dannykostas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα θέλω να αγοράσω ένα laptop με budget 800-2000 να ενημερώσω ότι θα κοπεί τιμολόγιο οπότε γλυτώνω το ΦΠΑ τώρα..... θέλω ένα λαπτοπ μοντέλο με 11η γενιά επεξεργαστή 16gb ram το λιγότερο και οθόνη ips τουλάχιστον I7 φυσικά.. Το θέλω για autocad κανένα σχέδιο κτλ ... τι λέτε για 4ο huawei matebook14s ??? Επίσης για macbook pro με i7 ??? Με ενδιαφέρει να ειναο μοντέλο 21 αυτό κυρίως
Apollonian Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Ρίξε μία ματιά σε αυτό το διαμάντι: Lenovo Legion 5 15IMH05H Ολοκαίνουργιο, αξιόπιστο με πολύ καλή ποιότητα υλικών, τούμπανα χαρακτηριστικά και μέσα στο price range σου. 😉
dannykostas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Θα το κοιτάξω γνώμη για huawei 14s ??? Το legion είναι με 10ης γενιάς επεξεργαστή οπότε όχι δεν μ κάνει
Apollonian Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Υπάρχει και με 11η γενιά, αυτό: Lenovo Legion 5 15ITH6H Το Huawei δεν θα στο πρότεινα γιατί στα χρήματά του είναι απαράδεχτο να μην έχει μία δική του κάρτα γραφικών και να χρησιμοποιεί του επεξεργαστή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα