Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα.

Από χθες αντιμετωπίζω πρόβλημα Στον λογαριασμό μου στο Ίνσταγκραμ! Ενώ τα βάζω όλα σωστά κωδικό και username μου βγάζει μήνυμα ότι « Για την προστασία του λογαριασμού σας πρέπει να ζητήστε βοήθεια για να συνδεθείτε»

Σημειωτέον δε με αφήνει να κάνω τίποτα απλά μου βγάζει εκείνη μαύρη εικόνα και ένα κουμπί επιλογής που με πάει Στο κέντρο βοήθειας του ίνσταγκραμ;

Επίσης να αναφέρω ότι είχα ένα πρόγραμμα όπως όλα τα κοινά προγράμματα για να βλέπω ποιοι κάνουν unfollow και τα συναφή. Το λέω γιατί ίσως παίζει το ρόλο του. 

A434C697-0D49-433D-97A0-222167A09BB4.jpeg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προφανως καποια απο τις σαπιες εφαρμογες που αναφερεις στο τελος ευθυνεται για το μπλοκαρισμα σου απο το ig.
Απο pc μπορεις να συνδεθεις κανονικα? Αν νια, μπορεις απο εκει να κανεις verify το λογαριασμο σου.

Επεξ/σία από jim_p
Δημοσ.

Ποίο είναι το πρόβλημα να κάνεις verify το λογαριασμό σου αφού σου ζητείται.

Κάποια περίεργη κίνηση έγινε και για λόγους ασφάλειας μπλοκαριστηκε.

Απλα βεβαιώσου ότι δεν είναι κκανένα περίεργο phishing mail

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πως μπορώ να βεβαιωθώ;

Επίσης προσπάθησα να ανακτήσω Τον λογαριασμό μου μέσω μηνύματος στο κινητό και μου έβγαλε Ότι το κινητό μου χρησιμοποιείται και σε ένα άλλο λογαριασμό ψεύτικο. Σου στέλνω φωτό να δεις

1 ώρα πριν, jim_p είπε

Προφανως καποια απο τις σαπιες εφαρμογες που αναφερεις στο τελος ευθυνεται για το μπλοκαρισμα σου απο το ig.
Απο pc μπορεις να συνδεθεις κανονικα? Αν νια, μπορεις απο εκει να κανεις verify το λογαριασμο σου.

Δεν μπορώ να συνδεθώ από πουθενά είτε από υπολογιστή είτε από άλλο κινητό μου βγάζει ακριβώς το ίδιο μήνυμαΔεν μπορώ να συνδεθώ από πουθενά είτε από υπολογιστή είτε από άλλο κινητό μου βγάζει ακριβώς το ίδιο μήνυμα.

Επίσης όταν προσπάθησα να ανακτήσω τον κωδικό μου ή το λογαριασμό μου μέσω μηνύματος στο κινητό μου έβγαλε ότι το κινητό μου είναι συνδεμένο και σε ένα άλλο προφίλ στο ίνσταγκραμ ψεύτικο. Στέλνω φωτογραφία να δεις

F340C8E7-2D31-4319-9EB7-EE0E92E4E5F1.jpeg

Επεξ/σία από Kostas313
  • Moderators
Δημοσ.
20 ώρες πριν, jim_p είπε

Aυτο. Αυτου του ειδους τις εφαρμογες τις κυνηγα το ΙG και απ'ο,τι διαβαζω και αλλου, δυσκολα να παρεις πισω το account σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...