Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Υπάρχει τρόπος να κατεβάσω τα PCR test που έκαναν τα παιδιά μου στο ΙΚΑ; 

Το έκαναν Τετάρτη και τα χρειάζομαι για το σχολείο.

Για την βεβαίωση θετικού αποτελέσματος γράφει ότι πρέπει να περάσουν 30 ημέρες...

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Ναι το ξέρω αυτό , αλλά θα πρέπει να έχουν περάσει 30 ημέρες από τότε που έγινε το PCR.

Ευχαριστώ πάντως!

Δημοσ.

Μίλα με το ΙΚΑ που το έκανες να σου δώσει έστω βεβαίωση θετικού αποτελέσματος.

Για το τι συγκεκριμένα χρειάζεσαι για το σχολείο θα βάλεις τους γονείς σου να πάρουν τηλέφωνο την Δευτέρα στο σχολείο, να τους πούνε ότι είσαι θετικός και να ενημερωθούν (οι γονείς σου) τι χαρτιά πρέπει να στείλουν στο σχολείο.

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά γίνεται με το Ευρωπαϊκό πιστοποιητικό νόσησης όπως είπε και ο παραπάνω φίλος.

Αν και όταν πάς να το σκανάρεις το βγάζει άκυρο (ίσως να πρέπει να περάσουν οι 30 ημέρες) αλλά τουλάχιστον φαίνεται ότι βγήκε θετίκο το test.

Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια!!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Όταν όμως είναι αρνητικό το αποτέλεσμα, φαίνεται μετά από 2-3 μέρες ξέρω γω στο gov.gr, σωστά; Καλά, για θετικό, ξέρω σε ειδοποιούν.

Ρωτάω γιατί μου έκαναν ένα σε δημόσια δομή (Κέντρο Υγείας) λόγω πυρετού και μέχρι να βγει το αποτέλεσμα, να μην είμαι σε επαφή με κανέναν, άρα απέχω και από την εργασία. 

Η βλακεία είναι όλο ρωτάνε πότε θα βγει αλλά το ΚΥ ήταν μόνο σε θέση να πει σε 2-4 μέρες. Πόσο έκανε σε εσάς;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...