Ioannissa Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Μόλις τώρα, Vault13 είπε Xάλι είναι. Πηγαινε μονο αν εχεις προβλημα ανεργιας εντονο. Πώς όμως με ποια ειδικότητα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vault13 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Μόλις τώρα, Ioannissa είπε Πώς όμως με ποια ειδικότητα; Γεωπονος. Θα καλιεργεις το σπανακι για τις σπανακοπιτες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ioannissa Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, soundou είπε ρε φιλε τη δεν καταλαβαινεις?μπηκα με απολυτηριο β λυκειου ηλεκτρολογος.γεωπονικη ανωτερο ειναι.καθε ιδικοτητα αναλογα τη σωμα κ οπλο θελεις ζηταει συγκεκριμενα πραματα. Με την τελευταία προκήρυξη μπήκες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soundou Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 οχι.αλλα εχω δει την προκηρυξη.εχει ειδικοτητες.αναλογα τη χαρτια κ απολυτηρια εχεις κοιτας συγκεκριμενα πραματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 21 λεπτά πριν, Vault13 είπε Γεωπονος. Θα καλιεργεις το σπανακι για τις σπανακοπιτες Στο φυλλing εννοείς με τους funταρους , ισως και χειριστης χορτοκοπτικου για το γρασιδι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makis269 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 57 λεπτά πριν, Ioannissa είπε Δηλαδή εγώ σαν γεωπόνος δεν μπορώ Μακάρι να είχαμε και εμείς γεωπόνους όταν ήμουν στρατό , να μιας πουν μια συμβουλή βρε αδερφέ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cell_7 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 3 ώρες πριν, Ioannissa είπε η οικογένεια μου θέλει να πάω στρατό για να είμαι εδώ Άρα γιατί σπούδασες; Και κυρίως, μήπως να αποφασίζεις εσύ για το τι θέλεις να κάνεις για το υπόλοιπο της ζωής σου; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Μάλλον τρολλ είναι. Το θεωρώ εξαιρετικά τραγικό άνθρωπος πτυχιούχος μιας καλής σχολής να μην έχει άποψη για το τι θέλει να κάνει στη ζωή του και να ακούει τον μπαμπά και την μαμά. Και όχι μόνο αυτό αλλά να θέλει να αποκατασταθεί επαγγελματικά στις ένοπλες δυνάμεις και να μην έχει καθόλου ιδέα ούτε για τα βασικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 27 λεπτά πριν, dionisis1925 είπε Μάλλον τρολλ είναι. Το θεωρώ εξαιρετικά τραγικό άνθρωπος πτυχιούχος μιας καλής σχολής να μην έχει άποψη για το τι θέλει να κάνει στη ζωή του και να ακούει τον μπαμπά και την μαμά. Και όχι μόνο αυτό αλλά να θέλει να αποκατασταθεί επαγγελματικά στις ένοπλες δυνάμεις και να μην έχει καθόλου ιδέα ούτε για τα βασικά. Προφανως μεχρι τωρα ζει με τους δικους του και ισως δεν εχει καταλαβει καποια πραγματα. Πριν ελεγε για Γερμανια, τωρα λεει για στρατο, αυριο θα πει για Ντουμπαι και μεθαυριο θα παει για σφουγγαρας στην Υδρα ή οπου αλλου βουτανε για σφουγγαρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Θα δούμε σε κανά θέμα "Να έχω τελειώσει ΑΣΣΟΕ και Μάστερ στη Σκωτία αλλά σκέφτομαι να πάω ΟΒΑ, τι λέτε αξίζει" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpc464 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 ΕΠΟΠ= Επειδή πείνασα οπλίτης πάλι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Εναλλακτικα επειδη πεινασα ορκιστηκα παλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα