Haldol Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Hello. Φτιάχνω ένα custom rackάκι μέσ' τη... ντουλάπα. Δυστυχώς, η ντουλάπα είναι αρκετά στενή, οπότε δε γινόταν να βάλω ένα "έτοιμο" rack για να ξεμπερδέψω. Έτσι πήρα rack rails με σκοπό να τα βιδώσω στις άκρες. Όμως η ντουλάπα είναι τόσο στενή, που ακόμα και τα μηχανήματα μαζί με τα rack rails, δε χωράνε στο φάρδος! Η τελευταία μου απόπειρα πριν... πλανίσω τη ντουλάπα, είναι να στηρίξω τα μηχανήματα "ανορθόδοξα", ήτοι, μέσα από τα rack rails! Και είμαι "σχεδόν" τυχερός. Εάν στηρίξω τα μηχανήματα μέσα απ'τα rack rails, όλα έρχονται τέλεια στο φάρδος... αλλά πως θα τα στηρίξω έτσι; Τα κλασικά τετράγωνα "πιαστράκια" για rack (αλήθεια, πως λέγονται αυτά?) μπαίνουν πίσω απ'το rail, εκεί που θέλω να βάλω το μηχάνημα. Άρα τι κάνουμε; Καμιά ιδέα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kthulhou Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 και γιατί δεν πας ΙΚΕΑ, Πράκτικερ ή στον μαραγκό της γειτονιάς, να πάρεις 3-4-5 σανίδες, να τις χρησιμοποιήσεις ως ράφια και μεταλλικές γωνίες για να τα στηρίξεις? με τις διαστάσεις που θες/χρειάζεσαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 20 ώρες πριν, Kthulhou είπε και γιατί δεν πας ΙΚΕΑ, Πράκτικερ ή στον μαραγκό της γειτονιάς, να πάρεις 3-4-5 σανίδες, να τις χρησιμοποιήσεις ως ράφια και μεταλλικές γωνίες για να τα στηρίξεις? με τις διαστάσεις που θες/χρειάζεσαι Αυτό σκέφτηκα αρχικά (και μάλιστα έχω κόψει και κόντρα πλακέ στις σωστές διαστάσεις) αλλά εν τέλει προτίμησα το "τυποποιημένο" και "σωστό". Οι λύσεις που ΄έχω σκεφτεί είναι δύο: 1. Απλές καρόβιδες με παξιμάδι; 2. Φάγωμα με το router (το ξυλουργικό) της ντουλάπας για 1mm σε κάθε μεριά, ώστε να μπουν "κανονικά" τα rack rails; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 On 07/01/2022 at 16:27, Haldol said: Τα κλασικά τετράγωνα "πιαστράκια" για rack (αλήθεια, πως λέγονται αυτά?) μπαίνουν πίσω απ'το rail, εκεί που θέλω να βάλω το μηχάνημα. Άρα τι κάνουμε; Καμιά ιδέα; rack mount kit εννοεις;εν ελληνιστι αυτακια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Όχι, εννοούσα τα cage nuts: Αυτά δε ξέρω πως τα λέμε και τα λέω "τετραγωνάκια". Εν τέλει παίδες, ακολούθησα τον πιο μπελαλίδικο, αλλά ορθό δρόμο, και "έφαγα" αυτό το ~1mm απ'τη ντουλάπα με το router (το ξυλουργικό). Τώρα μπαίνουν όλα άψογα! Τις επόμενες μέρες θα ολοκληρώσω τα δικτυακά μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavloa Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Όταν το ολοκληρώσεις αν θες ανέβασε φώτο να υπάρχει και αν θέλει κάποιος να κάνει κάτι παρόμοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 13 hours ago, Haldol said: Όχι, εννοούσα τα cage nuts: Αυτά δε ξέρω πως τα λέμε και τα λέω "τετραγωνάκια". Εν τέλει παίδες, ακολούθησα τον πιο μπελαλίδικο, αλλά ορθό δρόμο, και "έφαγα" αυτό το ~1mm απ'τη ντουλάπα με το router (το ξυλουργικό). Τώρα μπαίνουν όλα άψογα! Τις επόμενες μέρες θα ολοκληρώσω τα δικτυακά μου στα ελληνικα Εγκλωβισμένο παξιμάδι θα το δεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 στα αγγλικα ειναι πραγματι cage/rack nuts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα