Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανακοίνωσαν σήμερα απόφαση για επίδομα ρεύματος. Κάνουμε κάποια αίτηση για αυτό και αν ναι που ακριβώς; Επίσης αν δεν είσαι στη δεη παίζει ρόλο και είσαι σε κάποια άλλη εταιρεία; Ευχαριστώ

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Οχι δεν κάνεις τίποτα, είναι οριζόντιο το μέτρο

Εμεις εχουμε ΔΕΗ οικιακο, αλλα nrg επαγγελματικο. Ισχυει και για εκτος της ΔΕΗ? Τα χρηματα πως τα λαμβανεις? Ή γινεται εκπτωση στους λογαριασμους?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Εμεις εχουμε ΔΕΗ οικιακο, αλλα nrg επαγγελματικο. Ισχυει και για εκτος της ΔΕΗ? Τα χρηματα πως τα λαμβανεις? Ή γινεται εκπτωση στους λογαριασμους?

Σε 2 λογαριασμούς Δεκεμβρίου της ΔΕΗ, ο ένας στο χωριό "εκκαθαριστικός" με κατανάλωση 100 KW  είχε έκπτωση 11€.  Ο δεύτερος στην Αθήνα "έναντι" χωρίς καμιά έκπτωση. Άρα οι εκπτώσεις που λένε θα μπαίνουν μάλλον στους "εκκαθαριστικούς" 4μήνου υποθέτω.

Επεξ/σία από Stam53
Δημοσ.

Παντως εδω στο Περιστερι μετα απο ενα μπαμ που ακουσαμε και μια διακοπη ρευματος που ειχαμε εχουμε εκπτωση στα volt απο 220 εχουμε 105 volt πλεον στην αρχη ειχαμε 90 απλα ανεβηκε λιγο.

Δημοσ.
Στις 8/1/2022 στις 10:04 ΠΜ, Stam53 είπε

Σε 2 λογαριασμούς Δεκεμβρίου της ΔΕΗ, ο ένας στο χωριό "εκκαθαριστικός" με κατανάλωση 100 KW  είχε έκπτωση 11€.  Ο δεύτερος στην Αθήνα "έναντι" χωρίς καμιά έκπτωση. Άρα οι εκπτώσεις που λένε θα μπαίνουν μάλλον στους "εκκαθαριστικούς" 4μήνου υποθέτω.

ΝΑΙ.

Δημοσ.

0,03€/kw Σεπ
0,06€/kw Οκτ 0,08 KOT
0,13€/kw Νοε 0,16 KOT
0,165€/kw Δεκ 0,185 KOT
Σταθερά προγράμματα 0,02€/kw
μέχρι 300kw/μήνα

Ιαν : 0,16€/kw<150kw/μήνα και 0,12€/kw 150kw έως 300kw , 0,18€/kw για ΚΟΤ

άγνωστο τον επόμενο μήνα πόση , μέχρι πόσο χρόνο, για πόσα kw και με τι κριτήρια θα δίνεται

Δημοσ.

εμένα παντως στον εναντι αυτου του μηνα μου ηρθε αυτη η εκπτωση απο το κρατος οχι στον προηγουμενο εκαθαριστικο

Δημοσ.
Μόλις τώρα, geoliol είπε

εμένα παντως στον εναντι αυτου του μηνα μου ηρθε αυτη η εκπτωση απο το κρατος οχι στον προηγουμενο εκαθαριστικο

Δεν γίνεται.

Ξανά δες το.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

Παντως εδω στο Περιστερι μετα απο ενα μπαμ που ακουσαμε και μια διακοπη ρευματος που ειχαμε εχουμε εκπτωση στα volt απο 220 εχουμε 105 volt πλεον στην αρχη ειχαμε 90 απλα ανεβηκε λιγο.

Το είχαμε πάθει πριν χρόνια. Ουσιαστικά κάποιος τεχνικός αντί να συνδέσει όλες τις φάσεις σύνδεσε τις μισές η έκανε κάποια λάθος ρύθμιση, έγραφε το πολυμετρο τότε 110V. Οι λάμπες αναβαν με λιγότερη ισχύ. Συσκευές με μοτέρ δεν μπορούσαν να πάρουν μπρος ούτε και ηλεκτρονικά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Δεν γίνεται.

Ξανά δες το.

πως δεν γινεται ρε φιλε μηνιαιο λογαριασμο εχω σε προγραμμα της δεη το δεκεμβριο μου ηρθε ο εκαθαριστικος διπλασιος αποτι πληρωνα συνηθως χωρις καμια εκπτωση και τωρα ηρθε ο εναντι και αναγραφει πανω δεξια οτι ειναι η εκπτωση απο την επιδοτηση 

deh.pdf

Επεξ/σία από geoliol
Δημοσ.
5 ώρες πριν, geoliol είπε

πως δεν γινεται ρε φιλε μηνιαιο λογαριασμο εχω σε προγραμμα της δεη το δεκεμβριο μου ηρθε ο εκαθαριστικος διπλασιος αποτι πληρωνα συνηθως χωρις καμια εκπτωση και τωρα ηρθε ο εναντι και αναγραφει πανω δεξια οτι ειναι η εκπτωση απο την επιδοτηση 

deh.pdf 402 kB · 7 downloads

Έχεις δίκιο !!!

Δημοσ.
22 ώρες πριν, geoliol είπε

ένα σενάριο είναι οτι βάλανε χρωστούμενες

μετά οι ίδιες εκπτώσεις πρέπει να μπούνε στον εκκαθαριστικό μιας και το έναντι θα αφαιρεθούν

σου λείπει και η σελίδα που εκεί φαίνεται αν μπήκαν οι εκπτώσεις

καλή επιτυχία στην αποκρυπτογράφηση του εκκαθαριστικού 

Δημοσ.

στη χρεωση της δεη παντως αυτο το ποσο το αναφερει σαν εκπτωση συνεπειας δεν αναφερει πουθενα για επιδοτηση μονο πανω

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, geoliol είπε

στη χρεωση της δεη παντως αυτο το ποσο το αναφερει σαν εκπτωση συνεπειας δεν αναφερει πουθενα για επιδοτηση μονο πανω

όταν αναβάσεις όλον το λογαριασμό το συνεχίζουμε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...