Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, li@m είπε

Χμ και γιατί δεν πλαστογραφεις την ταυτότητα σου με τα στοιχεία που έχεις στο account? 👀👀👹👹

Δεν ειναι εύκολο για όλους, πρέπει να το κάνεις καλά για να μην το καταλάβουν.

Λειτουργεί εάν έχεις βάλει, Κώστας Παπαδόπουλος και οχι Κώστας Παπ. Σκατ. Xxx, Honda Toyota Btm κτλ. 

Δημοσ.

Δεν τους εμπιστεύομαι να στείλω ταυτότητα. Τόσα γίνονται Εφόσον γράφουν ότι δέχονται και κάρτα βιβλιοθήκης και άλλα έγγραφα, γιατί δεν τα δέχονται αυτά που τους στέλνω; 

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, ΜΑΝΟΥΛΑ είπε

Δεν τους εμπιστεύομαι να στείλω ταυτότητα. Τόσα γίνονται Εφόσον γράφουν ότι δέχονται και κάρτα βιβλιοθήκης και άλλα έγγραφα, γιατί δεν τα δέχονται αυτά που τους στέλνω; 

Δεν γράφει να δέχονται πολυτεχνική κάρτα.Στειλε ταυτότητα χωρίς να φαίνονται άσχετα στοιχεία.

Δημοσ.
On 08/01/2022 at 21:07, ΜΑΝΟΥΛΑ said:

δεχονται το ενα απο τα 2.αρα μενει αλλο ενα απο αυτα που δεχονται.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
Στις 8/1/2022 στις 9:07 ΜΜ, ΜΑΝΟΥΛΑ είπε

Γιατι αναφερονται κυριως για αμερικανους , δυστηχως εδω οι καρτες βιβλιοθηκης ειναι τελειως χυμα και δεν ειναι κατι που εχει καμια ισχυ

Σε εξεγηση παλιοτερα ειπαν απο ελλαδα δεχονται αυτα που αναφερθηκαν παραπανω

ταυτοτητα , διπλωμα , και διαβατηριο

Δημοσ.
Στις 7/1/2022 στις 11:33 ΜΜ, ΜΑΝΟΥΛΑ είπε

Γεια σας, πριν 13 μέρες περίπου μου έστειλαν μήνυμα από το fb ότι πρέπει να κάνω ταυτοποίηση του Facebook μου αλλιώς θα τον κλείσουν σε 30 μέρες. Στους άλλους φαίνεται ήδη  σα να μην υπάρχει το fb μου. Το φβ το είχα κάνει πριν χρόνια και είχα βάλει ένα άσχετο ονοματεπώνυμο. Τωρα όμως δεν έχω πρόβλημα να γραφτούν τα στοιχεία μου (αν είναι να κρατήσω το φβ) Τους στέλνω   επανελλημενα την πολυτεκνη μου κάρτα και την κάρτα από την βιβλιοθήκη που φαίνονται τα στοιχεία μου Και μου στέλνουν αυτό το μήνυμα  Σε 17 μέρες λήγει η προθεσμία μου και θα σβήσουν τον λογαριασμό μου Μην μου πείτε να κάνω άλλον Για μένα είναι πάρα πολύ σημαντικό να μην κλείσει  ο συγκεκριμένος λογαριασμός  λογαριασμός Τι μπορώ να κάνω;; HELP🙏

Screenshot_20220107-231500.png

Δυστυχώς το ίδιο έγινε και σε μένα αλλά ποτέ δεν μου απάντησαν σε email.

Τους επισύναψα 3-4 φορές ταυτότητα και διαβατήριο και πάλι δεν μου έδωσαν πρόσβαση στον λογαριασμό.

• Sad 1
  • 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Aν εχεις φωτο προφιλ κατι ασχετο, πχ. ενα ζωακι ή ενα τοπιο, ειναι αυτος λογος να σε πεταξουν εξω?

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Για να μην ανοίγω νέο τόπικ , τον τελευταίο καιρό όταν πάω να μπω Facebook από το κινητό μου ζητάει συνέχεια κωδικό αντί να συνδεθεί με ένα πάτημα στο εικονίδιο όπως πριν. 

Επίσης πολύ συχνά με το που συνδέομαι μου βγάζει την εξής ειδοποίηση: "παρατηρήσαμε μία ασυνήθιστη σύνδεση από συσκευή ή τοποθεσία που δεν χρησιμοποιείτε συνήθως" .

Έχω αλλάξει κωδικό πρόσβασης, έκανα και απεγκατάσταση - εγκατάσταση την εφαρμογής αλλά τίποτα.

Έχει κανείς καμιά ιδέα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...