gta Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά, Σκέφτομαι να αγοράσω το 13 και έχω κολλήσει σε ποιο από τα δύο, όσον αφορά το μέγεθος του pro max. Σκέφτομαι μήπως είναι μεγάλο. Μέχρι στιγμής είμαι κάτοχος του xs max αλλά το 13 pro max είναι μεγαλύτερο. Τι μου προτείνετε?
ronnie79 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 21 λεπτά πριν, gta είπε Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά, Σκέφτομαι να αγοράσω το 13 και έχω κολλήσει σε ποιο από τα δύο, όσον αφορά το μέγεθος του pro max. Σκέφτομαι μήπως είναι μεγάλο. Μέχρι στιγμής είμαι κάτοχος του xs max αλλά το 13 pro max είναι μεγαλύτερο. Τι μου προτείνετε? Να τα δεις από κοντά και να αποφασίσεις μόνος σου 1
gta Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Τα έχω δει. Απλά ο πωλητής μου είπε ότι εφόσον διαθέτω το ποσό να πάω στο pro max που είναι η ναυαρχίδα και το μέγεθος θα το συνηθίσω. Είναι όμως έτσι ή θα μου φαίνεται μεγάλο? Αυτό είναι κάτι που δεν μπορείς να το καταλάβεις με μία φορά που θα το δεις.
giannis_ps_21 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 15 λεπτά πριν, gta είπε Τα έχω δει. Απλά ο πωλητής μου είπε ότι εφόσον διαθέτω το ποσό να πάω στο pro max που είναι η ναυαρχίδα και το μέγεθος θα το συνηθίσω. Είναι όμως έτσι ή θα μου φαίνεται μεγάλο? Αυτό είναι κάτι που δεν μπορείς να το καταλάβεις με μία φορά που θα το δεις. Φίλε μου εγώ είχα το Xs max όπως εσύ και πήγα στο 13 pro max. Αν πάρεις μια θήκη που δεν προσθέτει πολύ όγκο τότε δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Δεν θα καταλάβεις τη διαφορά καθόλου. Δεν σε παίρνω και στο λαιμό μου, αλλά έχω την εντύπωση ότι ούτε εσύ θα καταλάβεις διαφορά.
koutsis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, gta είπε Τα έχω δει. Απλά ο πωλητής μου είπε ότι εφόσον διαθέτω το ποσό να πάω στο pro max που είναι η ναυαρχίδα και το μέγεθος θα το συνηθίσω. Είναι όμως έτσι ή θα μου φαίνεται μεγάλο? Αυτό είναι κάτι που δεν μπορείς να το καταλάβεις με μία φορά που θα το δεις. καταρχήν και τα δύο είναι ναυαρχιδες απλά το max εχει μεγαλύτερη οθόνη και μπαταρια, κατά τα άλλα είναι ίδια. Εφόσον προέρχεσαι απο xs max και σε βολεύει, μια χαρά θα είσαι με το pro max. Δεν έχουν σημαντική διαφορά ... Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2022 από koutsis
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΟΜΠΟΥ Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Εμένα πάντως που πήρα το 13 pro max με την clear case της Apple μου φαίνεται αρκετά βαρύ -το έχω 15 ημέρες-
koutsis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΟΜΠΟΥ είπε Εμένα πάντως που πήρα το 13 pro max με την clear case της Apple μου φαίνεται αρκετά βαρύ -το έχω 15 ημέρες- Ε είναι βαρύ αλλά έχει και πολύ μεγάλη μπαταρία. Μην το ξεχνάμε...
giannis_ps_21 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Εγώ μπροστά στην ομορφιά του, σε αυτά που μου προσφέρει που δεν είχα στο Xs max και στα λεφτά που έδωσα, θέλω δεν θέλω, ούτε βαρύ το βλέπω, ούτε τεράστιο. 😂😂
johanio Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Στις 8/1/2022 στις 2:01 ΠΜ, giannis_ps_21 είπε Εγώ μπροστά στην ομορφιά του, σε αυτά που μου προσφέρει που δεν είχα στο Xs max και στα λεφτά που έδωσα, θέλω δεν θέλω, ούτε βαρύ το βλέπω, ούτε τεράστιο. 😂😂 Που αλλού ένιωσες την διαφορά?? Κάτοχος xs max εδώ
giannis_ps_21 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, johanio είπε Που αλλού ένιωσες την διαφορά?? Κάτοχος xs max εδώ Κοίτα, γενικοτερα καλυτερο το βλέπω απο το προηγούμενο. Το είχα πιάσει στα χερια μου απο φίλους και με είχε προβληματίσει το μέγεθος. Μετα καταλαβα οτι ηταν οι θήκες που είχαν. Αυτη που πηρα δεν προσθέτει όγκο οποτε δεν έχω καταλάβει διαφορα. Καμια φορα με δυσκολευει λιγο ο χειρισμος με το ενα χέρι αλλά οκ. Αυτο που δεν μου αρεσε ειναι οι τεράστιες καμερες πισω. Παντου εκτεθειμενες. Αλλα αναγκαίο κακο. Γενικότερα πιστευω οτι αξιζει η μετάβαση για το θεμα της μπαταρίας κ τις πολυ καλες φωτογραφιες που τραβαει. Σε θεμα λειτουργικότητας δεν θα δεις τεράστιες διαφορές μιας κ το xs max ήταν αξιοπρεπέστατο. Εκει που καταλαβαινεις διαφορα ειναι με την οθονη επίσης. Αλλα το συνηθιζεις πλέον κ ολα τα αλλα σου φαινονται ότι κολλάνε η οτι κατι δεν λειτουργεί σωστα (στα αλλα). Γενικότερα για όποιον διαθέτει τα χρήματα θα του πρότεινα να το παρει και σίγουρα δεν θα απογοητευτεί. Εκτός και αν κάποιος προέρχεται από 12 pro max που εκεί σίγουρα δεν αξίζει η μετάβαση. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2022 από giannis_ps_21 1
avacan23 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 ειναι η μπαταρία....πρόσφατα σε εκδρομη τσεκαρα πόσο απίστευτο είναι να σου βγάζει όλη τη μέρα και δίπλα σου να μην έχουν μπαταρία.. ποτέ κανένα iphone δεν είχε τετοια αυτονομία. ίσωσ και κανένα κινητό... και αν παίζεις παιχίδια..ειναι η οθόνη.. πάρε το max και μη το σκέφτεσαι.
divnt Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 7 ώρες πριν, avacan23 είπε ειναι η μπαταρία....πρόσφατα σε εκδρομη τσεκαρα πόσο απίστευτο είναι να σου βγάζει όλη τη μέρα και δίπλα σου να μην έχουν μπαταρία.. ποτέ κανένα iphone δεν είχε τετοια αυτονομία. ίσωσ και κανένα κινητό... και αν παίζεις παιχίδια..ειναι η οθόνη.. πάρε το max και μη το σκέφτεσαι. Καλησπέρα, Το απλό 13άρι, γνωρίζεις πως πάει απο μπαταρία; Προφανώς καμιά σχέση με το max, αλλά βγάζει μέρα με ανοιχτά δεδομένα, χρήση messenger/viber, τηλέφωνα κλπ (καθόλου παιχνίδια); Επίσης παιδιά έχετε να προτείνετε κάποια θήκη αντίστοιχη της Spigen Neo Hybrid που πλέον δεν την βγάζουν στη παραγωγή; Όσο γίνεται να μη προσθέτει όγκο.
blueangel3 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 13 λεπτά πριν, divnt είπε Καλησπέρα, Το απλό 13άρι, γνωρίζεις πως πάει απο μπαταρία; Προφανώς καμιά σχέση με το max, αλλά βγάζει μέρα με ανοιχτά δεδομένα, χρήση messenger/viber, τηλέφωνα κλπ (καθόλου παιχνίδια); Επίσης παιδιά έχετε να προτείνετε κάποια θήκη αντίστοιχη της Spigen Neo Hybrid που πλέον δεν την βγάζουν στη παραγωγή; Όσο γίνεται να μη προσθέτει όγκο. Οι original θήκες της Apple πάντως θεωρώ ότι έχουν την καλύτερη εφαρμογή με τον μικροτερο όγκο. 1
avacan23 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 εγώ δεν ξέρω τη χρήση κάνεις στο κινητό. Αλλα από τις 7 το πρωι με 5g ολη μερα, spotify, gps στο αυτοκινητο, ιντερνετ, τηλεφωνα, βιντεοκλήσεις, φωτογραφίες, το βράδυ στις 10 ειναι στο 20%. μιλάμε για χρήση ολη μερα σχεδόν όχι περαστιασιακά. Επίσης ενώ δεν επαιζα παιχνιδια σε κινητό τώρα σε αυτό έχω αρχίσει να παίζω. Με το μικρότερο pro δεν θα έβγαζε τη μέρα. Αν δεν σε ενδιαφέρει όμως η χρήση του κινητου όλη μέρα και απλα περιστασιακά τσεκαρεις ιντερνετ και σοσιαλ και δεν μιλας πολύ αλλα κάνεισ χρήση λαπτοπ ή σταθερού τηλ. τότε πάρε το μικρό που καθεται τέλεια στο χέρι και είναι πιο ελαφρύ. Σε κάθε περίπτωση όμως εγώ θα έπαιρνα το max αποκλειστικά και μόνο για τη μπαταρία.
Haldol Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Στις 7/1/2022 στις 4:44 ΜΜ, gta είπε Απλά ο πωλητής μου είπε ότι εφόσον διαθέτω το ποσό να πάω στο pro max που είναι η ναυαρχίδα και το μέγεθος θα το συνηθίσω. Οι πωλητής θέλει να πουλήσει το πιο ακριβό (δηλαδή το Pro Max). Στην πραγματικότητα και τα 2 είναι "η ναυαρχίδα", απλά σε άλλο μέγεθος. Σε παλιότερες γενιές όντως το μεγάλο είχε κάποιες δυνατότητες παραπάνω (π.χ. OIS), αλλά πλέον όχι. Οι δύο διαφορές είναι το μέγεθος και η μπαταρία (που προκύπτει προφανώς απ' το μέγεθος). Όλα εξαρτώνται απ'το χέρι σου. Εάν έχεις μεγαλούτσικα χέρια, πάρε το Pro Max. Το μέγεθος θα το συνηθίσεις και θα 'χεις και παραπάνω μπαταρία. Εάν πάλι όχι, μείνει στο μικρότερο, διότι μία ζωή θα σου είναι άβολο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα