Προς το περιεχόμενο

win11 ελληνικα και διαφορες με την γλωσσα εκινησης πληκτρολογιου

sv3fub

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, Τέρης Α. είπε

* Για στιγμιότυπο οθόνης σε συγκεκριμένο σημείο χρησιμοποιώ το ''PrtScn'', για όλη την οθόνη ''Win+PrtScn'', για επεξεργασία εικόνων:

Spoiler

2120036643_.png.060c0103e8dd3dd536f5938bf03fbe4c.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Εδώ αναλαμβάνει η ζωγραφική!

γι αυτούς που το παίζουν οτι σιγά το πρόβλημα στα 11ρια Βέβαια δεν ξερω αν παίζει ρολο το υλικο που δεν πληρει τις προϋποθέσεις και πειράζουμε μητρώο Δεν ξερω αν αυτοί με pc που εχουν τις προδιάγραφες αν έχουν θέμα

Επεξ/σία από hp8
  • Thanks 1

Βάζω το faststone ή το irfanview όπως έκανα από τον καιρό των xp και κάνω αυτό και πάρα πολλά άλλα που δεν κάνει η ζωγραφική όπως μαζική επεξεργασία κτλ. Σιγά το πρόβλημα! :D

Πέρα όμως από τα αστεία, κατανοώ ότι θα έπρεπε να δουλεύει σωστά από την στιγμή που το προϊόν είναι πλέον σε retail έκδοση και ο κόσμος πληρώνει γι' αυτό.

Επίσης μου έχει καρφωθεί και μια σκέψη/απορία που πρέπει να την ελέγξω. Όταν είχα στήσει το pc με τα 11 δούλευε κανονικά η ζωγραφική στα Ελληνικά. Πήρα πριν λίγο καιρό μια μεταχειρισμένη gtx 770 για να αντικαταστήσω την hd3580 που είχε πάνω και όταν την έστησα με drivers και έκανα επανεκκίνηση παρατήρησα ότι η ζωγραφική πλέον δεν άνοιγε στα Ελληνικά και χωρίς να έχω κάνει καμία άλλη αλλαγή πέρα από απεγκατάσταση των drivers της amd και εγκατάσταση της nvidia.

10 λεπτά πριν, micos000 είπε

Επίσης μου έχει καρφωθεί και μια σκέψη/απορία που πρέπει να την ελέγξω. Όταν είχα στήσει το pc με τα 11 δούλευε κανονικά η ζωγραφική στα Ελληνικά. Πήρα πριν λίγο καιρό μια μεταχειρισμένη gtx 770 για να αντικαταστήσω την hd3580 που είχε πάνω και όταν την έστησα με drivers και έκανα επανεκκίνηση παρατήρησα ότι η ζωγραφική πλέον δεν άνοιγε στα Ελληνικά και χωρίς να έχω κάνει καμία άλλη αλλαγή πέρα από απεγκατάσταση των drivers της amd και εγκατάσταση της nvidia.

με μια 6450  και c2q με όλα τα update πάει καλα προς το παρόν 

16 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε

Το Microsoft srore ενημερώθηκε; 

Αρε Τερη ωρες ωρες αναρωτιεμαι γιατι δεν εχω κανα μεσον να σε χωσω μεσα στη microsoft για δημοσιες σχεσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Insomnia είναι πιο γνωστό και από το Google, οπότε περισσότερο κόσμο εξυπηρετώ εδώ απ' ότι αν ήμουν στη Microsoft!

Επεξ/σία από Τέρης Α.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...