπουμε. Γνωρίζετε να το λύσετε; Θα μπορούσα να το ανοίξω όπως περιγράφει ο φίλος παραπάνω. Είναι όντως παλιό μοντέλο. Σχεδόν δεκαετίας. Πάντως μου κάνει λίγο εντύπωση γιατί έπεσε πολύ μικρή ποσότητα. Αν είχε πέσει όλος ο καφές μάλλον δεν θα είχε νόημα αυτό το ποστ
jgeorgiou Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 18 λεπτά πριν, Nickbin είπε Θα μπορούσα να το ανοίξω όπως περιγράφει ο φίλος παραπάνω. Είναι όντως παλιό μοντέλο. Σχεδόν δεκαετίας. Πάντως μου κάνει λίγο εντύπωση γιατί έπεσε πολύ μικρή ποσότητα. Αν είχε πέσει όλος ο καφές μάλλον δεν θα είχε νόημα αυτό το ποστ άνοιξε το , το youtube είναι γεμάτο από βοήθεια για όλα τα μοντέλα (ιδίως τα 10ετίας)
Τέρης Α. Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Τι έγινε τελικά με το λάπτοπ; Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2022 από Τέρης Α.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα