XristosQts Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 14 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε Εχεις 12600Κ και μιλάς? Στο λέω γιατί έχω και προσωρινά μέχρι να μου στείλει η arctic bracket τον έχω σε ψύκτρα της πλάκας και παίζει CP77 με ΜΑΧ 63 βαθμούς. Να διαβάζεις προσεκτικά τι λέει ο TS , δεν το θέλει για rendering που θα είχε υψηλές απαιτήσεις. Αν είσαι απλός youtuboλογος να σου πω ότι οι περισσότεροι βάζουν πολύωρο π.χ. cinebench και λένε ότι η 12η ανεβάζει θερμοκράσιες αλλά όμως είναι σενάριο που ΔΕΝ ενδιαφέρει τον TS , γι'αυτο και τον ρώτησα τι χρήση. Ναι έχω και? Που κολλάει αυτό? Σου είπε κανείς ότι δεν κάνει η αγαπημένη σου Arctic και νεύριασες? Είπε budget και του πρότεινα κάποιες εντός αυτού που θα δουλεύουν σαφώς πιο αθόρυβα μιας και θέλει και stream.
nickol-us Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 @jgeorgiou Το γέλιο είναι για το youtuboλογος (μην παρεξηγηθουμε χωρίς λόγο). Ας κλείσουμε στο ότι και οι δύο ψύκτρες κάνουν για ότι χρειάζεται ο ts. Ας δει τα στοιχεία, τιμές και ας κρίνει ότι θεωρεί καλύτερο. Ps Δεν είναι κακό να βλέπεις youtube, είναι πρακτικά αδύνατο ένας μη επαγγελματίας να έχει πιάσει όλο το hardware στα χέρια του, το ζητούμενο είναι να διασταυρωνεις στοιχεία και πήγες, χωρίς να πιστεύεις οτιδήποτε στα τυφλά. 100% αντικειμενικοτητα δεν παίζει σχεδόν πουθενά. 1
jgeorgiou Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, nickol-us είπε @jgeorgiou Το γέλιο είναι για το youtuboλογος (μην παρεξηγηθουμε χωρίς λόγο). Ας κλείσουμε στο ότι και οι δύο ψύκτρες κάνουν για ότι χρειάζεται ο ts. Ας δει τα στοιχεία, τιμές και ας κρίνει ότι θεωρεί καλύτερο. Ps Δεν είναι κακό να βλέπεις youtube, είναι πρακτικά αδύνατο ένας μη επαγγελματίας να έχει πιάσει όλο το hardware στα χέρια του, το ζητούμενο είναι να διασταυρωνεις στοιχεία και πήγες, χωρίς να πιστεύεις οτιδήποτε στα τυφλά. 100% αντικειμενικοτητα δεν παίζει σχεδόν πουθενά. Το youtube είναι καλό αν σου κόβει και μπορείς να κρίνεις τι βλέπεις. Αν ρυθμίσεις τον 12600Κ να τρεχει στα 240W και τον βάζεις να κάνει παραταιτεμένα cinebench23 ναι η "αγαπημένη" μου arctic που είμαι και μεγαλομέτοχος εδω΄που τα λέμε είναι ανεπαρκής. Ελα όμως που εμείς συζητάμε για gaming-scenarios με average 50-60% cpu load Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2022 από jgeorgiou 2
ilos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Σε γενικές γραμμές οι 12th gen έχουν καλές temps (καμία σχέση ειδικά με τους 11th). Ο 12400 και σε aida/cpu-z stress test δε πιάνει πάνω από 65-70 με τη σαπίλα την stock ψύκτρα. Σε gaming 50 με το ζόρι. 2
Psyber Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Η διαφορά της Noctua, πέρα από τις τελικές επιδόσεις είναι το εξαιρετικά καλά μελετημένο σύστημα τοποθέτησης. Είναι εύκολο και δεν αφήνει περιθώρια για λάθος. Από εκεί και πέρα είναι όντως πολύ ακριβή. Εγώ την πήρα μεταχειρισμένη στο φόρουμ και από τότε δε μου λείπει καθόλου η custom υδρόψυξη με την οποία είχα κόλλημα για 9 χρόνια. Τώρα σε πιο οικονομικές λύσεις είναι όντως καλή η Arctic, θα κοιτούσα bequiet και ακόμα τσεκαρε το review της deepcool από τους hardware busters. Και παιδιά να τσακωνόμαστε για ψυκτρες, κάπως καταντάει το πράγμα. .. https://youtu.be/znjLxdK6NR4 1
ICE-T Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) για 15ευρω παραπάνω έχει αρκετές καλύτερες επιλογές από αυτό το πλαστικό μπρίκι με καλύτερο μηχανισμό τοποθέτησης, έχει καταντήσει γελοίο δεν θα πέσει ο προϋπολογισμός του αν δώσει λίγα παραπάνω ευρώ να πάρει κάτι καλύτερο. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2022 από ICE-T 2
Psyber Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 2 hours ago, ICE-T said: για 15ευρω παραπάνω έχει αρκετές καλύτερες επιλογές από αυτό το πλαστικό μπρίκι με καλύτερο μηχανισμό τοποθέτησης, έχει καταντήσει γελοίο δεν θα πέσει ο προϋπολογισμός του αν δώσει λίγα παραπάνω ευρώ να πάρει κάτι καλύτερο. σε ποιο αναφέρεσαι;
ICE-T Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Psyber είπε σε ποιο αναφέρεσαι; Για την Artic μιλάω, μπορεί να πάει σε Be quiet Shadow Rock 3 52 euros από 38 της Artic 34 sport duo,ακόμη και η Fortis 5 καλύτερη είναι και σε καλή τιμή χωρίς να ψάχνει 1700LGA 10 ώρες πριν, nickol-us είπε Review esports απο techlads και κατά τύχη υπάρχει σύγκριση με dark rock 4 Πρακτικά τα επίπεδα θορύβου είναι παρόμοια, οι επιδόσεις και οι θερμοκρασίες παραπλήσιες (+- 1 βαθμό) σε βαθμό που μπορεί να είναι και σφάλμα μέτρησης. Δεν λέω οτι η dark rock 4 είναι κακή, σε καμία περίπτωση, όμως αν φτάνεις εκεί στο budget είναι καλύτερα να δεις κάτι άλλο. Φυσικά όπως λέω πάντα έχει να κάνει και με το τι ζητάει ο καθένας, τα παραπάνω είναι προσωπική γνώμη Έχω αμφιβολίες για τις μετρήσεις του, γιατί σε άλλο βίντεο έλεγε ότι Artic Freezer 50 είναι ισάξια της D15 Chromax και στο δικό του έχει την Noctua 😂, Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2022 από ICE-T 2
triplex1 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 https://www.skroutz.gr/s/32396663/Deepcool-AK620-Ψύκτρα-Επεξεργαστή-Διπλού-Ανεμιστήρα-για-Socket-AM4-1200-115x-1700.html 1
ICE-T Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, triplex1 είπε https://www.skroutz.gr/s/32396663/Deepcool-AK620-Ψύκτρα-Επεξεργαστή-Διπλού-Ανεμιστήρα-για-Socket-AM4-1200-115x-1700.html Εξαιρετική επιλογή θα έλεγα. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2022 από ICE-T
triplex1 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, ICE-T είπε Εξαιρετική επιλογή θα έλεγα. ε ναι για την αλλη που λενε συνεχεια οπως ειπες και εσυ μπρικι ποτέ δεν καταλαβα αυτους που χωνουν σε μητρικη - επεξεργαστη και τσιγκουνευονται την ψυξη 3
ICE-T Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 5 λεπτά πριν, triplex1 είπε ε ναι για την αλλη που λενε συνεχεια οπως ειπες και εσυ μπρικι ποτέ δεν καταλαβα αυτους που χωνουν σε μητρικη - επεξεργαστη και τσιγκουνευονται την ψυξη δεν μπορώ να μπω στο μυαλό τους, δικαιώμα τους φυσικά . 1
triplex1 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, ICE-T είπε δεν μπορώ να μπω στο μυαλό τους, δικαιώμα τους φυσικά . η γιαγια μου ελεγε ..........τοσο σε κοβει τοσο κανεις
RTW4ever Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 21 ώρες πριν, hln3 είπε Έρχεται έτοιμη με bracket 1700 οπότε δεν χρειάζεται να ψάχνεις Η μάρκα δεν είναι άγνωστη, η fera 5 είναι αρκετή γνωστή, μοντέλο της ίδιας εταιρείας σε καλή τιμή. Έχει μοντέλο με rgb και χωρίς. Και η Arctic freezer 34 duo έρχεται ήδη με 1700 bracket. Την αγόρασα πριν 1,5 - 2 μήνες και είχε ήδη το bracket μέσα στο κουτί. 1 ώρα πριν, triplex1 είπε ε ναι για την αλλη που λενε συνεχεια οπως ειπες και εσυ μπρικι ποτέ δεν καταλαβα αυτους που χωνουν σε μητρικη - επεξεργαστη και τσιγκουνευονται την ψυξη 1 ώρα πριν, ICE-T είπε δεν μπορώ να μπω στο μυαλό τους, δικαιώμα τους φυσικά . 1 ώρα πριν, triplex1 είπε η γιαγια μου ελεγε ..........τοσο σε κοβει τοσο κανεις Εγώ είμαι ένας που δε μου κόβει και πήρα το πλαστικό μπρίκι για τον 5900Χ. Έλα όμως που είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα μπρίκια μου. Το να μη θέλει κάποιος γομάρι ψύκτρα δεν παίζει, έτσι;
FireStarteR13 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Μια ερώτηση πάνω στην freezer... Η freezer 50 είναι ουσιαστικά η 34 με rgb; είναι διαφορετική; προς το καλύτερο η προς το χειρότερο;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα