ΜΑΝΟΥΛΑ Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Γεια σας, πριν 13 μέρες περίπου μου έστειλαν μήνυμα από το fb ότι πρέπει να κάνω ταυτοποίηση του Facebook μου αλλιώς θα τον κλείσουν σε 30 μέρες. Στους άλλους φαίνεται ήδη σα να μην υπάρχει το fb μου. Το φβ το είχα κάνει πριν χρόνια και είχα βάλει ένα άσχετο ονοματεπώνυμο. Τωρα όμως δεν έχω πρόβλημα να γραφτούν τα στοιχεία μου (αν είναι να κρατήσω το φβ) Τους στέλνω επανελλημενα την πολυτεκνη μου κάρτα και την κάρτα από την βιβλιοθήκη που φαίνονται τα στοιχεία μου Και μου στέλνουν αυτό το μήνυμα Σε 17 μέρες λήγει η προθεσμία μου και θα σβήσουν τον λογαριασμό μου Μην μου πείτε να κάνω άλλον Για μένα είναι πάρα πολύ σημαντικό να μην κλείσει ο συγκεκριμένος λογαριασμός λογαριασμός Τι μπορώ να κάνω;; HELP🙏
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Aφου είχες βάλει ένα άσχετο ονομα στο οποίο δεν έχεις ταυτότητα .....
ΜΑΝΟΥΛΑ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Τώρα όμως στέλνω τα πραγματικά μου στοιχεία
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, G.TH. είπε Άλλαξε το όνομα του λογαριασμού Δεν της δίνουν πρόσβαση.
Basilhs23___ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Το ότι εβαλες άλλο ονοματεπώνυμο, δηλαδή μη αληθή στοιχεία, συνιστά παραβίαση των όρων του fb, οπότε δεν παίζει να σου δώσουν πρόσβαση. Σε εμένα είχε συμβεί κάτι παρόμοιο πριν μήνες. Μου κλείδωσαν τον λογαριασμό λόγω εντοπισμού περίεργης δραστηριότητας και μετά μου ζήτησε να στείλω ταυτότητα για να ξεκλειδώσει. Εγώ δεν ήθελα να δώσω όμως. Έτσι θεώρησα πως πάει περίπατο αυτό το account μέχρι που μπήκα τυχαία μετά από τρεις ημέρες και ξεκλείδωσε από μόνο του, οπότε όλα καλά. Δεν γνωρίζω αν αυτό που έγινε σε εμενα εφαρμοζεται και σε όλους, οπότε μαλλον η δική σου περίπτωση είναι διαφορετική.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 14 hours ago, ΜΑΝΟΥΛΑ said: Οι καρτες που στελνεις δεν της δεχονται επειδη δεν τα θεωρουν επισημα εγραφα , στειλε ταυτοτητα διπλωμα η κατι επισημο τελος παντων 1
poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 12 hours ago, ΜΑΝΟΥΛΑ said: Γεια σας, πριν 13 μέρες περίπου μου έστειλαν μήνυμα από το fb ότι πρέπει να κάνω ταυτοποίηση του Facebook μου αλλιώς θα τον κλείσουν σε 30 μέρες. Στους άλλους φαίνεται ήδη σα να μην υπάρχει το fb μου. Το φβ το είχα κάνει πριν χρόνια και είχα βάλει ένα άσχετο ονοματεπώνυμο. Τωρα όμως δεν έχω πρόβλημα να γραφτούν τα στοιχεία μου (αν είναι να κρατήσω το φβ) Τους στέλνω επανελλημενα την πολυτεκνη μου κάρτα και την κάρτα από την βιβλιοθήκη που φαίνονται τα στοιχεία μου Και μου στέλνουν αυτό το μήνυμα Σε 17 μέρες λήγει η προθεσμία μου και θα σβήσουν τον λογαριασμό μου Μην μου πείτε να κάνω άλλον Για μένα είναι πάρα πολύ σημαντικό να μην κλείσει ο συγκεκριμένος λογαριασμός λογαριασμός Τι μπορώ να κάνω;; HELP🙏 αν διαβασεις τι λεει σου λεει ποια id γινοντε δεκτα
Nabuko Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Η ts έγραψε ότι χρησιμοποιεί ψεύτικα στοιχεία. Αν στείλει ταυτότητα που γράφει πχ Μαρία Παπαδοπούλου ενώ το όνομα στο φβ είναι Μαρία Μαράκι ή Mary gsxr ας πούμε, τι ακριβώς θα γίνει? Θα της το αλλάξουν στο κανονικό? Πως θα ξέρουν ότι είναι αυτή? Το φβ μπορεί να περιμένει ταυτότητα με επίθετο Μαράκι 😅 1
poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 1 hour ago, Nabuko said: Η ts έγραψε ότι χρησιμοποιεί ψεύτικα στοιχεία. Αν στείλει ταυτότητα που γράφει πχ Μαρία Παπαδοπούλου ενώ το όνομα στο φβ είναι Μαρία Μαράκι ή Mary gsxr ας πούμε, τι ακριβώς θα γίνει? Θα της το αλλάξουν στο κανονικό? Πως θα ξέρουν ότι είναι αυτή? Το φβ μπορεί να περιμένει ταυτότητα με επίθετο Μαράκι 😅 μην νομιζεις οτι δεν ξερουν οτι πολυς κοσμος βαζει fake.αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα γινει ενεργοποιηση αν στειλεις real id 1
vs_skg Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Καρτα βιβλιοθηκης και πολυτεκνων που σκεφτηκες οτι θα γινουν δεκτα; Επισημο εγγραφο σου ζητανε, ταυτοτητα, διαβατηριο, διπλωμα. 2 1
cthulhucarbide Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 3 ώρες πριν, Nabuko είπε Η ts έγραψε ότι χρησιμοποιεί ψεύτικα στοιχεία. Αν στείλει ταυτότητα που γράφει πχ Μαρία Παπαδοπούλου ενώ το όνομα στο φβ είναι Μαρία Μαράκι ή Mary gsxr ας πούμε, τι ακριβώς θα γίνει? Θα της το αλλάξουν στο κανονικό? Πως θα ξέρουν ότι είναι αυτή? Το φβ μπορεί να περιμένει ταυτότητα με επίθετο Μαράκι 😅 Ότι όνομα δούνε στην ταυτότητα, αυτό θα της βάλουν. Έχει γίνει άπειρες φορές, όποιο και αν ήταν το αρχικό όνομα 1
Basilhs23___ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 46 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Ότι όνομα δούνε στην ταυτότητα, αυτό θα της βάλουν. Έχει γίνει άπειρες φορές, όποιο και αν ήταν το αρχικό όνομα Εννοεις πως θα της αλλάξουν το ψεύτικο όνομα με αυτό της ταυτότητας. Ενδιαφέρον αν ισχύει, δεν γνωριζα ότι εφαρμόζουν κάτι τέτοιο. 1
poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 31 minutes ago, ΜΑΝΟΥΛΑ said: μπορεις να στειλεις ταυτοτητα κρυβοντας αυτα που δεν τους αφορουν.πχ αριθμο ταυτοτητας κτλ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα