hp8 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Τέρης Α. είπε * Για στιγμιότυπο οθόνης σε συγκεκριμένο σημείο χρησιμοποιώ το ''PrtScn'', για όλη την οθόνη ''Win+PrtScn'', για επεξεργασία εικόνων: Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Εδώ αναλαμβάνει η ζωγραφική! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Εδώ αναλαμβάνει η ζωγραφική! γι αυτούς που το παίζουν οτι σιγά το πρόβλημα στα 11ρια Βέβαια δεν ξερω αν παίζει ρολο το υλικο που δεν πληρει τις προϋποθέσεις και πειράζουμε μητρώο Δεν ξερω αν αυτοί με pc που εχουν τις προδιάγραφες αν έχουν θέμα Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2022 από hp8 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Βάζω το faststone ή το irfanview όπως έκανα από τον καιρό των xp και κάνω αυτό και πάρα πολλά άλλα που δεν κάνει η ζωγραφική όπως μαζική επεξεργασία κτλ. Σιγά το πρόβλημα! Πέρα όμως από τα αστεία, κατανοώ ότι θα έπρεπε να δουλεύει σωστά από την στιγμή που το προϊόν είναι πλέον σε retail έκδοση και ο κόσμος πληρώνει γι' αυτό. Επίσης μου έχει καρφωθεί και μια σκέψη/απορία που πρέπει να την ελέγξω. Όταν είχα στήσει το pc με τα 11 δούλευε κανονικά η ζωγραφική στα Ελληνικά. Πήρα πριν λίγο καιρό μια μεταχειρισμένη gtx 770 για να αντικαταστήσω την hd3580 που είχε πάνω και όταν την έστησα με drivers και έκανα επανεκκίνηση παρατήρησα ότι η ζωγραφική πλέον δεν άνοιγε στα Ελληνικά και χωρίς να έχω κάνει καμία άλλη αλλαγή πέρα από απεγκατάσταση των drivers της amd και εγκατάσταση της nvidia. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 10 λεπτά πριν, micos000 είπε Επίσης μου έχει καρφωθεί και μια σκέψη/απορία που πρέπει να την ελέγξω. Όταν είχα στήσει το pc με τα 11 δούλευε κανονικά η ζωγραφική στα Ελληνικά. Πήρα πριν λίγο καιρό μια μεταχειρισμένη gtx 770 για να αντικαταστήσω την hd3580 που είχε πάνω και όταν την έστησα με drivers και έκανα επανεκκίνηση παρατήρησα ότι η ζωγραφική πλέον δεν άνοιγε στα Ελληνικά και χωρίς να έχω κάνει καμία άλλη αλλαγή πέρα από απεγκατάσταση των drivers της amd και εγκατάσταση της nvidia. με μια 6450 και c2q με όλα τα update πάει καλα προς το παρόν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Κι εγώ με παρόμοιο σύστημ c2d, 3580, 4gb δεν είχα θέμα. Όταν άλλαξα την vga και έβαλα nvidia έπαψε και να λειτουργεί η ζωγραφική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Το Microsoft srore ενημερώθηκε; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 16 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Το Microsoft srore ενημερώθηκε; Αρε Τερη ωρες ωρες αναρωτιεμαι γιατι δεν εχω κανα μεσον να σε χωσω μεσα στη microsoft για δημοσιες σχεσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Το Insomnia είναι πιο γνωστό και από το Google, οπότε περισσότερο κόσμο εξυπηρετώ εδώ απ' ότι αν ήμουν στη Microsoft! Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2022 από Τέρης Α. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα