Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα! Παραγγειλα ενα δεματακι απο Ολλανδια και δεν εχει κουνηθει καν απ'το ταχυδρομειο τους, μιλησα με τον αποστολεα και αντι να ανοιξει ερευνα υποτιθεται ξαναεστειλε την αποστολη χωρις tracking αυτη τη φορα. Μιλησα με την PostNL και δεν μπορουν να κανουν τιποτα παρα μου ειπαν απλα να περιμενω.

Εδω και κανα μηνα περιπου ειναι κολλημενο ετσι. Θα παραλαβω ποτε η χαθηκε το πακετο;

RN685341208NL

Destination
2021-12-14 01:08

NETHERLANDS, POSTING/COLLECTION

2021-12-14 00:23

Origin
2021-12-13 23:04

The item is accepted by PostNL

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Nakos4 είπε

Καλησπερα! Παραγγειλα ενα δεματακι απο Ολλανδια και δεν εχει κουνηθει καν απ'το ταχυδρομειο τους, μιλησα με τον αποστολεα και αντι να ανοιξει ερευνα υποτιθεται ξαναεστειλε την αποστολη χωρις tracking αυτη τη φορα. Μιλησα με την PostNL και δεν μπορουν να κανουν τιποτα παρα μου ειπαν απλα να περιμενω.

Εδω και κανα μηνα περιπου ειναι κολλημενο ετσι. Θα παραλαβω ποτε η χαθηκε το πακετο;

RN685341208NL

Destination

Origin

Κράτα αυτά που σου είπαν και έχε υπομονή...

Υπήρξαν και οι γιορτές στη μέση...

Δημοσ.

Εχεις δικιο για τις γιορτες αλλα το βρισκω λιγο τραβηγμενο να μην εχει ξεκινησει καν απ'το ταχυδρομιο που του αφησε ο αποστολεας μεσα σε 1 μηνα.

Δημοσ.

Ναι δεν είναι καθόλου φυσιολογικό να μην έχει ξεκινήσει καν. Το πολύ πολύ να καθυστερούσε η άφιξή του στην Ελλάδα λόγω των γιορτών. Έπρεπε εντός της ίδιας ημέρας να προωθηθεί και να έχει αλλάξει το στάτους στο tracking. 

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 7/1/2022 στις 1:05 ΜΜ, Nakos4 είπε

RN685341208NL

Destination

Origin

Καλησπέρα έχω το ίδιο θέμα. Τι έγινε με την περίπτωση σου;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...