JOHN360GR Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δείτε την εδώ καλά, γιατί δεν θα την ξαναδείτε απο κοντά...😅
Cell_7 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 52 λεπτά πριν, Thresh είπε Έτσι κι αλλιώς αν κάνεις calibration δεν υπάρχει περίπτωση να την έχεις στη μέγιστη φωτεινότητα. Με mini-led πολύ πιθανόν να έχει πολλά dimming zones οπότε σε HDR θα γίνει η ζημιά
lparkmtm Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Παρά είναι μεγάλη μου φαίνεται για gaming...
Lalakis91 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 6 ώρες πριν, totalius είπε Η καρτούλα που χρειάζεσαι για να παίξεις σε αυτη κοστίζει ενάμισι νεφρό δυστυχως εχω την καρτα και δεν εχω τα λεφτα ομως για το μονιτορ 1
harisnikolop Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Όποιος την λιγουρευεται ας μπει στο αντίστοιχο subreddit για να δει τα προβλήματα της g9 και g9 neo. 1
manolis940 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 9 ώρες πριν, lparkmtm είπε Παρά είναι μεγάλη μου φαίνεται για gaming... Το πληκτρολόγιο είναι μικρό !
forgotten Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 μπα , η τελευταια επενδυση ηταν σε neo qled tv samsung , προς το παρον ευχαριστημενος για τις κονσολες και την αποδοση της αλλα να σκασω ξανα λεφτα μπορει και περισοτερα για μικροτερη οθονη ποτε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα