SakafliaC Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δεν ήξερα πού να ρωτήσω, συγγνώμη αν έχει απαντηθεί κάπου αλλού και δεν το είδα. Μπορώ να έχω τον ίδιο αριθμό σε 2 διαφορετικές κάρτες sim?
NikosKallithea Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Καπου είχα διαβασει ότι ναι γίνεται αλλά καθε φορά δουλεύει μονο το ενα κινητό 1
filip123go Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Ναι γίνεται. Για την cosmote που το έψαξα εγώ (ήθαλα να βάλω esim στο galaxy watch 4 ίδια με αυτή που έχω στο κινητό) , γίνεται μόνο με συμβόλαιο και έχει και χρέωση. (Μετα το συμβόλαιο σταμάτησα να διαβάζω γιατί είμαι με κάρτα και δεν σκοπεύω να αλλάξω) . Ωστόσο με εξυπηρέτηση πελατών δεν μίλησα.
SeNNinhA Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ναι γίνεται. Έχει μια μικρή χρέωση των 2.5 ευρώ περίπου τον μήνα. Φυσικά είναι ενεργή μόνο η μία από τις δύο κάθε φορά. Ενεργοποιειται αυτόματα αυτή από την συσκευή που θα κάνεις την τελευταία σου κλήση. Όταν πας να κανεις κλήση από την άλλη συσκευή δεν γίνεται κλήση με την πρωτη σου προσπάθεια αλλα στην ουσία έτσι ενεργοποιείς την κάρτα. Οπότε ξανακαλεις για δεύτερη φορά. Μετά παραμένει ενεργή η κάρτα σου στην τελευταία συσκευή που την χρησιμοποιησες για κλήση. Σε εμενα είναι πολύ χρήσιμη για να μην αλλάζω κάρτες σε κινητα και την χρησιμοποιώ για χρόνια χωρίς πρόβλημα. Πας και σου δινουν σετακι νέες καρτες Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2022 από SeNNinhA 1
SakafliaC Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Άρα είναι σίγουρο ότι δε μπορώ να χρησιμοποιώ και τις 2 ταυτόχρονα? πχ να μιλάω στο ένα κινητό και στο άλλο να κάνω κάτι online? Εδώ γράφει για 15ε και μετά δεν υπάρχει πάγιο πάντως. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2022 από SakafliaC
SeNNinhA Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 7 λεπτά πριν, SakafliaC είπε Άρα είναι σίγουρο ότι δε μπορώ να χρησιμοποιώ και τις 2 ταυτόχρονα? πχ να μιλάω στο ένα κινητό και στο άλλο να κάνω κάτι online? Εδώ γράφει για 15ε και μετά δεν υπάρχει πάγιο πάντως. ΟΧΙ. Δεν μπορείς να χρησιμοποιείς και τις δύο ταυτόχρονα. Το δίκτυο πρέπει να ξέρει ποια είναι ενεργή ώστε να προωθήσει την κλήση στην σωστή κεραία. Δεν γίνεται να έχεις και τις δύο ενεργές. Θα γινόταν μπάχαλο στην διαχείριση των κλήσεων. Το καταλαβαίνεις. Ακόμη και όταν δεν χρησιμοποιείς την κάρτα σου το κινητό σου περιοδικά στέλνει και δέχεται σήμα από την κεραία του δικτύου και το σύστημα γνωρίζει που θα στείλει το σήμα του κάθε φορά. Στην Vodafone με συμβόλαιο πληρώνω 2.5€ επιπλέον το μήνα για τις δύο κάρτες και όταν χρειάζομαι αντικατάσταση κοστίζει το σετακι 5 ευρώ. 1 1
SakafliaC Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μάλλον θα πάρω έναν καινούριο αριθμό τότε. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2022 από SakafliaC
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα