Nik1239 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα , ψάχνω να βρω μαγαζί που είτε να τους δώσω ένα κράνος (full face) και περάσουν ένα σχέδιο δικό μου είτε να αγοράσω έτοιμο το κράνος (ένα συγκεκριμένο μοντέλο) με δικό μου σχέδιο πάνω. Υπάρχει κάποιο μαγαζί που να μπορω να παραγγείλω ή μαγαζί στο Ηράκλειο Κρήτης ;
Jos3ph Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Εκτύπωση σε αυτοκόλλητο βινύλιο. Αν είναι και κυρτή επιφάνεια , με λίγο photoshop θα βγει καλό αποτέλεσμα. Αν ρωτήσεις κάποιο φανοποιό θα σε στείλει σε καλό τεχνίτη για την δουλειά. 1
dpolal Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 10 ώρες πριν, Nik1239 είπε Καλησπέρα , ψάχνω να βρω μαγαζί που είτε να τους δώσω ένα κράνος (full face) και περάσουν ένα σχέδιο δικό μου είτε να αγοράσω έτοιμο το κράνος (ένα συγκεκριμένο μοντέλο) με δικό μου σχέδιο πάνω. Υπάρχει κάποιο μαγαζί που να μπορω να παραγγείλω ή μαγαζί στο Ηράκλειο Κρήτης ; Ηράκλειο δεν γνωρίζω, αλλά Αθήνα σου συστήνω τον Μίλτο που κάνει εξαιρετική δουλειά. https://www.facebook.com/airbrush.art.21 1 1
SilentVoice Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 11 ώρες πριν, Nik1239 είπε Καλησπέρα , ψάχνω να βρω μαγαζί που είτε να τους δώσω ένα κράνος (full face) και περάσουν ένα σχέδιο δικό μου είτε να αγοράσω έτοιμο το κράνος (ένα συγκεκριμένο μοντέλο) με δικό μου σχέδιο πάνω. Υπάρχει κάποιο μαγαζί που να μπορω να παραγγείλω ή μαγαζί στο Ηράκλειο Κρήτης ; Το καλύτερο σχέδιο είναι το άσπρο, για να είσαι καλύτερα ορατός και διακριτός στους γκαβους άλλους οδηγούς. Επίσης καλό είναι να έχεις και κάπου γραμμένο την ομάδα αίματος σου πάνω στο κράνος. 1
Nik1239 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 13 λεπτά πριν, SilentVoice είπε Το καλύτερο σχέδιο είναι το άσπρο, για να είσαι καλύτερα ορατός και διακριτός στους γκαβους άλλους οδηγούς. Επίσης καλό είναι να έχεις και κάπου γραμμένο την ομάδα αίματος σου πάνω στο κράνος. Σε ευχαριστώ θα τα λάβω υπόψην. Να πω την αλήθεια δεν μου είχε περάσει από το μυαλό αυτό με την ομάδα αίματος πολύ χρήσιμο αν γίνει κάποιο σοβαρό ατύχημα. 2
cthulhucarbide Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Δηλαδή αν γίνει τροχαίο και σε παραλάβουν στο νοσοκομείο, θα σε πάνε εκεί μαζί με το κράνος? Δεν θα το έχουν αφήσει στον δρόμο? Λίγο δύσκολο μου φαίνεται. Για αυτό με την ομάδα αίματος λέω
dpolal Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 26 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Δηλαδή αν γίνει τροχαίο και σε παραλάβουν στο νοσοκομείο, θα σε πάνε εκεί μαζί με το κράνος? Δεν θα το έχουν αφήσει στον δρόμο? Λίγο δύσκολο μου φαίνεται. Για αυτό με την ομάδα αίματος λέω Ενδεχωμένος αλλά από την άλλη οι διασώστες που θα σε παραλάβουν θα έχουν διαθέσιμη την συγκεκριμένη πληροφορία από την αρχή και ίσως κερδίσουν πολύτιμο χρόνο. 2
Kthulhou Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 black humor, αλλά κ γω κουβαλάω το ΤΑΠ από το στρατό στα κλειδιά μου , όπου αναγράφει την ομάδα αίματος κ στο πορτοφόλι την κάρτα εθελοντή αιμοδότη, όπου πάλι έχει τα στοιχεία 5 ώρες πριν, SilentVoice είπε Το καλύτερο σχέδιο είναι το άσπρο, για να είσαι καλύτερα ορατός και διακριτός στους γκαβους άλλους οδηγούς. k φωσφορίζουσα λωρίδα, ....κέφάλ στο χαντάκ !
SilentVoice Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, cthulhucarbide είπε Δηλαδή αν γίνει τροχαίο και σε παραλάβουν στο νοσοκομείο, θα σε πάνε εκεί μαζί με το κράνος? Δεν θα το έχουν αφήσει στον δρόμο? Λίγο δύσκολο μου φαίνεται. Για αυτό με την ομάδα αίματος λέω ΝΑΙ ! Σε τροχαίο μηχανής ΠΌΤΕ δεν βγάζεις το κράνος μετά το πέσιμο του αναβάτη! Μόνο οι γιατροί στο βγάζουν. Έχουν χυθεί μυαλά σε οδόστρωμα κυριολεκτικά. Για αυτό το κράνος πρέπει να εφαρμόζει ακριβώς στο κεφάλι. Την ομάδα αίματος είναι καλύτερα να την γράφεις στο κράνος. Γιατί τα ρούχα -πορτοφόλια θα τα κόψουν με την μια αν πας στο νοσοκομείο. 1 ώρα πριν, Kthulhou είπε black humor, αλλά κ γω κουβαλάω το ΤΑΠ από το στρατό στα κλειδιά μου , όπου αναγράφει την ομάδα αίματος Σε τροχαίο δεν θα πάρουν τα κλειδιά της μηχανής μαζι. 2
Kthulhou Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, SilentVoice είπε Σε τροχαίο δεν θα πάρουν τα κλειδιά της μηχανής μαζι. sta κλειδιά του σπιτιού, στην τσέπη. πάνω στη μηχανή, μόνο της μηχανής ακόμα κ των λουκέτων κλπ είναι σε άλλο μπρελοκ
G.bar Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 15 ώρες πριν, SilentVoice είπε ΝΑΙ ! Σε τροχαίο μηχανής ΠΌΤΕ δεν βγάζεις το κράνος μετά το πέσιμο του αναβάτη! Μόνο οι γιατροί στο βγάζουν. Έχουν χυθεί μυαλά σε οδόστρωμα κυριολεκτικά. Για αυτό το κράνος πρέπει να εφαρμόζει ακριβώς στο κεφάλι. Την ομάδα αίματος είναι καλύτερα να την γράφεις στο κράνος. Γιατί τα ρούχα -πορτοφόλια θα τα κόψουν με την μια αν πας στο νοσοκομείο. Σε τροχαίο δεν θα πάρουν τα κλειδιά της μηχανής μαζι. Κανείς δεν βασιστεί στο τι γράφει το κράνος. Αν είναι δηλαδή δανεικό θα σου βάλουν άλλη ομάδα αίματος επειδή είδαν τι έγραφε πάνω το κράνος; Δεν θέλει πάνω από 10'' για να βρεις τι ομάδα αίματος έχει ο άλλος, και σίγουρα αν υπάρχει φιάλη αίματος εκεί γύρω, σίγουρα υπάρχει και τρόπος να βρεθεί η ομάδα άμεσα. 1
SilentVoice Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 5 λεπτά πριν, G.bar είπε Κανείς δεν βασιστεί στο τι γράφει το κράνος. Αν είναι δηλαδή δανεικό θα σου βάλουν άλλη ομάδα αίματος επειδή είδαν τι έγραφε πάνω το κράνος; Δεν θέλει πάνω από 10'' για να βρεις τι ομάδα αίματος έχει ο άλλος, και σίγουρα αν υπάρχει φιάλη αίματος εκεί γύρω, σίγουρα υπάρχει και τρόπος να βρεθεί η ομάδα άμεσα. Δεν ισχύει αυτό. Όλοι οι γιατροί στα επείγοντα το γνωρίζουν. Για αυτό και στα αστυνομικά κρανοι γράφουν πάνω την ομάδα αίματος. Ότι πλέον μπορούν να βρουν την ομάδα αίματος πολύ γρήγορα , ναι ισχύει. Αλλά στο τροχαίο το 'γρήγορα' είναι σχετικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα