Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξέρει κανείς αν την αντιρρήση για δασικό χάρτη μπορείς να την κάνεις μόνος σου (online) και τι χαρτιά είναι απαραίτητα ?

Επεξ/σία από GREGORYMO
Διόρθωση
Δημοσ.

Ενταση   δυσκολο  το  βλεπω🤣.....ενσταση   μαλλον   εννοεις.

Καλο   θαναι   να  απευθυνθεις  σε   μηχανικο/δασολογο   γιατι  μονος  θα  κανεις

μια  τρυπα  στο  νερο.

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλή χρονιά

Την είχα κάνει μόνος μου (Ιούλ 2017). Απ' ότι θυμάμαι δεν ήταν και τόσο δύσκολο. Λίγο με τις συντεταγμένες πρέπει να προσέξεις.

Το πιο βασικό είναι να συγκεντρώσεις όσο το δυνατόν περισσότερα αποδεικτικά στοιχεία για να υποστηρίξεις την αντίρρηση. Αυτά μπορεί να είναι συμβόλαια (ειδικά πριν το 1930), τεχνική πραγματογνωμοσύνη (βεβαίωση-περιγραφή από γεωπόνο μάλλον για ίχνη καλλιέργειας, δηλώσεις ΟΣΔΕ, διοικητικές πράξεις (από παλιές κοινότητες, νομαρχίες ή πιο πρόσφατες) και ίσως και άλλα που δεν τα ξέρω. Η δική μου αντίρρηση δεν έχει εξεταστεί ακόμη αλλά μου είπαν ότι μπορώ να καταθέσω μέχρι και την τελευταία στιγμή ή κατά τη διάρκεια εξέτασης της αντίρρησης (υποθέτω σε ενημερώνουν και μπορείς να παρευρεθείς) ό, τι δικαιολογητικό βρω.

Και επί τη ευκαιρία, για να μην ανοίξω καινούριο θέμα, αν κάποιος φίλος έχει τελειώσει με αυτή τη διαδικασία και δεν του είναι κόπος ας παραθέσει την εμπειρία του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...