Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άμα ΔΕΝ σκοπεύεις να τον κάνεις manually OC (που το θεωρώ ορθό για αυτόν τον επεξεργαστή), ΚΑΙ έχεις καλό κουτί με ανθρώπινη μητρική, τότε δεν θα χρειαστεί να πας κάπου παραπάνω απο μια well reviewed υλοποίηση αέρα στα (40-60EUR). Υπο αυτές τις συνθήκες οτιδήποτε ανώτερο θα σου προσφέρει ασήμαντη (για την απόδοση και ζωή του επεξεργαστή) διαφορά θερμοκρασίας, για τουλαχιστον την διπλάσια τιμή.

• 2 μήνες μετά...
  • Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να επαναφέρω το θέμα μετά από 2 μήνες... Θέλω αερόψυξη για τον 12600κ.

Το κουτί που θα μπει είναι το pure base 500dx και η motherboard η  msi pro z690-a..

Δεν ξέρω γιατί πρέπει να πάω σε noctua των 100ευρω όπως διάβασα στα πρώτα σχόλια...;

Επεξ/σία από FireStarteR13
Δημοσ.
Μόλις τώρα, FireStarteR13 είπε

Το κουτί που θα μπει είναι το pure base 500dx και η motherboard η  msi pro z690-a..

Δεν ξέρω γιατί πρέπει να πάω σε noctua των 100ευρω όπως διάβασα στα πρώτα σχόλια...

χρηση?

Δημοσ.

Κυρίως gaming.... Gta v, far cry 6, elden ring κτλ... Τις άλλες χρήσεις office, browsing δεν τις αναφέρω καν γίνονται και με pc των 100ευρω... Επίσης να προσθέσω ότι θα μπει κάρτα (μάλλον 6600xt) απλά δεν έχει γίνει ακόμα αγορά... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 8/1/2022 στις 10:01 ΠΜ, nickol-us είπε

Σε αυτά τα χρήματα

Αrctic freezer 34 duo

Δεν βγαίνει best seller από τύχη

υπερβολικά καλή για την περίπτωση σου

4 λεπτά πριν, FireStarteR13 είπε

Κυρίως gaming.... Gta v, far cry 6, elden ring κτλ... Τις άλλες χρήσεις office, browsing

8 λεπτά πριν, FireStarteR13 είπε

αερόψυξη για τον 12600κ.

εγώ τον έχω εδώ και 1 μήνα με μια της πλάκας των 20ευρώ και δεν μου έχει ανεβάσει ποτέ πάνω από 65c σε παιχνιδια

Επεξ/σία από jgeorgiou
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτή ήθελα εξαρχής αλλά επειδή διάβαζα κάτι τρελά για ψυκτρες των 100+ ευρώ είπα να ρωτήσω... Ευχαριστώ πολυ

Αναφέρομαι στην arctic προφανως

29 λεπτά πριν, hln3 είπε

SilentiumPC Fortis 5 Ψύκτρα Επεξεργαστή για Socket AM4/1200/115x/1700

Άγνωστη μάρκα (για εμένα βέβαια) αλλά για το rgb και μόνο ίσως με ερωτηματικό :)

Το βασίζεις κάπου ότι είναι καλύτερη της arctic;;;

Επεξ/σία από FireStarteR13
Δημοσ.
1 ώρα πριν, FireStarteR13 είπε

Αυτή ήθελα εξαρχής αλλά επειδή διάβαζα κάτι τρελά για ψυκτρες των 100+ ευρώ είπα να ρωτήσω... Ευχαριστώ πολυ

Αναφέρομαι στην arctic προφανως

Άγνωστη μάρκα (για εμένα βέβαια) αλλά για το rgb και μόνο ίσως με ερωτηματικό :)

Το βασίζεις κάπου ότι είναι καλύτερη της arctic;;;

Έρχεται έτοιμη με bracket 1700 οπότε δεν χρειάζεται να ψάχνεις

Η μάρκα δεν είναι άγνωστη, η fera 5 είναι αρκετή γνωστή, μοντέλο της ίδιας εταιρείας σε καλή τιμή.

Έχει μοντέλο με rgb και χωρίς.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Deepcool AS500 Ψύκτρα Επεξεργαστή για Socket AM4/1200/115x/AM3/AM3+ με ARGB Φωτισμό | Skroutz.gr

Alpenfoehn Dolomit Premium | Skroutz.gr

Τον Απρίλη θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη η Scythe Fuma 2 Rev B που θα έχει υποστήριξη για LGA 1700

Scythe | CPU Cooler | Fuma 2 Rev. B | United States (scytheus.com)

Κορυφαία στα 60€.

Επεξ/σία από Aristomaxos
Δημοσ.
10 ώρες πριν, FireStarteR13 είπε

Δεν ξέρω γιατί πρέπει να πάω σε noctua των 100ευρω όπως διάβασα στα πρώτα σχόλια...;

Το μίνιμουμ η 34 duo 40€ Δεν την προτείνω για ιντελ 12 γενιά, θα κάνει δουλειά αλλά θα ακούγεται αρκετά 
Πάρε Dark rock 4 στα 50€ η στα 70€ την pro 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, XristosQts είπε

Το μίνιμουμ η 34 duo 40€ Δεν την προτείνω για ιντελ 12 γενιά, θα κάνει δουλειά αλλά θα ακούγεται αρκετά 

Review esports απο techlads και κατά τύχη υπάρχει σύγκριση με dark rock 4

Πρακτικά τα επίπεδα θορύβου είναι παρόμοια, οι επιδόσεις και οι θερμοκρασίες παραπλήσιες (+- 1 βαθμό) σε βαθμό που μπορεί να είναι και σφάλμα μέτρησης.

Δεν λέω οτι η dark rock 4 είναι κακή, σε καμία περίπτωση, όμως αν φτάνεις εκεί στο budget είναι καλύτερα να δεις κάτι άλλο.

Φυσικά όπως λέω πάντα έχει να κάνει και με το τι ζητάει ο καθένας, τα παραπάνω είναι προσωπική γνώμη

Επεξ/σία από nickol-us
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, XristosQts είπε

Σ' αυτή τη τιμή πάει στην αντίστοιχων επιδόσεων με Noctua, την Deepcool AK620.

Επεξ/σία από Τέρης Α.
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Review esports απο techlads και κατά τύχη υπάρχει σύγκριση με dark rock 4

Πρακτικά τα επίπεδα θορύβου είναι παρόμοια, οι επιδόσεις και οι θερμοκρασίες παραπλήσιες (+- 1 βαθμό) σε βαθμό που μπορεί να είναι και σφάλμα μέτρησης.

Δεν λέω οτι η dark rock 4 είναι κακή, σε καμία περίπτωση, όμως αν φτάνεις εκεί στο budget είναι καλύτερα να δεις κάτι άλλο.

Φυσικά όπως λέω πάντα έχει να κάνει και με το τι ζητάει ο καθένας, τα παραπάνω είναι προσωπική γνώμη

Τα heat pipes είναι πολύ μικρά αν δεις προσεκτικά δεν καλύπτουν τελείως ούτε το am4. Φαντάσου στο 1700 θα αφήνει ένα 30% από το cpu χωρίς άμεση επαφή.  

Υγ δες όμως σε τι fan speed δουλεύουν αυτές οι 2

Spoiler

F35E59FF-2C33-42FB-A0EF-4551DF2BF377.jpeg.fce33473b3b73ce0fc7d5bebec0acb54.jpeg

Επεξ/σία από XristosQts
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, XristosQts είπε

Τα heat pipes είναι πολύ μικρά αν δεις προσεκτικά δεν καλύπτουν τελείως ούτε το am4. Φαντάσου στο 1700 θα αφήνει ένα 30% από το cpu χωρίς άμεση επαφή.  

Υγ δες όμως σε τι fan speed δουλεύουν αυτές οι 2

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

F35E59FF-2C33-42FB-A0EF-4551DF2BF377.jpeg.fce33473b3b73ce0fc7d5bebec0acb54.jpeg

Εχεις 12600Κ και μιλάς? Στο λέω γιατί έχω και προσωρινά μέχρι να μου στείλει η arctic bracket τον έχω σε ψύκτρα της πλάκας και παίζει CP77 με ΜΑΧ 63 βαθμούς. Να διαβάζεις προσεκτικά τι λέει ο TS , δεν το θέλει για rendering που θα είχε υψηλές απαιτήσεις. Αν είσαι απλός youtuboλογος να σου πω ότι οι περισσότεροι βάζουν πολύωρο π.χ. cinebench και λένε ότι η 12η ανεβάζει θερμοκράσιες αλλά όμως είναι σενάριο που ΔΕΝ ενδιαφέρει τον TS , γι'αυτο και τον ρώτησα τι χρήση.

Επεξ/σία από jgeorgiou

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...