9-11 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2004 Μου χάρισαν το 'Deus EX 2 - Invisible war', και αντί των συμβατικών 2+ CDs που περίμενα, το παιχνίδι βρίσκεται σε DVD (2.23 GB) Θέλοντας να κάνω ένα backup για παν ενδεχόμενο, συνάντησα (ανυπέρβλητες) δυσκολίες: Το A-Ray Scanner (καθώς και το ProtectionID v5.0) ανιχνεύουν την πολύ γνωστή προστασία αντιγραφής Securom στην έκδοση 5.00.03.0011. Έχοντας αντιγράψει πλήθος παιχνιδιών με τα κλειδώματα τους, υπέθεσα ότι στην χειρότερη περίπτωση (αν δηλαδή δεν δημιουργηθεί ακριβές αντίγραφο), θα χρησιμοποιούσα το emulation... Στην πράξη δεν σου δίνεται αυτή η δυνατότητα. Για την ακρίβεια, μετά την επιλογή μεσω του profiler του A-Ray Scanner σχετικά με τον τύπο προστασίας (Securom > v4.77.xx), δεν εμφανίζεται πουθενά στο Alcohol profile με την ένδειξη 'A-Ray Scanner', όπως συνέβαινε με το Alcoholer λόγου χάρη. Αν κάποιος έχει καταφέρει να αντιγράψει επιτυχώς προστατευμένο DVD game, ας αναφέρει την διαδικασία Οι εκδόσεις των 'αντιγραφικών' που χρησιμοποίησα, είναι (μάλλον) οι πιο πρόσφατες: Alcohol 120% v1.9.2 build 1705 BlindWrite v5.1.10.136 Α, και επειδή και τα games κυκλοφορούν σε διάφορες εκδόσεις και ανανεώνονται, το Deus Ex 2 είναι v1.2 Thanks
9-11 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2004 Το DVD Decrypter κάνει ripping ταινιών και μόνο (και δεν νομίζω ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την δημιουργία image παιχνιδιών)
TRINITY_CREW Δημοσ. 12 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2004 Anoigeis DVD DECRYPTER meta pas MODE ISO READ Gia na to grapseis tha pas MODE ISO WRITE Dokimase kai pes mou!!!
sot78 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2004 κανε copy/paste ολους τους καταλόγους του game στο HD στο καταλογο DEUSEX2 μετα κανε install το game απο το HD. κατεβασε και κανε παλι copy/paste και το σχετικο αρχειο απο http://www.megagames.com και εισαι OK
sot78 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2004 το game το γραφεις και σε ενα DVD μαζι με το σχετικο αρχειο και γω την v1.2 εχω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.