Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 ώρες πριν, dbrillis είπε

και αν είσαι αριστεροχειρας content creator παθαίνεις tilt. 

Ασε τις καγκουριες ρε Lenovo, αν θες δωσε την 8αρα οθόνη χώρια. Το λαπτοπ ειναι έκτρωμα. 

αριστερόχειρας; δεν σε ρίξανε στον Καιάδα μικρό;    🤣🤣

Δημοσ.
10 ώρες πριν, dalan2007 είπε

Μαλλον ημουν ο μονος που του αρεσε ε??κριμα που η τιμη θα ειναι υψηλη...

Δεν είσαι ο μόνος! Απλά όσοι μας άρεσαν δεν γκρινιάζουμε λες και με έβαλαν να το αγοράσουμε με το ζόρι όπως όσοι δεν τους αρέσει! 🤣

11 ώρες πριν, kaiadas4 είπε

Τι καινοτομία ρε φίλε.οτι σχεδιαστική μπούρδα τους έρθει στο μυαλό όταν κάνουν brainstorming τώρα τελευταία μας το πασάρουν σαν να ανακάλυψαν την λύση για όλα τα προβλήματα του όποιου καταναλωτή και το βάζουν στη γραμμή παραγωγής.ελεος πια.νορμαλ προϊόντα σε λογικές τιμές θέλει ο κοσμος.ποσο δύσκολο;

Αν ήθελε αυτό μόνο ο κόσμος δεν θα πουλούσαν τόσο τα προιόντα της Apple! To ότι δεν σου αρέσει εσένα δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να είναι καλό και να έχει κοινό.

Στο κάτω κάτω ειδικά η Lenovo έχει 589 διαφορετικά laptop! Σίγουρα κάποιο καλύπτει ήδη και τις δικές σου ανάγκες.

• Like 2
Δημοσ.

Είναι πολύ χρήσιμο σε όσους κάνουν retouch και δεν θέλουν να κουβαλάνε μαζί τους εξτρα retouch Drawing Tablet/Monitor με καλώδια κτλ. 
π.χ ένα εδω https://www.amazon.co.uk/Artist12-Pro-Graphics-Drawing-Display/dp/B07VZF7ZC9/
Απλά θα είναι σημαντικό το πρόγραμμα που το συνοδεύει να αφήνει να κάνεις με άνεση τα retouch(τουλάχιστον στην φωτογραφία δείχνει να τα κάνει)
-Αυτο που θα ήθελα είναι να ήταν 2160p το μόνιτορ.

Κατα άλλα θα μπορούσε να έβγαζε και έκδοση για αριστερόχειρες ή να είχε έξυπνο σχεδιασμό που να ξεκουμπώνουν όλα και να κουμπώνουν από την άλλη(απλά ήταν λίγο πιο βαρυ). Εγω θα έλεγα ότι δεν έχω πρόβλημα να είναι είτε στη μια είτε στην άλλη το ίδιο μπορώ να τα χειριστώ.

Δημοσ.

Εκεί που είναι η δεύτερη οθόνη δεν ενοχλεί όταν γράφεις στο πληκτρολόγιο; Πιστεύω θα την ακουμπάς συνέχεια... 

Δημοσ.
14 ώρες πριν, dbrillis είπε

Ασε τις καγκουριες ρε Lenovo, αν θες δωσε την 8αρα οθόνη χώρια. Το λαπτοπ ειναι έκτρωμα. 

Μην ακούω ότι ναναι.... Αν είσαι αριστερόχειρας τότε μην το πάρεις! (και πάμε τώρα: ρατσίστρια η Lenovo, μακριά από την Lenovo! Μπορεί κι εμένα να με πείτε δεν το έχω απίθανο, τέτοιοι που είμαστε)

• Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, dbrillis είπε

Κάτσε από την άλλη μεριά τότε, για να την έχεις στα αριστερά 🤓

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θα ήθελα η δεύτερη να ήταν αποσπώμενο OLED tablet με δυνατότητα κλήσεων και επεξεργαστή ξεχωριστό Gen1 που κουμπωμένο επάνω στο λάπτοπ να υπάρχει διπλό λειτουργικό και στις 2 οθόνες και Windows και Android.. και να είναι και επέκταση και στα 2 λειτουργικά (να κάνεις switch όποτε θέλεις επίσης)... έτσι θα ήταν ένα διαμάντι αποτελούμενο από όλα σε ένα... τρομερό.. έτσι όπως είναι τώρα απλά οκ... το έχουμε δει το έργο πολλές φορές...

Επεξ/σία από tsarouc
Δημοσ.

Προσωπικά θα με βόλευε απίστευτα την ώρα που γράφω κώδικα, να κάνω στην 2η οθόνη ένα γρήγορο search η να έχω μόνιμα εκεί τον emulator του android studio. Αν η τιμή του είναι λογική θα το σκεφτόμουν.  

• Like 1
Δημοσ.

Καταλαβαίνω γιατί σε κάποιους αρέσει, όπως καταλαβαίνω και αυτούς που δεν τους αρέσει καθόλου.

Μπορώ να σας πω όμως μία χρήση π.χ. που βολεύει τρομερά για ένα επαγγελματία.
Λάπτοπ για προγράμματα χειρισμού φώτων. Μπορείς πολύ εύκολα να παίξεις φώτα με την κεντρική οθόνη που είναι touchscreen και να χρησιμοποιήσεις την δεύτερη σαν Programmer, ή βασικά intensity faders για να φτιάχνεις πράγματα εκείνη την στιγμή realtime.

Για έναν τέτοιο επαγγελματία, πιθανόν να αξίζει το κόστος.

Δημοσ.

Αισθητικά δεν είναι και πολύ όμορφη η δεύτερη οθόνη αλλά το βασικό για μένα είναι ότι δεν θα είναι χρήσιμη. Αν θες να κάνεις κάτι στην δεξιά μεριά, δεν θα έχεις που να στηρίξεις το χέρι σου. Επίσης δεν αναφέρει αν έχει επίπεδα πίεσης και πολύ φοβάμαι ότι δεν έχει. Οπότε πάλι για content creator ίσως μία μαύρη γραφίδα του φανεί πιο χρήσιμη.

Έχω μία απορία εδώ. Λογιστικό φύλλο λογικά εννοούμε τύπου Google Sheets ή Excel σωστά; Calculator εννοούμε την κλασική αριθμομηχανή που έχουν τα windows ή υπάρχει κάποιο app εκεί έξω που κάνει εύκολη την περιήγηση στο excel και δεν το έχω πάρει χαμπάρι. Πείτε μου ναι, διότι αδυνατώ να πιστέψω ότι κάποιος θέλει να προσθέσει 15 κελιά και αντί να γράψει =SUM(xxxxx) πάει και βγάζει κομπιουτεράκι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...