nyne Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Εγώ θα την έδινα στεγνά στην αστυνομία,ακόμα και η μάνα μου να το έκανε.
papoys1 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, nyne είπε Εγώ θα την έδινα στεγνά στην αστυνομία,ακόμα και η μάνα μου να το έκανε. Ποτέ δεν θα το έκανα ακόμη και στον εχθρό μου αλλά και αν τη δώσω θα αλλάξει κάτι;;; Έχεις την εντύπωση ότι πολλοί από αυτούς που βρίσκονται θετικοί κάθονται στο σπίτι;;; Ειδικά οι εμβολιασμένοι;; Και για ποιο λόγο άλλωστε αφού έχουν πιστοποιητικό πράσινο; Εμβολιασμένος είμαι με πράσινο πιστοποιητικό , σίγουρα δεν το εγκρίνω αλλά με όσα βλέπω ενδεχομένως να έκανα το ίδιο. Το ίδιο το κράτος τους δίνει το δικαίωμα να κυκλοφορούν αφού έχουν πράσινο πιστοποιητικό. Ή κάνω λάθος;;
cabdik Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Πιστευω, οτι πρεπει να σταματησει ΑΜΕΣΑ αυτη η φαρσοκωμωδια με τις αχρηστες και ουσιαστικα ανυπαρκτες απαγορευσεις κυκλοφοριας, πλεον..! εχουμε φτασει στα ορια να τσακωνομαστε στο δρομο και στα μαγαζια, επειδη καποιςο δεν φοραει σωστα μασκα, επειδη δεν δειχνει το πιστοποιητικο, επειδη δεν μπορει ενας ανεμβολιαστος να παει παντου, κλπ κλπ κλπ..! εχουμε δεδομενα που συγκλινουν προς αυτες τις αποφασεις πια, και ηδη οι αρμοδιοι και οι ειδικοι, εχουν αρχισει και μιλανε οι ιδιοι για το τελος της πανδημιας, που πιστευω οτι θα γινει μετα το πασχα...! 1. εχουν εμβολιαστει ανω του 80% με 2-3 δοσεις, και ο εμβολιασμος συνεχιζεται. 2. εχουν νοσησει επισης αλλοι τοσοι, ισως και περισσοτεροι (καθως δεν υπαρχουν και ακριβη στοιχεια για τυχον νοσησαντες ασυμπτωματικους), 1 ή και 2 φορες, χωρις πια να συμπιεζεται τοσο, το συστημα υγειας. 3. επισης, οπως φαινεται απο την Ο, και μετα, οι επομενες μεταλλαξεις δεν θα ειναι πολυ "βαριες" και επικινδυνες, πλεον. 4. ο κοσμος πλεον (αλλα και η οικονομια κυριως..!) δεν αντεχει πια αλλο "σταματα-ξεκινα".. αρα θεωρω ζητημα μερικων εβδομαδων την οριστικη αποφαση για αρση των περιοριστικων μετρων λογω πανδημιας. 1
1comment Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, nyne είπε Εγώ θα την έδινα στεγνά στην αστυνομία,ακόμα και η μάνα μου να το έκανε. Αν έχει κάνει σελφ τέστ σπίτι της (εκτός φαρμακείου) προφανώς δεν έχει δηλωθεί ως κρούσμα και η αστυνομία δεν μπορεί να κάνει τίποτα! Μόνο για όσους έχουν δηλωθεί, υπάρχει υποχρεωτική καραντίνα. Αν και με τόσες χιλιάδες κρούσματα είναι πλέον αδύνατο η αστυνομία να τους ελέγχει όλους. Οι γονείς μου κόλλησαν πριν τις γιορτές. Εμβολιασμένοι. Έκαναν σελφ τεστ και το βρήκαν. Δεν πήγαν σε φαρμακείο. Έκαναν 10ημερη καραντίνα κανονικά. Άλλοι στη θέση τους θα μπορούσαν να κυκλοφορούν αβέρτα. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2022 από 1comment
cabdik Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, papoys1 είπε Ποτέ δεν θα το έκανα ακόμη και στον εχθρό μου αλλά και αν τη δώσω θα αλλάξει κάτι;;; Έχεις την εντύπωση ότι πολλοί από αυτούς που βρίσκονται θετικοί κάθονται στο σπίτι;;; Ειδικά οι εμβολιασμένοι;; Και για ποιο λόγο άλλωστε αφού έχουν πιστοποιητικό πράσινο; Εμβολιασμένος είμαι με πράσινο πιστοποιητικό , σίγουρα δεν το εγκρίνω αλλά με όσα βλέπω ενδεχομένως να έκανα το ίδιο. Το ίδιο το κράτος τους δίνει το δικαίωμα να κυκλοφορούν αφού έχουν πράσινο πιστοποιητικό. Ή κάνω λάθος;; αυτο μονο? εχει αρχισει γινεται παρανοικη η κατασταση.......!! χτες ακουγα Πλευρη που ελεγε οτι ενω το Ευρωπαικο πιστοποιητικο εχει 9 μηνη διαρκεια, με το ελληνικο θα εισαι στους 7 μηνες. Δλδ, μετα τους 7 μηνες, δεν θα μπορεις να κυκλοφορησεις ελευθερα στην Ελλαδα, αλλα θα μπορεις να βγαλεις εισιτηρια να ταξιδεψεις σε ολη την Ευρωπη, κανονικοτατα και επισημα....!!!!! ακουσον ακουσον.........!!!! Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2022 από cabdik
dazed Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Στις 9/1/2022 στις 12:22 ΜΜ, cabdik είπε Πιστευω, οτι πρεπει να σταματησει ΑΜΕΣΑ αυτη η φαρσοκωμωδια με τις αχρηστες και ουσιαστικα ανυπαρκτες απαγορευσεις κυκλοφοριας, πλεον..! εχουμε φτασει στα ορια να τσακωνομαστε στο δρομο και στα μαγαζια, επειδη καποιςο δεν φοραει σωστα μασκα, επειδη δεν δειχνει το πιστοποιητικο, επειδη δεν μπορει ενας ανεμβολιαστος να παει παντου, κλπ κλπ κλπ..! εχουμε δεδομενα που συγκλινουν προς αυτες τις αποφασεις πια, και ηδη οι αρμοδιοι και οι ειδικοι, εχουν αρχισει και μιλανε οι ιδιοι για το τελος της πανδημιας, που πιστευω οτι θα γινει μετα το πασχα...! 1. εχουν εμβολιαστει ανω του 80% με 2-3 δοσεις, και ο εμβολιασμος συνεχιζεται. 2. εχουν νοσησει επισης αλλοι τοσοι, ισως και περισσοτεροι (καθως δεν υπαρχουν και ακριβη στοιχεια για τυχον νοσησαντες ασυμπτωματικους), 1 ή και 2 φορες, χωρις πια να συμπιεζεται τοσο, το συστημα υγειας. 3. επισης, οπως φαινεται απο την Ο, και μετα, οι επομενες μεταλλαξεις δεν θα ειναι πολυ "βαριες" και επικινδυνες, πλεον. 4. ο κοσμος πλεον (αλλα και η οικονομια κυριως..!) δεν αντεχει πια αλλο "σταματα-ξεκινα".. αρα θεωρω ζητημα μερικων εβδομαδων την οριστικη αποφαση για αρση των περιοριστικων μετρων λογω πανδημιας. Λαθος (σχεδον) ολα: 1) Πληρως εμβολιασμενοι ειναι περιπου το 69% και με booster το 35%. 2) Στοιχεια για τους νοσησαντες δεν υπαρχουν ουσιαστικα, αλλα το συστημα υγειας δεχεται ασύλληπτη πιεση αυτη την περιοδο με τις εισαγωγες να ειναι σε επιπεδα που δεν εχουμε ξαναδει. 3) Δεν ειναι light η omicron, και δεν υπαρχει (ουτε μπορει να υπαρξει) διαβεβαιωση οτι οι επομενες μεταλλαξεις θα ειναι ηπιοτερες. 4) Πανδημια εχουμε εδω και δυο χρονια, δεν ειπε κανεις οτι θα ειναι ευκολο. Πεθαινουν καθημερινα δεκαδες εως και εκατονταδες συνανθρωποι μας, και υποφερουν χιλιαδες ακομα στα ραντζα των νοσοκομειων. Δεν θα σταματησει αυτο επειδη ζοριζεται η οικονομια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις