Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, FireStarteR13 είπε

Μια ερώτηση πάνω στην freezer... Η freezer 50 είναι ουσιαστικά η 34 με rgb; είναι διαφορετική; προς το καλύτερο η προς το χειρότερο;;;

Είναι εντελώς διαφορετικές. Ψάξε reviews στο youtube, έχει αμέτρητα. 

• Like 1
  • Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, FireStarteR13 είπε

Μια ερώτηση πάνω στην freezer... Η freezer 50 είναι ουσιαστικά η 34 με rgb; είναι διαφορετική; προς το καλύτερο η προς το χειρότερο;;;

Είναι με διπλό ταουερ,  Εννοείται πολύ καλύτερη... Αρνητικό δεν εχει καλο ραμ κλιρανς

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, RTW4ever είπε

Και η Arctic freezer 34 duo έρχεται ήδη με 1700 bracket. Την αγόρασα πριν 1,5 - 2 μήνες και είχε ήδη το bracket μέσα στο κουτί. 

Εγώ είμαι ένας που δε μου κόβει και πήρα το πλαστικό μπρίκι για τον 5900Χ. 

Έλα όμως που είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα μπρίκια μου. 

Το να μη θέλει κάποιος γομάρι ψύκτρα δεν παίζει, έτσι; 

φίλε να διαβάσεις τι του πρότειναν, γιατί δεν τού είπε κανείς να αγοράσει Noctua η κάτι παρόμοιο .

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ICE-T είπε

φίλε να διαβάσεις τι του πρότειναν, γιατί δεν τού είπε κανείς να αγοράσει Noctua η κάτι παρόμοιο .

Εσύ να διαβάζεις καλύτερα και να είσαι πιο ευγενικός, δε με νοιάζει αν του πρότειναν noctua ή όχι, απλά έκανα την παρατήρηση για το θέμα του bracket, για ενημέρωση. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, FireStarteR13 είπε

η freezer 50  ειναι διπλη με πλαστικουρα στους ανεμιστηρες τους οποιους αν τυχει να αλλαξει καποιος παιρνει και Τyre Up για να δεσει τους καινουριους , μια καλη ψυκτρα ειναι επισης και η fuma2  μην την ξεχναμε και οχι και πολυ ακριβη

https://www.skroutz.gr/s/19983369/Scythe-Fuma-2-Ψύκτρα-Επεξεργαστή-Διπλού-Ανεμιστήρα-για-Socket-AM4-115x-AM3-AM3-Γκρι.html

Και το Mounting Kit για 1700  https://www.scythe-eu.com/en/products/pc-accessory/lga1700-mounting-kit.html

Επεξ/σία από triplex1
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, RTW4ever είπε

Εσύ να διαβάζεις καλύτερα και να είσαι πιο ευγενικός, δε με νοιάζει αν του πρότειναν noctua ή όχι, απλά έκανα την παρατήρηση για το θέμα του bracket, για ενημέρωση. 

όταν πήγαινες ερχόμουν 2 φορές, επειδή  εσύ έμεινες ευχαριστημένος με μειωμένη απόδοση δεν σημαίνει ότι θα μείνει και ο άλλος.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ICE-T είπε

όταν πήγαινες ερχόμουν 2 φορές, επειδή  εσύ έμεινες ευχαριστημένος με μειωμένη απόδοση δεν σημαίνει ότι θα μείνει και ο άλλος.

Εντάξει μεγάλε, ό,τι πεις. 

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, RTW4ever είπε

Εγώ είμαι ένας που δε μου κόβει και πήρα το πλαστικό μπρίκι για τον 5900Χ. 

Έλα όμως που είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα μπρίκια μου. 

Το να μη θέλει κάποιος γομάρι ψύκτρα δεν παίζει, έτσι; 

Ελα ρε συ ., που να λεγαμε και τ'ονομα σου τι θα γινοτανε , το οτι την πηρες καλα εκανες , προφανως ηξερες οτι σε φτανει γι αυτα που θα κανεις , εδω το θεμα αλλιως ξεκινησε και αλλου παει να καταληξει.

Ειναι οπως η περιπτωση ενος τροφοδοτικου που χρειαζεται καποιος πχ εχω 500watt και θα παρω 550 με φτανει ενταξει εχει και σφραγιδα 80plus .....χωρις να σκεφτει οτι αν θα παιζει κανα παιχνιδι εκεινο θα δουλευει στο 90% .....δηλαδη ενα 650 μας πεφτει μεγαλο και θα τρωει και παραπανω ρευμα απο μονο του γιατι πειναει.

Το αλλο η γιαγια μου το ελεγε παντως να ξερεις 😀

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Ελα ρε συ ., που να λεγαμε και τ'ονομα σου τι θα γινοτανε , το οτι την πηρες καλα εκανες , προφανως ηξερες οτι σε φτανει γι αυτα που θα κανεις , εδω το θεμα αλλιως ξεκινησε και αλλου παει να καταληξει.

Ειναι οπως η περιπτωση ενος τροφοδοτικου που χρειαζεται καποιος πχ εχω 500watt και θα παρω 550 με φτανει ενταξει εχει και σφραγιδα 80plus .....χωρις να σκεφτει οτι αν θα παιζει κανα παιχνιδι εκεινο θα δουλευει στο 90% .....δηλαδη ενα 650 μας πεφτει μεγαλο και θα τρωει και παραπανω ρευμα απο μονο του γιατι πειναει.

Το αλλο η γιαγια μου το ελεγε παντως να ξερεις 😀

μόνο τον εαυτό του πείθει και πάλι δεν είναι σίγουρο και αυτό.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ICE-T είπε

μόνο τον εαυτό του πείθει και πάλι δεν είναι σίγουρο και αυτό.

μη γινεσαι κακος τετοια ωρα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, triplex1 είπε

μη γινεσαι κακος τετοια ωρα

δεν λέω κακίες ούτε έχω τίποτα με τον άνθρωπο προσωπικό.

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ICE-T είπε

δεν λέω κακίες ούτε έχω τίποτα με τον άνθρωπο προσωπικό.

γουστα ειναι αυτα που δεν κοβονται αμα τα ξεκινησεις απο νωρις δεν σταματας μετα , τι να κανουμε

• Like 1
Δημοσ.

παιδια δεν παει 90% το τροφοδοτικο στα παιχνιδια,ενα 700αρι 80plus αντε να βαρεσει 300w για το 99% των χρηστων που δεν εχουν 12900Κ/5950Χ και 3090/6900ΧΤ

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, 3DJIN είπε

παιδια δεν παει 90% το τροφοδοτικο στα παιχνιδια,ενα 700αρι 80plus αντε να βαρεσει 300w για το 99% των χρηστων που δεν εχουν 12900Κ/5950Χ και 3090/6900ΧΤ

παραδειγμα εφερα με το τροφοδοτικο , εσυ τι φορας 800αρι?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, triplex1 είπε

παραδειγμα εφερα με το τροφοδοτικο , εσυ τι φορας 800αρι?

880 φοραω αλλα εχει πεσει παρα πολυ,απο το 2008 το εχω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...