dkapp Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα, θα με ενδιέφερε να μάθω περισσότερα πράγματα για λογιστική, βασικές έννοιες, ορολογία ως και θέματα που αφορούν personal finance, δηλώσεις κλπ. Έχει κανείς να μου προτείνει κάποιες πηγές βιβλία, άρθρα video tutorials ελληνικά ή αγγλικά που θα μπορούσαν να με βοηθήσουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EcoBill Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Πέρα από το ίντερνετ όπου με μία αναζήτηση μπορείς να βρεις αυτά που θες έχεις την δυνατότητα να μπεις και σε κάποιο πανεπιστήμιο και να παρακολουθήσεις κανονικά αν ψαχνεσαι για να ασχοληθείς επαγγελματικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tony1992 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) To καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να παρακολουθήσεις πρακτικά σεμινάρια από επαγγελματίες λογιστές και θα δεις πραγματικές συνθήκες εργασίας. Είναι ένας δύσκολος χώρος που δεν γίνεται απλά να διαβάζεις θεωρεία. Το ιδανικό είναι να δεις και να δουλέψεις εργαλεία σε πραγματικά παραστατικά, όπως θα γίνεται και όταν με το καλό ξεκινήσεις δουλειά. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2022 από Tony1992 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
velociraptoras Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Στις 8/1/2022 στις 11:54 ΠΜ, dkapp είπε Καλησπέρα, θα με ενδιέφερε να μάθω περισσότερα πράγματα για λογιστική, βασικές έννοιες, ορολογία ως και θέματα που αφορούν personal finance, δηλώσεις κλπ. Έχει κανείς να μου προτείνει κάποιες πηγές βιβλία, άρθρα video tutorials ελληνικά ή αγγλικά που θα μπορούσαν να με βοηθήσουν; Αν θες να εργαστείς ως λογιστής τότε καλό θα ηταν να σπουδασεις το αντικείμενο, αν πάλι θες για δικές σου γνώσεις πχ για την καλύτερη διαχείριση στην επιχείρηση σου τότε ψάξε σεμινάρια. δεν γνωρίζω καποιο συγκεκριμένο να σου προτείνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos_Papadimitriou Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Είμαι λογιστής τα τελευταία 15 χρόνια και είμαι εισηγητής σε σεμινάρια τα τελευταία 4 χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Θα σου πρότεινα κι εγώ να παρακολουθήσεις σεμινάρια αλλά θα σου έλεγα να το ψάξεις πάρα πολύ, κυρίως για τους εισηγητές που θα έχεις αλλά και για τα εργαλεία που θα δείτε. Έχω δει πολλούς εισηγητές χωρίς προϋπηρεσία που δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα στα παιδιά που θέλουν να μάθουν. Κυκλοφορεί πολλή βρομιά εκεί έξω 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
demedeme Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Στη σελίδα https://opencourses.gr/ έχει δωρεάν πανεπιστημιακά μαθήματα. Θα σε βοηθήσουν να μάθεις κάποιες βασικές έννοιες της λογιστικής. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lysopaine Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 έχοντας ολοκληρώσει πρόσφατα ολοκληρώσει πρακτικό σεμινάριο στη λογιστική/φοροτεχνικά θα σου πρότεινα να δεις εδώ https://tsantzalis.gr με εξαίρεση το κομμάτι της μηχανογράφησης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα