sv3fub Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 καλή χρονιά μήπως γνωρίζει κάποιος γιατί στα 11 ελληνικά αν έχεις γλώσσα εκκίνησης πληκτρολογίου ελληνικά τότε η ασφάλεια των win είναι στα ελληνικά και η ζωγραφική δεν δουλεύει, και αν έχεις γλώσσα εκκίνησης πληκτρολογίου αγγλικά η ασφάλεια των win είναι στα αγγλικά και η ζωγραφική είναι αγγλική και δουλεύει και αν μπορούμε να τα κάνουμε ( αντιβαριους και ζωγραφική) στα ελληνικά ή να ξαναβάλω τα 10. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Επειδη εκει στην ms ειναι τοσο ανικανοι που "δεν μπορουν να γραψουν μια εφαρμογη τυπου hello world χωρις να κανουν 5 λαθη". Το παραπανω εινια ατακα ενος τυπου στο twitter, με αφορμη το ελεεινο bug του exchange server 2019/2016 που ανακαλυφθηκε προσφατα (y2k22 exchange bug για οποιον θελει να το ψαξει). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Τι εννοείς "γλώσσα εκκίνησης πληκτρολογίου"; Αναφέρεσαι στο εικονίδιο γλώσσας; Τα windows είναι στην Ελληνική γλώσσα ή στην Αγγλική; Έβαλα Ελληνικά 11άρια σε pc (c2d) και η ζωγραφική δούλευε κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sv3fub Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 7 ώρες πριν, micos000 είπε Τι εννοείς "γλώσσα εκκίνησης πληκτρολογίου"; Αναφέρεσαι στο εικονίδιο γλώσσας; Τα windows είναι στην Ελληνική γλώσσα ή στην Αγγλική; Έβαλα Ελληνικά 11άρια σε pc (c2d) και η ζωγραφική δούλευε κανονικά. τα win ελληνικα οταν ξεκινανε η γλωσσα κατω δεξια στο ρολοι ΕΛ δεν δουλευει η ζωγραφικη αν οταν ξεκινανε ειναι ENG τοτε το αντιβαριους ειναι στα αγγλικα, η ζωγραφικη ειναι paint και το σημειωματαριο note ολα αγγλικα........πες μου τι δεν καταλαβαινεις (δεν ξερω μπορω να καταγραψω βιντεακι και να το ανεβασω;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Άρα αναφέρεσαι στην γλώσσα πληκτρολογίου. Αυτό δηλαδή συμβαίνει στο δικό σου pc; Πρέπει να σε ρωτήσω όμως πως αλλάζεις την ένδειξη στο εικονίδιο. Η σωστή διαδικασία είναι από εδώ... ... και όχι από εδώ... Αν το αλλάζεις από το 2ο (Γλώσσα εμφάνισης των windows) τότε στην ουσία αλλάζεις τα windows στα Αγγλικά και γι αυτό μάλλον σου αλλάζει η ζωγραφική σε paint. Αυτό είναι ένα θέμα στα 11άρια που πιθανόν δεν διορθώθηκε ακόμα, αν και στην δικιά μου εγκατάσταση δουλεύει κανονικά η ζωγραφική στα Ελληνικά. Δεν ξέρω όμως αν παίζει ρόλο που εγώ ποτέ δεν δημιουργώ χρήστη με Ελληνικούς χαρακτήρες και ο χρήστης που έκανα κατά την εγκατάσταση είναι τοπικός (δηλαδή σύνδεση με απλό user name και χωρίς κωδικό) και όχι λογαριασμός microsoft (δηλαδή σύνδεση με email και κωδικό). Αυτό για να το επιτρέψει ε εγκατάσταση δεν θα πρέπει να είναι συνδεμένο το pc στο ίντερνετ. Αν βρει σύνδεση θα επιμένει για λογαριασμό microsoft. Υπάρχει ήδη thread που ασχολείται με το θέμα των 11 και έχω αναφερθεί και εκεί για τα παραπάνω. Πάντως αν είναι το ότι δεν δουλεύει η ζωγραφική το μόνο σου πρόβλημα μην ασχολείσαι άλλο. Υπάρχουν δεκάδες εναλλακτικά που δουλεύουν άψογα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sv3fub Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 14 ώρες πριν, micos000 είπε Άρα αναφέρεσαι στην γλώσσα πληκτρολογίου. Αυτό δηλαδή συμβαίνει στο δικό σου pc; Πρέπει να σε ρωτήσω όμως πως αλλάζεις την ένδειξη στο εικονίδιο. Η σωστή διαδικασία είναι από εδώ... ... και όχι από εδώ... Αν το αλλάζεις από το 2ο (Γλώσσα εμφάνισης των windows) τότε στην ουσία αλλάζεις τα windows στα Αγγλικά και γι αυτό μάλλον σου αλλάζει η ζωγραφική σε paint. Αυτό είναι ένα θέμα στα 11άρια που πιθανόν δεν διορθώθηκε ακόμα, αν και στην δικιά μου εγκατάσταση δουλεύει κανονικά η ζωγραφική στα Ελληνικά. Δεν ξέρω όμως αν παίζει ρόλο που εγώ ποτέ δεν δημιουργώ χρήστη με Ελληνικούς χαρακτήρες και ο χρήστης που έκανα κατά την εγκατάσταση είναι τοπικός (δηλαδή σύνδεση με απλό user name και χωρίς κωδικό) και όχι λογαριασμός microsoft (δηλαδή σύνδεση με email και κωδικό). Αυτό για να το επιτρέψει ε εγκατάσταση δεν θα πρέπει να είναι συνδεμένο το pc στο ίντερνετ. Αν βρει σύνδεση θα επιμένει για λογαριασμό microsoft. Υπάρχει ήδη thread που ασχολείται με το θέμα των 11 και έχω αναφερθεί και εκεί για τα παραπάνω. Πάντως αν είναι το ότι δεν δουλεύει η ζωγραφική το μόνο σου πρόβλημα μην ασχολείσαι άλλο. Υπάρχουν δεκάδες εναλλακτικά που δουλεύουν άψογα. αν θελεις σου δινω τηλεφωνο μου να συνενοηθουμε οσο για τον φιλο που ωρύεται οτι υπαρχουν και αλλα προγραμματα εκτος την ζωγραφικη να ξερει οτι ΟΤΑΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 8 ώρες πριν, sv3fub είπε αν θελεις σου δινω τηλεφωνο μου να συνενοηθουμε οσο για τον φιλο που ωρύεται οτι υπαρχουν και αλλα προγραμματα εκτος την ζωγραφικη να ξερει οτι ΟΤΑΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ Έχεις δίκιο. Σε Ελληνικά win (με ελληνικό iso) όταν κατά την εγκατάσταση επιλέξουμε «Ελληνικά για σωστή διάταξη πληκτρολογίου ή μέθοδος εισόδου» και μετά προσθέσουμε νέα διάταξη για Αγγλικά, τότε στα win όταν ξεκινήσουν θα γράφεις με Ελληνικά (η παρακάτω φωτογραφία). Τότε η Ζωγραφική θα είναι μεταφρασμένη σε Ελληνικά, αλλά θα κολλάει. Αν τώρα βάλεις τα Αγγλικά πρώτα, τότε η ζωγραφική αυτόματα μεταφράζεται σε Αγγλικά και δουλεύει μια χαρά (η παρακάτω φωτογραφία). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Φαντάζομαι ότι αυτό το bug είναι ακόμα στα 11άρια. Αύριο θα το δω στον υπολογιστή στο γραφείο που έβαλα 11 αν ισχύει και σε μένα αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sv3fub Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 αγαπητε micos000 εχω κανει μεχρι στιγμης 14 φορματ με 11αρια στους υπολογιστες μου (5 σταθεροι - 4 λαπτοπ) και εχω απελπιστει ειναι χειροτερα απο τα vista σκεφτομαι να δουλεψω παλι τα 10 γιατι οταν η micro μου τα εδωσε πριν κυκλοφορισουν για δοκιμη (αγγλικα) αλλα λογω οτι γνωριζω μονο ελληνικα δεν τα δουλεψα ποτε (αλλα σαν αγγλικα δεν θα ειχαν τετοια θεματα) (στις μεταφρασεις με βοηθανε τα παιδια μου οταν εχουν κεφι ) αν καποιος γνωριζει τα περι αλλαγης γλωσσας σε 2η και 6η φωτογραφια που ανεβασα ας βοηθησει ...ευχαριστω εκ των προτερων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, sv3fub είπε ειναι χειροτερα απο τα vista σκεφτομαι να δουλεψω παλι τα 10 Παραδεχεσαι λοιπον οτι λεω παραπανω, πως η ms εχει ανικανους devs που δεν μπορουν να γραψουν σωστα μια απλη εφαρμογη. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2022 από jim_p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Επανέρχομαι. Το πρωί άνοιξα το pc με τα 11 και τώρα δεν μου ανοίγει κι εμένα η ζωγραφική. Άλλαξα την σειρά στις προτιμώμενες γλώσσες όπως παρέθεσε παραπάνω ο @andreas1gr και όντως, αλλάζει ο τίτλος της ζωγραφικής σε paint και ανοίγει κανονικά. Επίσης αλλάζει και το defender στα Αγγλικά όπως είπε ο @sv3fub, καθώς και όλες τις εφαρμογές από το Microsoft store. Προφανώς είναι κάποιο bug και φαντάζομαι θα διορθωθεί στην πορεία. Εγώ πάντως έκανα και ένα bug report. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2022 από micos000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δυστυχώς αυτό συμβαίνει από τη κυκλοφορία των 11 μέχρι τώρα... Στις 7/1/2022 στις 8:32 ΜΜ, sv3fub είπε η ζωγραφική δεν δουλεύει, Μια ερώτηση. Τι ζωγραφική που/ πως τη χρησιμοποιείτε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εγώ, πουθενά. Προτιμώ το irfan view ή το faststone. Αλλά είναι ένα bag που πρέπει να διορθωθεί όπως και να 'χει. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2022 από micos000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 47 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Μια ερώτηση. Τι ζωγραφική που/ πως τη χρησιμοποιείτε; για ψιλοπράγματα χωρίς εγκατάσταση επιπλέον προγράμματος ΠΧ στιγμιότυπο οθόνης - αλλαγή μεγέθους - περικοπή - περιστροφή εικόνας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Τα γνωρίζω αυτά. Επίσης για να σχεδιάσω μερικά πράγματα σε μια εικόνα, π.χ. όπως εδώ. Επίσης, ανέφερα το πρόβλημα που υπάρχει σε ένα γνωστό μου που είναι του χώρου και γέλαγε μαζί με άλλους φίλους του και μετά με κορόιδευε ''σε εμποδίζει να ξεδιπλώσεις το ταλέντο σου, ε;'' ή κάπως έτσι. * Για στιγμιότυπο οθόνης σε συγκεκριμένο σημείο χρησιμοποιώ το ''PrtScn'', για όλη την οθόνη ''Win+PrtScn'', για επεξεργασία εικόνων: Spoiler και για βίντεο: Spoiler Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2022 από Τέρης Α. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα