Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ειναι τιποτα απο αυτα "συλλεκτικο".
ΧΒΟΧ OG και ps1 κανουν 30 ευρω,Ν64 με μοχλο δεν πιανει 50,ομοιως και NES,SNES.

Gameboy σε καλη κατασταση και αυτα πανε κανα 50ρικο.

Ολα τα παραπανω τα εχω σε διαφορες παραλλαγες.

Το οτι ολα αυτα ειναι παλια,δεν τα κανει συλλεκτικα.

Αν βρεις jaguar,saturn,dreamcast,virtual boy κτλ το συζηταμε :P

• Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συλλεκτικο δεν ειναι αλλα ουτε για πεταμα ... Θυμηθηκα οτι εχω 2 κατι δεκαετιες ηθελα να τους βαλω linux mod για να τρεχουν παλια nintendo roms :P

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.

Please δωστο σε κάνα πιτσιρίκι. Πήραν τα ανήψια μου δώρο ένα Xbox 360 και Kinect, και χαίρονται να λιώνουν σε παιδικά παιχνίδια. Αν μπορείς να βρεις και παιδάκι που δεν έχει οικονομική κατάσταση για να αγοράσει κονσόλα, ακόμα καλύτερα. Κάνε ένα ωραίο (late) χριστουγεννιάτικο δώρο σε κάποιο παιδάκι!

Δημοσ.
Στις 8/1/2022 στις 8:56 ΜΜ, StamTheMan είπε

N64 σίγουρα κάνει πάνω από 50€.

NES/SNES κάπου εκεί τριγύρω.

Τα gameboy γενικώς έχουν ανέβει τα τελευταία χρόνια, ειδικά με τα mods που έχουν.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Grim Ripper είπε

N64 σίγουρα κάνει πάνω από 50€.

NES/SNES κάπου εκεί τριγύρω.

Τα gameboy γενικώς έχουν ανέβει τα τελευταία χρόνια, ειδικά με τα mods που έχουν.

Επειδη αγοραζω και πουλαω πολυ συχνα,αυτες ειναι οι τιμες Μ.Ο.
Οτι καποιος το πουλαει 100,νομιζω ειναι ξεκαθαρο πλεον οτι δεν  εχει να λεει κατι.

Πανω απο 50 κανει αν ειναι σε ΑΨΟΓΗ κατασταση,που συνηθως δεν ειναι.

Εχω 4,ολα σε πολυ μετρια κατασταση,και τα εχω παρει απο 20 ευρω το καθενα.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Επειδη αγοραζω και πουλαω πολυ συχνα,αυτες ειναι οι τιμες Μ.Ο.
Οτι καποιος το πουλαει 100,νομιζω ειναι ξεκαθαρο πλεον οτι δεν  εχει να λεει κατι.

Πανω απο 50 κανει αν ειναι σε ΑΨΟΓΗ κατασταση,που συνηθως δεν ειναι.

Εχω 4,ολα σε πολυ μετρια κατασταση,και τα εχω παρει απο 20 ευρω το καθενα.

Το θέμα είναι και πότε τα πήρες. Μακάρι να έβρισκα και εγώ n64 στα 20€.

Εχω πάρει GB micro στα 48€, σε πολύ καλή κατάσταση φυσικά και δεν παίζει τόσο χαμηλά, όπως και το '14 είχα πάρει την Heartgold με pokewalker (χωρίς κάποια manuals) στα 15€ ενώ ούτε τότε δεν έπαιζε τόσο χαμηλά.

Δημοσ.
Στις 8/1/2022 στις 8:56 ΜΜ, StamTheMan είπε

Έχω ένα Sega saturn με 6 παιχνίδια και μαζί με ένα μεγάλο τιμόνι joystick, πόσο να τα βάλω αν τα πουλήσω όλα; Στο Sega έχει σπάσει το πορτάκι στην θήκη του δίσκου οπότε για να παίξει πρέπει να ακουμπισεις ένα βάρος για να το κρατάει πχ ένα βιβλίο. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Grim Ripper είπε

Το θέμα είναι και πότε τα πήρες. Μακάρι να έβρισκα και εγώ n64 στα 20€.

Εχω πάρει GB micro στα 48€, σε πολύ καλή κατάσταση φυσικά και δεν παίζει τόσο χαμηλά, όπως και το '14 είχα πάρει την Heartgold με pokewalker (χωρίς κάποια manuals) στα 15€ ενώ ούτε τότε δεν έπαιζε τόσο χαμηλά.

Ολα ειναι πολυ προσφατα.Αν δεν ειναι αψογα,με χειριστηρια,καλωδια και κανενα παιχνιδι,δεν πιανουν οσα θα νομιζε κανεις.

Το Micro ειναι αρκετα ακριβο,το πηρες πολυ καλα.

1 ώρα πριν, Basilhs23___ είπε

Έχω ένα Sega saturn με 6 παιχνίδια και μαζί με ένα μεγάλο τιμόνι joystick, πόσο να τα βάλω αν τα πουλήσω όλα; Στο Sega έχει σπάσει το πορτάκι στην θήκη του δίσκου οπότε για να παίξει πρέπει να ακουμπισεις ένα βάρος για να το κρατάει πχ ένα βιβλίο. 

Εγω θα εφτιαχνα το προβλημα πριν το πουλησω,γιατι το καθε τι που εχει θεμα μειωνει αρκετα την πιθανοτητα πωλησης,και φυσικα χαμηλωνει την τιμη.

Σκεψου 2 αγγελιες,η μια λεει Πωλειται ταδε μηχανημα,με ταδε προβλημα.ταδε λεφτα.

Η αλλη λεει : Πωλειται αψογο ταδε μηχανημα,ταδε λεφτα. Ποια θα προτιμησεις,αν εχουν 20 ευρω διαφορα;

Και λεω 20,γιατι δε θα δεχθεις εσυ να κοψεις παραπανω,αν το ανταλλακτικο κανει 20,και ο αλλος δε θα θελει να μπλεξει.
Εγω θα εκανα ενα παζαρι,θα το επαιρνα -30 και θα το εφτιαχνα μονος μου,αλλα η πλειοψηφια το θελει ατοφιο,plug n play.
Εχοντας πει αυτα,πιστευω οτι ανετα πιανει πανω απο 100  αν εχει χειριστηριο,συν τιμονι και παιχνιδια,αλλα δεν ξερω ποσο θα σου κοστισει το προβλημα,καθως δεν εχω λυσει τετοια κονσολα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Ολα ειναι πολυ προσφατα.Αν δεν ειναι αψογα,με χειριστηρια,καλωδια και κανενα παιχνιδι,δεν πιανουν οσα θα νομιζε κανεις.

Το Micro ειναι αρκετα ακριβο,το πηρες πολυ καλα.

Εγω θα εφτιαχνα το προβλημα πριν το πουλησω,γιατι το καθε τι που εχει θεμα μειωνει αρκετα την πιθανοτητα πωλησης,και φυσικα χαμηλωνει την τιμη.

Σκεψου 2 αγγελιες,η μια λεει Πωλειται ταδε μηχανημα,με ταδε προβλημα.ταδε λεφτα.

Η αλλη λεει : Πωλειται αψογο ταδε μηχανημα,ταδε λεφτα. Ποια θα προτιμησεις,αν εχουν 20 ευρω διαφορα;

Και λεω 20,γιατι δε θα δεχθεις εσυ να κοψεις παραπανω,αν το ανταλλακτικο κανει 20,και ο αλλος δε θα θελει να μπλεξει.
Εγω θα εκανα ενα παζαρι,θα το επαιρνα -30 και θα το εφτιαχνα μονος μου,αλλα η πλειοψηφια το θελει ατοφιο,plug n play.
Εχοντας πει αυτα,πιστευω οτι ανετα πιανει πανω απο 100  αν εχει χειριστηριο,συν τιμονι και παιχνιδια,αλλα δεν ξερω ποσο θα σου κοστισει το προβλημα,καθως δεν εχω λυσει τετοια κονσολα.

Καλά το πρόβλημα για να το φτιάξεις παίρνει σίγουρα κανένα 30αρι, δεν ξέρω καν αν είναι επισκευασιμο διότι μπορεί να απαιτηθει ανταλλακτικο που είναι δυσευρετο. Το Ν64 που έχω είναι ατόφιο με 3 παιχνίδια και 2 χειριστήρια, το Sega όχι έχει θέματα. 

Επεξ/σία από Basilhs23___

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...