Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλή χρόνια ! Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση ως καινούργιος χρήστης τους fotoshop θα ήθελα να μου προτείνεται ένα λαπτοπ για κυρία χρήση του το photoshop . Το μέγιστο ποσο που μπορώ να δώσω είναι 1700 ευρώ . Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και ελπίζω να έχω γράψει σε σωστό τοπικ!!!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, δημητριος22φ είπε

Καλησπέρα και καλή χρόνια ! Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση ως καινούργιος χρήστης τους fotoshop θα ήθελα να μου προτείνεται ένα λαπτοπ για κυρία χρήση του το photoshop . Το μέγιστο ποσο που μπορώ να δώσω είναι 1700 ευρώ . Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και ελπίζω να έχω γράψει σε σωστό τοπικ!!!

Προσπάθησε να συντάξεις σωστά αυτό που ζητάς γιατί ομολογώ δεν βγαίνει νόημα...

μφχ

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kormos είπε

Προσπάθησε να συντάξεις σωστά αυτό που ζητάς γιατί ομολογώ δεν βγαίνει νόημα...

μφχ

Πολύ καλά λοιπόν . Έχει περίπου 1 μήνα που ξεκινάω με εφαρμογές όπως photoshop Corel , video editing και γενικά επεξεργασία φωτογραφιών και σκίτσων . Σκέφτομαι μέχρι και γραφίδα να παρω λόγο μιας εμπειρίας στην ζωγραφική . Δυστυχώς το λαπτοπ που έχω είναι 5ετιας ούτε καλά καλά σκληρό δίσκο ssd δεν έχει . Όποτε θα ήθελα να μου προτείνεται ένα λαπτοπ που θα είναι άξιο να βγάλει εις πέρας τις προσδοκίες μου και με το παραπάνω . Γι αυτό και το ποσο που δίνω είναι υψηλό (1700) . Ελπίζω να ήμουν πιο ακριβώς και συγνώμη .

Δημοσ.

Δεν μπορεί ενα λαπτοπ 5ετιας να μην τρέχει photoshop... το δικο μου ειναι πιο παλιο ακομη και με 8 γιγα μνημη και ssd παει πολυ ικανοποιητικα εκτος και αν κανεις τιποτα αφισες εκει κολλα και το δικο μου, αλλα δεν ειναι θεμα τοσο λαπτοπ οσο ρυθμισεων του φωτοσοπ για να αξιοποιησει περισσοτερη μνημη.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, δημητριος22φ είπε

Πολύ καλά λοιπόν . Έχει περίπου 1 μήνα που ξεκινάω με εφαρμογές όπως photoshop Corel , video editing και γενικά επεξεργασία φωτογραφιών και σκίτσων . Σκέφτομαι μέχρι και γραφίδα να παρω λόγο μιας εμπειρίας στην ζωγραφική . Δυστυχώς το λαπτοπ που έχω είναι 5ετιας ούτε καλά καλά σκληρό δίσκο ssd δεν έχει . Όποτε θα ήθελα να μου προτείνεται ένα λαπτοπ που θα είναι άξιο να βγάλει εις πέρας τις προσδοκίες μου και με το παραπάνω . Γι αυτό και το ποσο που δίνω είναι υψηλό (1700) . Ελπίζω να ήμουν πιο ακριβώς και συγνώμη .

macbook air m1 256GB αλλα πρεπει να ειναι λαπτοπ; Ισως δες και το iMac με τον m1 στα 1500 γιατι αναλογα την τελικη χρηση μπορει να σου χρειαζεται το real estate μιας οθονης >20 ιντσων για να πεις οτι κανεις σωστη δουλεια

Δημοσ.
18 ώρες πριν, δημητριος22φ είπε

16 ώρες πριν, δημητριος22φ είπε

Θες αγορά εξολοκλήρου ή ενημέρωση για επίλυσητου θέματος με το παλιό σου Notebook, μήπως και μπορεί να σε απαλάξει από την αγορά νέου...?

Εναλλακτικά αν και υπερβολικά τα 2 παρακάτω μηχανήματα που αναφέρω (αλλά αφού έχεις budget πάρε κάτι δυνατό)... ίσως πρέπει να βάλεις όλες τις σκέψεις σου ξανά στο τραπέζι.

πχ πόσο σίγουρος είσαι πως θες Notebook για τέτοιες εργασίες? Έχεις σκεφτεί πως ίσως δεν καλύψουν τις ανάγκες σου οι ίντσες από τις οθόνες των Notebooks?

https://www.exclusivestores.gr/dell/dell_product_details/244-94-DENSR7400B1/DELL-Laptop-Inspiron-7400-14.5''-QHD--i7-1165G7-16GB-1TB-SSD-NVIDIA-GeForce-MX350-2GB-Win-10-Pro

https://www.exclusivestores.gr/dell/dell_product_details/244-94-DENSR7610E/DELL-Laptop-Inspiron-7610-16''-16:10-3K--i7-11800H-16GB-512GB-SSD-NVIDIA-GeForce-RTX-3050Ti-4GB-Win-10-Pro

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αφου ειναι καινουργιος στο Photoshop ξεκινα αναβαθμιζοντας το laptop με ενα δίσκο ssd και περασε του απο Windows 10 και πανω.

Αν συνεχισεις τοτε ειναι καλυτερο να πας σε ενα PC με καρτα γραφικων με  2 GB of GPU μνημη για rendering & μαζι ενα ποιοτικο monitor 27"

Δημοσ.
Στις 2/2/2022 στις 5:03 ΠΜ, pxl είπε

Αφου ειναι καινουργιος στο Photoshop ξεκινα αναβαθμιζοντας το laptop με ενα δίσκο ssd και περασε του απο Windows 10 και πανω.

Αν συνεχισεις τοτε ειναι καλυτερο να πας σε ενα PC με καρτα γραφικων με  2 GB of GPU μνημη για rendering & μαζι ενα ποιοτικο monitor 27"

Μάλλον "ναυάγησε" η σκέψη... Δεν βλέπω να μας έχει επιστρέψει κάποιο φηντμπακ...🙂

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...