Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έκανα χθες μια συναλλαγή με μέλος από εδώ με 10 θετικές. 

Από τότε χάθηκε πήρε τα  λεφτά και Λούης. Απόδειξη έχω στο wink bank αλλά δεν ξέρω αν μετράει. 

Εχω ελπίδες η το ξεχνάω; 

Επεξ/σία από Boubis1411
Δημοσ.
Μόλις τώρα, AntreasSverkos είπε

ξεχνα το. και πηγαινε παρακατω.

Άμα είναι και με θετικές να μας κλέβουν δεν έχει νόημα... Τι να πω 

Δημοσ.

ελπίζω να μην ήταν ακριβό τουλάχιστον.

αλλιώς μόνο χερι με χέρι κ έλεγχο 

ρίξτου κ ένα μειον, κράξε τον να μην την πατήσει κ άλλος

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Kthulhou είπε

ελπίζω να μην ήταν ακριβό τουλάχιστον.

αλλιώς μόνο χερι με χέρι κ έλεγχο 

ρίξτου κ ένα μειον, κράξε τον να μην την πατήσει κ άλλος

Δεν μπορώ να ρίξω τίποτα, έστειλα αναφορά στην διαχείριση μόνο μην την πατήσει και άλλος. 

Νομίζω δεν αφήνουν τα παιδιά να γίνεται το θέμα δημόσια γιαυτό δεν λέω ονόματα κλπ. 

Δεν πειράζει χάσαμε 50 ευρώ, να τα πιει στην υγεία μου. 

• Super Moderators
Δημοσ.

Για νιοστή φορά:

Εφόσον συμφωνήσετε στα βασικά, δηλαδή τιμή και τρόπο ολοκλήρωσης της συναλλαγής (αποστολή, συνάντηση κτλ.) μην προχωράτε σε κανένα άλλο βήμα (δηλαδή πληρωμή ή αποστολή αντικειμένου ή αναχώρηση για τόπο συνάντησης) αν πρώτα δεν έχετε οριστεί ως συναλλασσόμενο μέλος από τη δημιουργό της αγγελίας.

Σε διαφορετική περίπτωση, ούτε αξιολόγηση μπορείτε να αφήσετε, ούτε να παρέμβουμε είναι εύκολο, καθώς το έτερο μέλος μπορεί να ισχυριστεί πως δεν υπήρξε καμία τελική συμφωνία. Μη θεωρείτε καμία συμφωνία "δεδομένη", αν δεν έχετε οριστεί ως συναλλασσόμενο μέλος. Το σκεπτικό πίσω από αυτό το σύστημα έχει αναπτυχθεί λεπτομερώς, μεταξύ άλλων και στο σχετικό, επισημασμένο νήμα.

Το σύστημα αυτό έχει τεθεί σε ισχύ από 1/1/2018, εφαρμόζεται δηλαδή εδώ και τέσσερα συναπτά έτη, είναι κρίμα να επανερχόμαστε στα ίδια πράγματα. Διαθέστε ελάχιστα λεπτά να διαβάσετε το νήμα, ώστε να προστατεύσετε τον εαυτό σας και κατά προέκταση την κοινότητα.

Υπενθυμίζω εδώ, επίσης για νιοστή φορά, πως νομίμως δεν μπορούμε (και πολύ περισσότερο δεν θέλουμε) να βλέπουμε ιδιωτικές σας συνομιλίες. Επομένως, αυτές δεν λαμβάνονται καν υπόψη.

Σε περίπτωση της όποιας ένστασης, επικοινωνείτε με τα κεντρικά στο [email protected]

• Like 6
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...