Ioannissa Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στην προκήρυξη για τους ΕΠΟΠ ζητούν ειδικότητες δηλαδή εγώ που έχω τελειώσει γεωπόνος μπορώ να κάνω την αίτηση; Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2022 από Ioannissa
Ntinaras Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Ioannissa είπε Στην προκήρυξη για τους ΕΠΟΠ ζητούν ιδιοκτήτες δηλαδή εγώ που έχω τελειώσει γεωπόνος μπορώ να κάνω την αίτηση; Τι ιδιοκτητες? Ακινητων?
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Ioannissa είπε Στην προκήρυξη για τους ΕΠΟΠ ζητούν ιδιοκτήτες δηλαδή εγώ που έχω τελειώσει γεωπόνος μπορώ να κάνω την αίτηση; Απο το να πας εξωτερικό τωρα σκέφτεσαι ΕΠΟΠ?
Ioannissa Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Απο το να πας εξωτερικό τωρα σκέφτεσαι ΕΠΟΠ? Δεν ξέρω φίλε μου η οικογένεια μου θέλει να πάω στρατό για να είμαι εδώ και το σκέφτομαι
zanskou Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 9 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Τι ιδιοκτητες? Ακινητων? Αν μένεις στο νοίκι δεν σε παίρνουν ;
Ioannissa Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Τι ιδιοκτητες? Ακινητων?Ι ειδικότητες Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2022 από Ioannissa
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, Ioannissa είπε Δεν ξέρω φίλε μου η οικογένεια μου θέλει να πάω στρατό για να είμαι εδώ και το σκέφτομαι Εχεις τελειωσει απο στρατό ή δεν εχεις πάει ακόμα ; Μόλις τώρα, Ioannissa είπε Ιδιοκτήτες από το Λύκεια, πανεπιστήμια αυτο δεν βγάζει νόημα.
Ioannissa Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Εχεις τελειωσει απο στρατό ή δεν εχεις πάει ακόμα ; Έχω τελειώσει 12 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Εχεις τελειωσει απο στρατό ή δεν εχεις πάει ακόμα ; αυτο δεν βγάζει νόημα. Έχω τελειώσει απο το στρατό. για ΕΠΟΠ χρειάζονται ειδικότητες δηλαδή να έχεις τελειώσει κάτι από πανεπιστήμιο ή απλά να έχεις απολυτήριο λυκείου; Εγώ έχω τελειώσει γεωπόνος. Ή δεν έχει καμία σημασία και μπορείς να κάνεις την αίτηση χωρίς να έχεις κάποιο προσόν ειδικότητα; 33 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Τι ιδιοκτητες? Ειδικότητες Ακινητων?
DrFreeman Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Διάβασε την προκήρυξη. Κάθε ειδικότητα έχει διαφορετικές απαιτήσεις σε τυπικά προσόντα.
Kostasspil Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Spoiler θελουνε και τεστ iq, αν βγει πάνω από 9.5 δε σε παίρνουν 3 1
Ioannissa Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Απόκρυψη περιεχομένων θελουνε και τεστ iq, αν βγει πάνω από 9.5 δε σε παίρνουν 😂😅
soundou Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 αναλογα το οπλο/σωμα κ ιδικοτητα ζητανε συγκεκριμενα πτυχια.εγω ειμαι οδηγος ερπυστριοφορου σε πεζικο κ ηθελε απολυτηριο α κυκλου.
Ioannissa Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Μόλις τώρα, soundou είπε αναλογα το οπλο/σωμα κ ιδικοτητα ζητανε συγκεκριμενα πτυχια.εγω ειμαι οδηγος ερπυστριοφορου σε πεζικο κ ηθελε απολυτηριο α κυκλου. Δηλαδή εγώ σαν γεωπόνος δεν μπορώ
Vault13 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Xάλι είναι. Πηγαινε μονο αν εχεις προβλημα ανεργιας εντονο. 4
soundou Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 ρε φιλε τη δεν καταλαβαινεις?μπηκα με απολυτηριο β λυκειου ηλεκτρολογος.γεωπονικη ανωτερο ειναι.καθε ιδικοτητα αναλογα τη σωμα κ οπλο θελεις ζηταει συγκεκριμενα πραματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα