Προς το περιεχόμενο

Πηγές για διάβασμα / Tutorials για Λογιστική

dkapp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, θα με ενδιέφερε να μάθω περισσότερα πράγματα για λογιστική, βασικές έννοιες, ορολογία ως και θέματα που αφορούν personal finance, δηλώσεις κλπ. Έχει κανείς να μου προτείνει κάποιες πηγές βιβλία, άρθρα video tutorials ελληνικά ή αγγλικά που θα μπορούσαν να με βοηθήσουν;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πέρα από το ίντερνετ όπου με μία αναζήτηση μπορείς να βρεις αυτά που θες έχεις την δυνατότητα να μπεις και σε κάποιο πανεπιστήμιο και να παρακολουθήσεις κανονικά αν ψαχνεσαι για να ασχοληθείς επαγγελματικά

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να παρακολουθήσεις πρακτικά σεμινάρια από επαγγελματίες λογιστές και θα δεις πραγματικές συνθήκες εργασίας. Είναι ένας δύσκολος χώρος που δεν γίνεται απλά να διαβάζεις θεωρεία. Το ιδανικό είναι να δεις και να δουλέψεις εργαλεία σε πραγματικά παραστατικά, όπως θα γίνεται και όταν με το καλό ξεκινήσεις δουλειά.

Επεξ/σία από Tony1992

Στις 8/1/2022 στις 11:54 ΠΜ, dkapp είπε

Καλησπέρα, θα με ενδιέφερε να μάθω περισσότερα πράγματα για λογιστική, βασικές έννοιες, ορολογία ως και θέματα που αφορούν personal finance, δηλώσεις κλπ. Έχει κανείς να μου προτείνει κάποιες πηγές βιβλία, άρθρα video tutorials ελληνικά ή αγγλικά που θα μπορούσαν να με βοηθήσουν;

Αν θες να εργαστείς ως λογιστής τότε καλό θα ηταν να σπουδασεις το αντικείμενο, αν πάλι θες για δικές σου γνώσεις πχ για την καλύτερη διαχείριση στην επιχείρηση σου τότε ψάξε σεμινάρια. δεν γνωρίζω καποιο συγκεκριμένο να σου προτείνω. 

Είμαι λογιστής τα τελευταία 15 χρόνια και είμαι εισηγητής σε σεμινάρια τα τελευταία 4 χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Θα σου πρότεινα κι εγώ να παρακολουθήσεις σεμινάρια αλλά θα σου έλεγα να το ψάξεις πάρα πολύ, κυρίως για τους εισηγητές που θα έχεις αλλά και για τα εργαλεία που θα δείτε. Έχω δει πολλούς εισηγητές χωρίς προϋπηρεσία που δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα στα παιδιά που θέλουν να μάθουν. Κυκλοφορεί πολλή βρομιά εκεί έξω

• Like 3

έχοντας ολοκληρώσει πρόσφατα ολοκληρώσει πρακτικό σεμινάριο στη λογιστική/φοροτεχνικά θα σου πρότεινα να δεις εδώ https://tsantzalis.gr με εξαίρεση το κομμάτι της μηχανογράφησης. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...